Монтана - Локомотив Сф - 28.3.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Монтана - Локомотив Сф - 28.3.2010

Мнениеот james » 29 мар 2010 23:41

Антон-чо стана банален и безинтересен спри се и си лягай утре гонзю ше дойде да те помилва ;)

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 29 мар 2010 23:45

Ти ме утрепа с мисъл :lol: :lol: :lol: :lol: Лека че стана верно за смях :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 29 мар 2010 23:59

явно и стругаруте от софия са я окъсали доста ,че са пренудени да им измислят дузпички ,че да се докопат срещу победата.село осъм няма да се сами я.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 30 мар 2010 00:29

Еха...абе явно щом в мач от "А" ПФГ се свири дузпа за някой софийски отбор, значи тя е измислена.Какво като оня "гражданин" си я придърпа с ръка топката в наказателното?Какво като някой "гражданин" от Пирин налети с коляно и лакът в гърба на противников играч в наказателното?Какво като някой "гражданин" събу бутонките на момчето от Левски в наказателното? :shock:

Я си взимайте комплексите и се връщайте по лехите, че ставате за смях вече.
А ако искате да останете.НАУЧЕТЕ се да играете футбол и тогава плямпайте коя дузпа я има и коя не. :evil:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 30 мар 2010 01:11

Честита победа на Локо,но дочух,че нещо са подпряли яко софиянци :?

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 30 мар 2010 03:10

batmanlevski написа:явно и стругаруте от софия са я окъсали доста ,че са пренудени да им измислят дузпички ,че да се докопат срещу победата.село осъм няма да се сами я.
Абе,някой може ли да ми преведе тия слова на този титан на мисълта ,че не ми стига интелекта? Миле гърбавия.

Потребителски аватар
dickie
Контакти:

Мнениеот dickie » 30 мар 2010 10:05

лелееее тука се начетох на големи простотии!
Каква е тази злоба към локо софия не разбирам :)
едва ли не били сме съдийски отбор и ни свирят дузпи- еми като има ше свирят
1.чиста дузпа
2.дерек сашко през цялото време с едни тънки фалчета с ръчички краченца го спираха защитниците на монтана щото иначе ги правеше за смех и доста фалове му свириха в нападение, където ги нямаше
3.дузпите на монтана са толкова спорни въобще че е имало фал.аз лично не виждам този рев за какво е :?
4.Дзафето си беше за изгонване този мач.Само с това мога да се съглася, но и това да се беше случило не ми се вярва че резултата щеше да е по различен
Относно мача.До гола локото играха добре и с много хъс след, което безобразна игра от наша страна.Второто полувреме един пас не си дадоха кат хората и монтана ни натика в нашата половина.Защитата допусна много грешки и дзафето беше безсилен в някои ситуации и за това правеше много фалове.Мисля че окука можеше да пусне Давчев щеше да е много подходящ ход за второто полувреме с оглед на това че изгубихме средата на терена и ни трябваше човек, който подава добре и задържа топката.
Мисля, че повечето злобари във форума не ги е яд за дузпата, а по- скоро за това,че монтана игра много добре и не можа да ни вземе поне равен, което до някъде нямаше да е незакономерно с оглед нашето спане след гола. Иначе победата си е победа, да с късмет ама късмета върви със силния са казали хората. :)
Относно монтана един много симпатичен отбор ама им липсва увереност пред гола и това отличаваше двата отбора вчера.Единият опитен другият играещ с много желание.Пожелавам им успех!
Само Локо!

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 30 мар 2010 11:46

Абе дузпа си имаше, оня от Монтана хвана топката точно като някой вратар.

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 30 мар 2010 12:16

dickie един от най-смислените коментари в темата! И отново познах резултата :mrgreen: , вече наистина започвам да се ядосвам защо не съм играла на точен резултат.. и този мач, и този с левски познах .. аз казах ли Ви, че ще ги бием с 1-0 ..

unist_gp написа:П.С.
Важното е,че Черноморец би. Те са единственият БГ отбор, който заслужават в евротурнирите.

Много, ама много филми си гледал :mrgreen: :mrgreen: .. ако черноморец .. не дори не мога да ти отговоря, смеха е огромен :lol: черноморец.. чуваш ли, въобще :D .. ?! ..

ivaka написа:От този кръг титлата ФК "ДУЗПА" официално се предава на Локо СФ.
Дузпа за равен срещу Пирин.
Дузпа за победа срещу Монтана.
Явно Гришката и Гигата са решили да си разпределят шампионата, само не знам как ще разделят приза!
Досега не знам да е имало два шампиона едновременно!
Айде със здраве!
Дано ни представите добре в Европа, че като гледам как се мъчите с Пирин и Монтана...
Ще пеем надгробно слово за българския футбол!

Според твоята логика, когато има дузпа , която е 2000 % сигурна дузпа и всеки себеуважаващ се съдия би дал .. да не я дава? И Сашо Диков, и камерите го потвърждават! Дузпата с монтана също беше заслужена.. то е очеИЗВАДНО, че топката направо си я гушна .. и ако не си го видял това, значи зрението ти нещо ти изневерява.. ;)

thevortex написа:Отностно дузпата, който има някакви съмнения ето клипче от ситуацията + гола + повторение на забавен кадър.
http://ring.bg/statija/agrupa/loko-sofi ... duzpa.html

Честита победа локомотивци!

Този коментар потъна с глупостите, които феновете на други многоизстрадали отбори се жалват и обвиняват Локото за всичко. Но ето отново за невиделите .. гледайте го и айде пак ми се обяснявайте, че нямало дузпа. :evil:

paceto написа:Второ поредно гостуване съдията бута Локомотив с дузпи, а никой не смее да каже нещо по този въпрос.
Ако беше Литекс щяха да се напускат поне 5 теми за това как са отишли със съдията и как са купили първенството

Тук очевадно бута имаме в два мача за Локо сф - дузпа в 90-та минута срещу Пирин, сега измислена дузпа срещу Монтана.

Ти и измисленият ти коментар в ляво, моля.. ;)

FK_Montana написа:Локо-то се оплашиха, че щяхме да ги бием вчера в дъжда като през есента, и затова се отложи мача, подсигуриха се със съдии и то оставаше и да паднат. 3 чисти дузпи не се свириха за Монтана, измислена дузпа за Локо, поне 2 червени картона до 30та минута трябваше да има. Ама сега няма да се смени комисията както когато се поиска зимата и ми писна в 3 мача съдията да ни порязва с дузпа, която решава мача /Сливен, локо, Славия/

За неусведомения, през есента не сте ни били ;) .. просто още не бяхме влезли във форма. 3 дузпи.. имаш грешка 10 дузпи не са ви свирили.. ама, че гаден съдия .. пууу :lol: Поне загубете като истински мъже, стига сте ревали по форумите, т'ва, че сте слаби не е наш проблем,че да ни пълните форума с бисери, че сме съдийски отбор и дузпи няма, ама те ни дават .. етц.

.. И вече наистина последно, Честита победа на Локомотивците, абсолютно заслужена ;)
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 30 мар 2010 12:54

Когато фактите говорят и боговете мълчат.Който не вярва да види класирането.И това при голмайсторите.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Върни се в “Локо София”