1-ви юни - нов собственик?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: 1-ви юни - нов собственик?
Виж сега аз си казвам личното мнение ти твоето като стана президент на Локомотив сф ще направя.Ако си спомняш миналата година Василев пак се сърди.Ама после му минава бързо.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Нема се пуашите!Локо Сф не е фалирал както някой по-напред твърди..Просто нема да участвате никъде като Локомотив и тва е..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Важната част в думите му за "концепцията" (което смехотворно като знаем той с каква "концепция" управлява - парите които скубе от децата в школата и как те събират пари за бензин на тренерите, официален сайт, който е направен ОТ ФЕНОВЕТЕ, феншоп направен пак ОТ ФЕНОВЕТЕ, ФЕНОВЕТЕ се занимават с дреболийки по мачовете от типа на това да са диктори и да разнасят съставите нагоре-надолу по коридорите и още и още). Та, думите му за "концепция", мога да ловя бас, се отнасят до това, че после ще се отвърне и ще каже "Не ми представиха планове за концепция и аз така Локомотив не мога да го оставя". Търси внимание и както винаги подхожда от абсолютно грешната и крайно негативна страна на нещата.
Бозз направи много за базата, но с поведението си отврати публика, играчи, треньори и спонсори. Същите спонсори, за които постоянно плаче, че не идвали, а ако дойдат започва с претенциите и изискванията, на фона на разградения двор, който му е "концепцията".
За разлика от Кайчо поне ще остави нещо след себе си освен разруха. Но и много лош вкус в устата с поведението и егото си.
Бозз направи много за базата, но с поведението си отврати публика, играчи, треньори и спонсори. Същите спонсори, за които постоянно плаче, че не идвали, а ако дойдат започва с претенциите и изискванията, на фона на разградения двор, който му е "концепцията".
За разлика от Кайчо поне ще остави нещо след себе си освен разруха. Но и много лош вкус в устата с поведението и егото си.

Добре бе. Спира да се занимава, да речем. Само с разнасяне на съставите и дикторство не вярвам да се получи...
Президенския пост е ветровит.Даже на Перес му искат оставката.Василев може да пита Батков,Христолов или самият Гигов как е.Впрочем той добре знае защото доста години беше вицепрезидент.Бурята е в чаша вода.Както казва един наш сънародник "Продължаваме на пред"!
Само че не влезнем ли и догодина с Василев или без него си ставаме втори Академик.То в България школи няма никои вече,а още по малко силна школа може да има 10 в "Б" група.
Lyubaka01 написа:Добре бе. Спира да се занимава, да речем. Само с разнасяне на съставите и дикторство не вярвам да се получи...
А с политиката на Бозата става?
Защото аз не съм видял едно доказателство, че нещо може да се получи без див късмет.
И кур за А група, тая грозна самоцел и СМЪРТ за футбола.

На кой му пука точно пък за вашето селско отборче
Досвидание,на никого не липсвате.ФАКТ

Я и въшката Санди се появи, щото не и пука