А.Колев става шеф на школата на Локомотив Сф
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: А.Колев става шеф на школата на Локомотив Сф
Браво,един истински локомотивец.
Поздравления.Колев може и да не е първа младост но е въплащение на клубната философия.При нас в Славия нито от един големия отбор от 70 те години не е в клуба/или май само Милчо Евтимов/.
Re: Още една добра новина!
loko29 написа:А бе левскарю що се не видиш,че и директора ти и треньора и пом-треньора ти са от Локомотив,макар че директора ти не искам да има нищо общо с нас.
Недей ,че сигурно и баща му и дядо му са Локомотивци , и той щеше да бъде ... ама пуста мода , нещо като да си падераст , по фешън е
Успех на Ангел Колев , каквото и да кажеме за него той се е доказал . Дано дългия му престой по топлите страни му се е отразил добре.
- Kris_men2000
james написа:loko29 написа:А бе левскарю що се не видиш,че и директора ти и треньора и пом-треньора ти са от Локомотив,макар че директора ти не искам да има нищо общо с нас.
Недей ,че сигурно и баща му и дядо му са Локомотивци , и той щеше да бъде ... ама пуста мода , нещо като да си падераст , по фешън е
Като ти гледам аватара ти си този нещо като фешън-педал.И съм сигурен ,че си толкова умен ,че не знаеш малкото име на Гигов камо ли някой от играчите на Локото.Да не питам за треньора.И не се плаши цялата рода ми са заклети левскари.А аз когато съм гледал ЛЕВСКИ ти си ходил прав под балатума.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
миле гърбавия написа:loko29 написа:А бе левскарю що се не видиш,че и директора ти и треньора и пом-треньора ти са от Локомотив,макар че директора ти не искам да има нищо общо с нас.
Не му се карай на левскаря,не виждаш ли че са изстрадали душици?
Колкото радост съм изживял с ЛЕВСКИ ти толкова косми нямаш на главата си.Но какво да обяснявам на фен на селски посредствен отбор който няма жив свидетел от последната му титла.А и като гледам цялата ви публика се е изказала във форума.Много сте набъбнали цели 20 фена заедно с нас левскарите.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Бедни,бедни левскари не влизайте в тоя форум да не се комплексирате,халал да ви е тонката.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Kris_men2000 написа:james написа:loko29 написа:А бе левскарю що се не видиш,че и директора ти и треньора и пом-треньора ти са от Локомотив,макар че директора ти не искам да има нищо общо с нас.
Като ти гледам аватара ти си този нещо като фешън-педал.И съм сигурен ,че си толкова умен ,че не знаеш малкото име на Гигов камо ли някой от играчите на Локото.Да не питам за треньора.И не се плаши цялата рода ми са заклети левскари.А аз когато съм гледал ЛЕВСКИ ти си ходил прав под балатума.
Я сега обясни на половината форум как Металика са символ на хомосексуализма (педерастлъка)
- Kris_men2000
loko29 написа:Бедни,бедни левскари не влизайте в тоя форум да не се комплексирате,халал да ви е тонката.
Богати ,богати ми локомотивци молете се на Гигов от време на време да ви хвърля по някоя стотинка ,че ще умрете от глад.И прав си повече няма да влизам в този форум.Лека нощ останете си с здраве всичките 5 фена на Локото.Като гледам се скъсвате от дискусии.Или вече изчерпахте тази велика и интересна тема.ЧАО.
- Kris_men2000
rere написа:Kris_men2000 написа:james написа:loko29 написа:А бе левскарю що се не видиш,че и директора ти и треньора и пом-треньора ти са от Локомотив,макар че директора ти не искам да има нищо общо с нас.
Я сега обясни на половината форум как Металика са символ на хомосексуализма (********лъка)Стой си на село бъркай си в дупката, за да изживееш още много Левскарски радости.
В коя дупка бе гейо.Виж се в огледалото и си отговори на въпроса за хомосексуализма.