Скандално: Гигов остави посреднощ футболистите във Вакарел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Скандално: Гигов остави посреднощ футболистите във Вакарел

Мнениеот ntodorov » 01 дек 2014 15:12

BRF написа:Въобще не вярвам на тия глупости!дори да им е свършвало горивото,30 човека са ще съберат по 2-3лв и ще сипят да се приберат!Само глупости!

Лав да става. От Блиц така си "подреждат" инфото, че ми заприличват на оня виц от миналото ни със СССР...
Извикал Горбачов посланикът на Република България в СССР и му казал:
- Ти си наш човек. Искам да се свържеш с твоите хора и да ми предадеш всички налични компромати свързани с тоя тарикат от Правец.
Върнал се посланикът ни от СССР и казал с въодушевен глас на Тодор Живков:
- Другарю Живков, Горбачов иска тарикатски да му продадем всички налични компютри "Правец"...
Зарадвал се много бай Тошо, че ще направи угодна търговия с Великия и паричен СССР и бързо наредил на тогавашния ни Министър на икономиката:
- Впрягайте наличните ресурсите другарю. Братския СССР иска да изкупи всички компоти от Правец. Дори и ония тарикатски направените
без плод, дето са за вътрешния пазар.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Milen_B
Контакти:

Мнениеот Milen_B » 01 дек 2014 16:12

Долно уйно написа:Преди да се хващате на тази въдица, колко от вас знаят къде е Вакарел и от кога пътя Разград - София минава през там :lol:

Нищо чудно значи, че им е свършило горивото:)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 дек 2014 16:40

...и те/горките/пари нямали. :) :) :) Тез т..к ли си правят.Заплатите им месечните са колкото на един работник 2 годишната .Голям срам -няма дума.От предните заплати всичко са издухали...тц....тц.Голям проблем.Да бяха се обадили на приятел-GSM-и поне имат.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 01 дек 2014 16:57

Толкова пъти съм пътувал Разград - София , ама през такова нещо като Вакарел не съм минавал .... Ако са минали за по накратко през Стз може да са спрели и до Вакарел - Тея журналисти не знаят пътя и географията на България - еб.хти простата гилдия са!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 01 дек 2014 16:58

Да бе, добре! :mrgreen:

С 15 литра допълнително се прибират спокойно от Вакарел. ;) Ако изобщо наистина им е свършила нафтата, може просто да са разрешили на футбалерите да се приберат самички.

Sstefanov написа:Толкова пъти съм пътувал Разград - София , ама през такова нещо като Вакарел не съм минавал .... Ако са минали за по накратко през Стз може да са спрели и до Вакарел - Тея журналисти не знаят пътя и географията на България - еб.хти простата гилдия са!

Още по-забавно става! :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 дек 2014 17:21

То за това им е свършила нафтата, понеже за по-кратко са минали през Вакарел :)
Иначе сериозно - преди години в едно хумористично забавно предаване по БНТ имаше една рубрика - "Къде сме ние?", та в него участваше една монголка, която се правеше на японска тв водеща и веднъж отговори - "Вие сте на ма****а си!" Е, аз бих я поправил - ние сме си някъде около Вакарел! И там ще си останем до второ пришествие!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 01 дек 2014 18:25

Жалко , но така им се пада. Въпреки че не са виновни те т.е. футболистите, винаги има начин как да се орпавят нещата. А ако няма, катинара и да идва друг, явно Гигов повече няма да дава пари, както и прави последните 4-5 години. ЗАТОВА , апел до лайн.ното БФС, БАНКОВИ ГАРАНЦИИ по 1 милион за А група , МАЛОУМНИЦИ.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 01 дек 2014 18:26

E не, няма по глупаво написана лъжлива статия...

Вместо да турят на автобуса нафта, си отишли с таксита ???? Аз логика не намирам.. :)

18-20 човека автобус по 3 лв от всеки ей ти горивото на автобуса, тука съжаление не виждам..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fakhir
Контакти:

Мнениеот fakhir » 01 дек 2014 18:28

Долно уйно написа:Преди да се хващате на тази въдица, колко от вас знаят къде е Вакарел и от кога пътя Разград - София минава през там :lol:

Минава се през Шумен, оттам през Ришкия проход стъпваш на "Тракия" и следват 2 часа до София. ;)

Върни се в “Локо София”