slavchoshumanov написа:Твърда 1!
meka 2-ka
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
slavchoshumanov написа:Твърда 1!
rere написа:След загубата от един доста посредствен Берое (поне такъв беше този , който игра в София) въобще не знам какво да очаквам. Ако не играха заради заплати- добре , ако е тото - зле , но ако излезнат по същия начин срещу Ботев и амбициозния им ,срещу нас треньор, нищо добро не ни очаква . Свикна ли сме още от 80-те тези два отбора да правят хубави мачове на фона на безумнослабото ни първенство , но всички предпоставки водят към една тиха и безлична (може би минимална) победа на гостите. Все пак , САМО ЛОКО![]()
![]()
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:rere написа:След загубата от един доста посредствен Берое (поне такъв беше този , който игра в София) въобще не знам какво да очаквам. Ако не играха заради заплати- добре , ако е тото - зле , но ако излезнат по същия начин срещу Ботев и амбициозния им ,срещу нас треньор, нищо добро не ни очаква . Свикна ли сме още от 80-те тези два отбора да правят хубави мачове на фона на безумнослабото ни първенство , но всички предпоставки водят към една тиха и безлична (може би минимална) победа на гостите. Все пак , САМО ЛОКО![]()
![]()
Овчата глава амбициозен срещу васТова заради престоя му в доказано най-старият български тим ли е?
wannabe написа:rere написа:След загубата от един доста посредствен Берое (поне такъв беше този , който игра в София) въобще не знам какво да очаквам. Ако не играха заради заплати- добре , ако е тото - зле , но ако излезнат по същия начин срещу Ботев и амбициозния им ,срещу нас треньор, нищо добро не ни очаква . Свикна ли сме още от 80-те тези два отбора да правят хубави мачове на фона на безумнослабото ни първенство , но всички предпоставки водят към една тиха и безлична (може би минимална) победа на гостите. Все пак , САМО ЛОКО![]()
![]()
Овчата глава амбициозен срещу васТова заради престоя му в доказано най-старият български тим ли е?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта