Монтана - Локомотив Сф - 28.3.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Монтана - Локомотив Сф - 28.3.2010
Антон-чо стана банален и безинтересен спри се и си лягай утре гонзю ше дойде да те помилва 
Ти ме утрепа с мисъл
Лека че стана верно за смях

- batmanlevski
- Контакти:
явно и стругаруте от софия са я окъсали доста ,че са пренудени да им измислят дузпички ,че да се докопат срещу победата.село осъм няма да се сами я.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Еха...абе явно щом в мач от "А" ПФГ се свири дузпа за някой софийски отбор, значи тя е измислена.Какво като оня "гражданин" си я придърпа с ръка топката в наказателното?Какво като някой "гражданин" от Пирин налети с коляно и лакът в гърба на противников играч в наказателното?Какво като някой "гражданин" събу бутонките на момчето от Левски в наказателното?
Я си взимайте комплексите и се връщайте по лехите, че ставате за смях вече.
А ако искате да останете.НАУЧЕТЕ се да играете футбол и тогава плямпайте коя дузпа я има и коя не.
Я си взимайте комплексите и се връщайте по лехите, че ставате за смях вече.
А ако искате да останете.НАУЧЕТЕ се да играете футбол и тогава плямпайте коя дузпа я има и коя не.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Честита победа на Локо,но дочух,че нещо са подпряли яко софиянци 
-
миле гърбавия
Абе,някой може ли да ми преведе тия слова на този титан на мисълта ,че не ми стига интелекта? Миле гърбавия.batmanlevski написа:явно и стругаруте от софия са я окъсали доста ,че са пренудени да им измислят дузпички ,че да се докопат срещу победата.село осъм няма да се сами я.
лелееее тука се начетох на големи простотии!
Каква е тази злоба към локо софия не разбирам
едва ли не били сме съдийски отбор и ни свирят дузпи- еми като има ше свирят
1.чиста дузпа
2.дерек сашко през цялото време с едни тънки фалчета с ръчички краченца го спираха защитниците на монтана щото иначе ги правеше за смех и доста фалове му свириха в нападение, където ги нямаше
3.дузпите на монтана са толкова спорни въобще че е имало фал.аз лично не виждам този рев за какво е
4.Дзафето си беше за изгонване този мач.Само с това мога да се съглася, но и това да се беше случило не ми се вярва че резултата щеше да е по различен
Относно мача.До гола локото играха добре и с много хъс след, което безобразна игра от наша страна.Второто полувреме един пас не си дадоха кат хората и монтана ни натика в нашата половина.Защитата допусна много грешки и дзафето беше безсилен в някои ситуации и за това правеше много фалове.Мисля че окука можеше да пусне Давчев щеше да е много подходящ ход за второто полувреме с оглед на това че изгубихме средата на терена и ни трябваше човек, който подава добре и задържа топката.
Мисля, че повечето злобари във форума не ги е яд за дузпата, а по- скоро за това,че монтана игра много добре и не можа да ни вземе поне равен, което до някъде нямаше да е незакономерно с оглед нашето спане след гола. Иначе победата си е победа, да с късмет ама късмета върви със силния са казали хората.
Относно монтана един много симпатичен отбор ама им липсва увереност пред гола и това отличаваше двата отбора вчера.Единият опитен другият играещ с много желание.Пожелавам им успех!
Само Локо!
Каква е тази злоба към локо софия не разбирам
едва ли не били сме съдийски отбор и ни свирят дузпи- еми като има ше свирят
1.чиста дузпа
2.дерек сашко през цялото време с едни тънки фалчета с ръчички краченца го спираха защитниците на монтана щото иначе ги правеше за смех и доста фалове му свириха в нападение, където ги нямаше
3.дузпите на монтана са толкова спорни въобще че е имало фал.аз лично не виждам този рев за какво е
4.Дзафето си беше за изгонване този мач.Само с това мога да се съглася, но и това да се беше случило не ми се вярва че резултата щеше да е по различен
Относно мача.До гола локото играха добре и с много хъс след, което безобразна игра от наша страна.Второто полувреме един пас не си дадоха кат хората и монтана ни натика в нашата половина.Защитата допусна много грешки и дзафето беше безсилен в някои ситуации и за това правеше много фалове.Мисля че окука можеше да пусне Давчев щеше да е много подходящ ход за второто полувреме с оглед на това че изгубихме средата на терена и ни трябваше човек, който подава добре и задържа топката.
Мисля, че повечето злобари във форума не ги е яд за дузпата, а по- скоро за това,че монтана игра много добре и не можа да ни вземе поне равен, което до някъде нямаше да е незакономерно с оглед нашето спане след гола. Иначе победата си е победа, да с късмет ама късмета върви със силния са казали хората.
Относно монтана един много симпатичен отбор ама им липсва увереност пред гола и това отличаваше двата отбора вчера.Единият опитен другият играещ с много желание.Пожелавам им успех!
Само Локо!
Абе дузпа си имаше, оня от Монтана хвана топката точно като някой вратар.
dickie един от най-смислените коментари в темата! И отново познах резултата
, вече наистина започвам да се ядосвам защо не съм играла на точен резултат.. и този мач, и този с левски познах .. аз казах ли Ви, че ще ги бием с 1-0 ..
Много, ама много филми си гледал
.. ако черноморец .. не дори не мога да ти отговоря, смеха е огромен
черноморец.. чуваш ли, въобще :D .. ?! ..
Според твоята логика, когато има дузпа , която е 2000 % сигурна дузпа и всеки себеуважаващ се съдия би дал .. да не я дава? И Сашо Диков, и камерите го потвърждават! Дузпата с монтана също беше заслужена.. то е очеИЗВАДНО, че топката направо си я гушна .. и ако не си го видял това, значи зрението ти нещо ти изневерява..
Този коментар потъна с глупостите, които феновете на други многоизстрадали отбори се жалват и обвиняват Локото за всичко. Но ето отново за невиделите .. гледайте го и айде пак ми се обяснявайте, че нямало дузпа.
Ти и измисленият ти коментар в ляво, моля..
За неусведомения, през есента не сте ни били
.. просто още не бяхме влезли във форма. 3 дузпи.. имаш грешка 10 дузпи не са ви свирили.. ама, че гаден съдия .. пууу
Поне загубете като истински мъже, стига сте ревали по форумите, т'ва, че сте слаби не е наш проблем,че да ни пълните форума с бисери, че сме съдийски отбор и дузпи няма, ама те ни дават .. етц.
.. И вече наистина последно, Честита победа на Локомотивците, абсолютно заслужена
unist_gp написа:П.С.
Важното е,че Черноморец би. Те са единственият БГ отбор, който заслужават в евротурнирите.
Много, ама много филми си гледал
ivaka написа:От този кръг титлата ФК "ДУЗПА" официално се предава на Локо СФ.
Дузпа за равен срещу Пирин.
Дузпа за победа срещу Монтана.
Явно Гришката и Гигата са решили да си разпределят шампионата, само не знам как ще разделят приза!
Досега не знам да е имало два шампиона едновременно!
Айде със здраве!
Дано ни представите добре в Европа, че като гледам как се мъчите с Пирин и Монтана...
Ще пеем надгробно слово за българския футбол!
Според твоята логика, когато има дузпа , която е 2000 % сигурна дузпа и всеки себеуважаващ се съдия би дал .. да не я дава? И Сашо Диков, и камерите го потвърждават! Дузпата с монтана също беше заслужена.. то е очеИЗВАДНО, че топката направо си я гушна .. и ако не си го видял това, значи зрението ти нещо ти изневерява..
thevortex написа:Отностно дузпата, който има някакви съмнения ето клипче от ситуацията + гола + повторение на забавен кадър.
http://ring.bg/statija/agrupa/loko-sofi ... duzpa.html
Честита победа локомотивци!
Този коментар потъна с глупостите, които феновете на други многоизстрадали отбори се жалват и обвиняват Локото за всичко. Но ето отново за невиделите .. гледайте го и айде пак ми се обяснявайте, че нямало дузпа.
paceto написа:Второ поредно гостуване съдията бута Локомотив с дузпи, а никой не смее да каже нещо по този въпрос.
Ако беше Литекс щяха да се напускат поне 5 теми за това как са отишли със съдията и как са купили първенството
Тук очевадно бута имаме в два мача за Локо сф - дузпа в 90-та минута срещу Пирин, сега измислена дузпа срещу Монтана.
Ти и измисленият ти коментар в ляво, моля..
FK_Montana написа:Локо-то се оплашиха, че щяхме да ги бием вчера в дъжда като през есента, и затова се отложи мача, подсигуриха се със съдии и то оставаше и да паднат. 3 чисти дузпи не се свириха за Монтана, измислена дузпа за Локо, поне 2 червени картона до 30та минута трябваше да има. Ама сега няма да се смени комисията както когато се поиска зимата и ми писна в 3 мача съдията да ни порязва с дузпа, която решава мача /Сливен, локо, Славия/
За неусведомения, през есента не сте ни били
.. И вече наистина последно, Честита победа на Локомотивците, абсолютно заслужена
Локо София до гроб.

Когато фактите говорят и боговете мълчат.Който не вярва да види класирането.И това при голмайсторите.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов