Локомотив вече и на теория е в първата шестица.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Локомотив вече и на теория е в първата шестица.

Мнениеот loko1 » 09 мар 2015 10:24

W84me написа:Всъщност на теория не сте в топ 6.

Би ли обяснил каква е твоята теория?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 09 мар 2015 10:25

Я пак...

Потребителски аватар
N3-BUL
Контакти:

Мнениеот N3-BUL » 09 мар 2015 10:25

HEATSEEKER написа:
Честито и да не вземете да се напъвате срещу Моряците , че някой от техните фенове са пред инфаркт че ще играят във втората шестица . :mrgreen:

Абе не знам , кой е пред инфаркт, ама знам че цялото ви стадо е затаило дъх , да не би случайно да ви го напраска Ботев ;) ;)

Ако Черно море е стойностен отбор не знам ние какъв сме..

Е как какъв :?: Вие играете футбол от друга планета :!: Реал, Байерн, Барселона всяка вечер се молят , да не им се изпречете някой ден на пътя. :roll:

Алоууу модераторчета, ако аз напиша прасета, резаци, червени подлоги ( жАлтити) или тъпи селяндури ( ч море) каквото всъщност са вс изброени следва незабавен бан, а тук за стада се чете, говеда, рогати..... естествено модераторчетата са приятно разсеяни.... Що така бе госпожици? И преди да получа поредния БАН само да споделя че имам ностатъчно никове и IP-та....

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 09 мар 2015 10:28

???? Кой може да ги измести?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 09 мар 2015 10:29

N3-BUL написа:
HEATSEEKER написа:
Честито и да не вземете да се напъвате срещу Моряците , че някой от техните фенове са пред инфаркт че ще играят във втората шестица . :mrgreen:

Абе не знам , кой е пред инфаркт, ама знам че цялото ви стадо е затаило дъх , да не би случайно да ви го напраска Ботев ;) ;)

Ако Черно море е стойностен отбор не знам ние какъв сме..

Е как какъв :?: Вие играете футбол от друга планета :!: Реал, Байерн, Барселона всяка вечер се молят , да не им се изпречете някой ден на пътя. :roll:

Алоууу модераторчета, ако аз напиша прасета, резаци, червени подлоги ( жАлтити) или тъпи селяндури ( ч море) каквото всъщност са вс изброени следва незабавен бан, а тук за стада се чете, говеда, рогати..... естествено модераторчетата са приятно разсеяни.... Що така бе госпожици? И преди да получа поредния БАН само да споделя че имам ностатъчно никове и IP-та....

Споко тука я видят я не има свободия на словото :mrgreen:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 09 мар 2015 10:29

Дано мачът се играе мъжки, друго не искам. Прогноза 2:2.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 09 мар 2015 10:34

или тъпи селяндури ( ч море) каквото всъщност са

Ти си издънка на стар, стар аристократичен род, най-вероятно си наследник на Цар Симеон, но после на синята ти кръв се губят следите...Мога ли ти да ти викам Княз Н3.. :?:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 09 мар 2015 10:36

bobo_13 написа:Честито! Локо Сф винаги са били симпатичен отбор до оня момент с мачовете с/у Литекс и ЦСКА....а като за капак на всичко и разходката с/у Локо Пд за купата преди няколко дни.
Много верисии имате да връщате, дано не започнете в мачовете от 6-цата.

Колкото до формата...по някакво стечение на обстоятелствата ще има борба за 1 място за ЛЕ...поне в първите 2-3 мача от 6-цата, ако ЦСКА направи 1-2 загуби и 2-рото място ще се завърже

И на мен ми бяха много симпатични до мачовете с Литекс и червените. Много интересно се получи тогава- наложи се насред Ловеч, Стоичков да се дупи на Кокала, а след три дни пък цялото ЦСКА се надупи на Кокала. Егати този Кокал, много червени минаха му отпред :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 мар 2015 10:37

При победа на ЧМ и в двата мача и Левски да изгуби точки срещу 11-те бетоновоза от Марек, чао :idea: :lol: Харакирито е възможно.. така, че се стягайте, щото Марек не губи нищо от тоя мач! Ама от друга страна по-добре варненци да си стоят в долната и да си оправят теренчето... че тая нива не заслужава да приема мачове!

Върни се в “Локо София”