Трябва да се признае , изключително смешна дузпа , и измислен червен картон . Все "грешки" решаващи мач. Явно БГ президентчетата знаят само един начин за печелене . Четири дузпи в четири мача , засрамвате даже ФК "Дузпа".
Тук се вижда идеално .
http://www.sport1.bg/sport1/node/171681
Локомотив Сф-Миньор Пк
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив Сф-Миньор Пк
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
_RoKi_ написа:Аз си мисля,че при положението за дузпата на Локо имаше наистина засада
Засада НЯМА.
Дали има задържане вече от страна на защитника не мога да кажа.

- paceto
- Контакти:
addison написа:Ужасно много съм разочарована! Този мач трябваше да е поредната ни победа и трябваше да ги смажем, ако ще и със съдийска помощ..Все още не мога да повярвам моя перфектен, страхотен, уникален Камбуров как можа да изпусне тъпата дузпа
, това щеше да е победата ни и евентуално тласъкът ни за 1вото място. И на всичкото отгоре нашите с човек повече пак не можаха да ги бият
.. Просто нямам думи и как ще сме шампиони като играем така, то и миньор играят супер гаден футбол, и е трудно да им се вкара гол, но ние също не играхме силно. Все пак браво на Цецо Генков - много хубав гол
Сега стискам палци славия да бият литекс и в неделята да ги размажем!
![]()
А хейтърите с дузпите да млъкнат. Не им ли писна да коментират 10000 %-тови дузпи?!
Момиче ти сама си каза, че трябвало да има победа на всяка цена ако ще и със съдийска помощ
Какво повече да кажа щом един фен се радва на такова нещо и желае отбора му да побеждава по този начин.
Нали се сещаш, че тези подпирания на есен ще ви излезнат през носа в ЕКТ
ПП : После ми говорете, че не подценявате Литекс - я виж момичето какви ги говори за "размазване"
Да му.......нито Реал, нито Арсенал, за нашите-ясно, германците (мъже) на биатлон, Рони О'Съливан в снукъра, пропуснах концерта на GAMMA RAY...сега и вие....абе нищо ли тая година няма да се получи, както го искам бе!....Селяците ще станат шампиони.....
нямам подпис...
- IBUU_FOREVER
- Контакти:
Хан Крум написа:Трябва да се признае , изключително смешна дузпа , и измислен червен картон . Все "грешки" решаващи мач. Явно БГ президентчетата знаят само един начин за печелене . Четири дузпи в четири мача , засрамвате даже ФК "Дузпа".
Тук се вижда идеално .
Айде следващия Сашо Диков се появи!
Трябва да се признае,изключително смешен пост!
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...
paceto написа:addison написа:Ужасно много съм разочарована! Този мач трябваше да е поредната ни победа и трябваше да ги смажем, ако ще и със съдийска помощ..Все още не мога да повярвам моя перфектен, страхотен, уникален Камбуров как можа да изпусне тъпата дузпа
, това щеше да е победата ни и евентуално тласъкът ни за 1вото място. И на всичкото отгоре нашите с човек повече пак не можаха да ги бият
.. Просто нямам думи и как ще сме шампиони като играем така, то и миньор играят супер гаден футбол, и е трудно да им се вкара гол, но ние също не играхме силно. Все пак браво на Цецо Генков - много хубав гол
Сега стискам палци славия да бият литекс и в неделята да ги размажем!
![]()
А хейтърите с дузпите да млъкнат. Не им ли писна да коментират 10000 %-тови дузпи?!
Момиче ти сама си каза, че трябвало да има победа на всяка цена ако ще и със съдийска помощ : )
Какво повече да кажа щом един фен се радва на такова нещо и желае отбора му да побеждава по този начин.
Нали се сещаш, че тези подпирания на есен ще ви излезнат през носа в ЕКТ : )
ПП : После ми говорете, че не подценявате Литекс - я виж момичето какви ги говори за "размазване"
Знам какво казах.. И го мисля, това трябваше да е победа [и най-вероятно познат от мен резултат, 2-1 бях казала, че ще е ;d] Аз не говоря за всички мачове, просто този ни беше мноооооооого важен и една-две грешки на съдията в наша полза не биха ми пречили
А ти от къде знаеш как ще играем там? Току-виж разбием другите и прославим България като държава, в която има отбори, които наистина играят футбол? Тук вече само можеш да гадаеш .. Пък и искам да сме шампиони - не искам ник'во 2-ро или 3-то място, тази година трябваше да е нашата!
пс - това момиче гледа оптимистично на нещата, но все пак не знаеш как ще играят литекс, а и ако ние мааалко се стегнем , гледай ти може и да позная..
Локо София до гроб.

- unist_gp
- Контакти:
"Чуковете" дерайлираха "Локомотива"
"Чуковете" от Перник удариха по Надеждата на домакините за шампионска титла дни преди решителното гостуване в Ловеч. Двата отбора предложиха скучен мач и много слаба игра. Главен машинист на мача беше отново съдията, който обаче се представи вяло. Показа само един червен картон на гостите и даде само една дузпа за домакините след сериозни съмнения за засада. В последните 20 минути мач не се игра, защото едните чакаха на Камбуров да вкара, а другите се мъчиха само да разкарат топката. Да припомним,че Миньор създаде проблеми с подобна тактика на ЦСКА през есента,и на Литекс и ФК Батков през пролетта. От друга страна не ме учудва,че са отпаднали от Поморие за купата.
"Чуковете" от Перник удариха по Надеждата на домакините за шампионска титла дни преди решителното гостуване в Ловеч. Двата отбора предложиха скучен мач и много слаба игра. Главен машинист на мача беше отново съдията, който обаче се представи вяло. Показа само един червен картон на гостите и даде само една дузпа за домакините след сериозни съмнения за засада. В последните 20 минути мач не се игра, защото едните чакаха на Камбуров да вкара, а другите се мъчиха само да разкарат топката. Да припомним,че Миньор създаде проблеми с подобна тактика на ЦСКА през есента,и на Литекс и ФК Батков през пролетта. От друга страна не ме учудва,че са отпаднали от Поморие за купата.
Последна промяна от unist_gp на 13 апр 2010 20:55, променено общо 1 път.
Хан Крум написа:Трябва да се признае , изключително смешна дузпа , и измислен червен картон . Все "грешки" решаващи мач. Явно БГ президентчетата знаят само един начин за печелене . Четири дузпи в четири мача , засрамвате даже ФК "Дузпа".
Тук се вижда идеално .
да вижда се идеално, че няма засада друго не от В сектор се видя че се пресегна да го прегърне
смешен плач
- IBUU_FOREVER
- Контакти:
mishkar написа:Да му.......нито Реал, нито Арсенал, за нашите-ясно, германците (мъже) на биатлон, Рони О'Съливан в снукъра, пропуснах концерта на GAMMA RAY...сега и вие....абе нищо ли тая година няма да се получи, както го искам бе!....Селяците ще станат шампиони.....
Споко,още има шанс да ти се получи
Иначе успех утре и на вас, та да ни облекчите малко за сбъдването на една от целите ти
Последна промяна от IBUU_FOREVER на 13 апр 2010 20:57, променено общо 1 път.
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...
- captain_drifuss
- Контакти:
насрахте се от дузпи тази година, не ви ли е срам да се праяите на невини, цяла България ви се смее! за първи път в живота си виждам отбор, който съдиите да подпират повече от левски!!!