Поредната битка, надявам се да спечелим победа.
Кратък обзор преди двубоя на http://lokosf.info

Локо(Сф)-Берое, петък, 3.10.,16ч.,ст."Локомотив"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локо(Сф)-Берое, петък, 3.10.,16ч.,ст."Локомотив"
Очаквам здрава битка и победа за Локо,1-0 или 2-0,ако и някой от нападателите ни вкара 

Нещо миризмичка се носи откъм Надежда, дами и господа. Локото нищо не играе (а може би не иска, така както не искаше Берое в миналия кръг), много любезни домакини. Берое се разхожда и вкарва два към момента. Ти да видиш, какво преобразяване на двата отбора. Защо ли...

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Гигов ,кажи на кой още имаш да дължиш да не се разхождаме да ти гледаме глупостите , тия ако трябваше сами да ни бият трябваше да им търсим параолимпийци.

Да не се обиждат Локомотивци, ама много съмнителни мачове иаиграхте - първо бе ЦСКА, когато вратаря и защитниците бяха яко неадекватни, днес и това !. В добавка - мача Берое - ЦСКА, загубените точки там, се дадоха тука..
Защо не показахте играта от мача с нас и Литекс, а ? 

Положителното за мен кат офен на Лудогорец е, че отпадате от първата шестица най-вероятно, никак не ми се ще ЦСКА и Левски да имат по още един мач в София , за сметка на гостувания на Берое и Ботев !!!

Защо не показахте играта от мача с нас и Литекс, а ?

Положителното за мен кат офен на Лудогорец е, че отпадате от първата шестица най-вероятно, никак не ми се ще ЦСКА и Левски да имат по още един мач в София , за сметка на гостувания на Берое и Ботев !!!
stefani написа:1:3
Надценил съм Гиговите момченца въпреки че знам как беройци ги бият където ги хванат

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
						- 

James Beattie
ehh написа:Нещо миризмичка се носи откъм Надежда
Миризмата идва от кв."Подуене". Феновете на местното отборче се посират от страх, че може отново да изпуснат евротурнирите.
Класика в жанра-0:3,ами да ни е честита победата.Прекъснахме 23 годишна черна серия в Надежда.Може ли някой който е бил на мача да сподели впечатления.  

Незнам ама дузпата за берое влезе, топката топна зад гол-линията  сега видяхте ли че ни бихте на късмет във Варна... не сте по-добре от нас и Славия работите вървят на зле
 сега видяхте ли че ни бихте на късмет във Варна... не сте по-добре от нас и Славия работите вървят на зле 
П.С http://www.novsport.com/video1206501_1.html

сега видяхте ли че ни бихте на късмет във Варна... не сте по-добре от нас и Славия работите вървят на зле
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]       
[center]1913[/center]
						[center]1913[/center]
morqche написа:Незнам ама дузпата за берое влезе, топката топна зад гол-линиятасега видяхте ли че ни бихте на късмет във Варна... не сте по-добре от нас и Славия работите вървят на зле
Ако работите бяха на късмет наште нямаше да си вкарат автогол и после да се разхождат по терена , Бранеков можеше да изпусне дузпата , но ако искаше да я вкара нямаше да я чукне към вратаря , единственото в повече беше селската наглост на Берое , като са си уредили мача да си го изклатят до 0:1 и да си ходят . За Варна нищо не мога да кажа щото не съм го гледал , но ако се има впредвид наште как играха с Литекс, Лудогорец и ЦСКА малко ви е било.