W84me написа:Всъщност на теория не сте в топ 6.
Би ли обяснил каква е твоята теория?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
HEATSEEKER написа:Честито и да не вземете да се напъвате срещу Моряците , че някой от техните фенове са пред инфаркт че ще играят във втората шестица .![]()
Абе не знам , кой е пред инфаркт, ама знам че цялото ви стадо е затаило дъх , да не би случайно да ви го напраска Ботев
Ако Черно море е стойностен отбор не знам ние какъв сме..
Е как какъвВие играете футбол от друга планета
Реал, Байерн, Барселона всяка вечер се молят , да не им се изпречете някой ден на пътя.
N3-BUL написа:HEATSEEKER написа:Честито и да не вземете да се напъвате срещу Моряците , че някой от техните фенове са пред инфаркт че ще играят във втората шестица .![]()
Абе не знам , кой е пред инфаркт, ама знам че цялото ви стадо е затаило дъх , да не би случайно да ви го напраска Ботев
Ако Черно море е стойностен отбор не знам ние какъв сме..
Е как какъвВие играете футбол от друга планета
Реал, Байерн, Барселона всяка вечер се молят , да не им се изпречете някой ден на пътя.
Алоууу модераторчета, ако аз напиша прасета, резаци, червени подлоги ( жАлтити) или тъпи селяндури ( ч море) каквото всъщност са вс изброени следва незабавен бан, а тук за стада се чете, говеда, рогати..... естествено модераторчетата са приятно разсеяни.... Що така бе госпожици? И преди да получа поредния БАН само да споделя че имам ностатъчно никове и IP-та....
или тъпи селяндури ( ч море) каквото всъщност са
bobo_13 написа:Честито! Локо Сф винаги са били симпатичен отбор до оня момент с мачовете с/у Литекс и ЦСКА....а като за капак на всичко и разходката с/у Локо Пд за купата преди няколко дни.
Много верисии имате да връщате, дано не започнете в мачовете от 6-цата.
Колкото до формата...по някакво стечение на обстоятелствата ще има борба за 1 място за ЛЕ...поне в първите 2-3 мача от 6-цата, ако ЦСКА направи 1-2 загуби и 2-рото място ще се завърже
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост