Тони Велков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

SMITH
Контакти:

Re: Тони Велков

Мнениеот SMITH » 26 апр 2010 15:50

ОК...съгласен съм, че срамът е голям, но :
1. Наистина ли си на мнение, че само Окука е виновен за този срам (аз не мисля така)
2. Можеш ли да си малко по-конкретен и да опишеш някои от сериозите успехи на гореспоменатите?

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 26 апр 2010 17:37

Всеки, който поне малко отбира от футбол знае.

Един треньор, за да му стане качествена работата, трябват поне 5 години.ОСОБЕННО В клуб с по-скромни финансови възможности.

А Окука, специално този сезон направи доста добри неща:
1.Въпреки сериозното количество контузии, липсата на трансфери и наличието на дървета в халфовата линия изкара отбора до максимума.
2.Асамоа е откритието на сезона без никакви въпросителни, около това.(Ако не вярвате питайте Топчо и десния бек на Славия, тия двамата що петачета намериха на стадиона...).
3.Направи от Дяков един от най-добрите дефанзивни халфове в България.
4.Наложи Скандинавеца, който въпреки грешките си е добър талант, просто защитник под 25 години без грешки няма.
5.Левашки също ще му го пиша на сметката.

И при все,че почти през цялото време играхме без читав офанзивен халф, се държахме на ниво :!: Защото каквото и да си говорим, Марчо не си спомняше май от коя страна се рита топката, Златински и Димо са доста ограничени футболисти(ПИСНА МИ ДА ГИ ГЛЕДАМ КАК СЕ ВЪРТЯТ КАТО ПУМПАЛИ, ДОКАТО СИ Я НАГЛАСЯТ НА ЛЕВИЯ КРАК.Дори и аз мога с левия да подам на десет метра точен пас бре!!!)
А за Списич думи нямам. :| Това само не го харесвам в Гигов, хем знае че са дърва и никой не ги иска, хем се опитва да ги продава.

И съм съгласен с колегата, това че някой е Локомотивец не го прави автоматично добър треньор.Или футболист.Примери за това - доволно.Погледнете я оная Юда долна, която отиде в Славия?Какво прави там?Играе.Какво?Ганкиното.

И какъв срам?Тоя дет го брахме срещу Локо ПД?Където Галев им подари два гола?(Ето ти още един пример за това, как, дори и да си юноша на клуба, пак може да си дърво.)
Или срама срещу Левски?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

SMITH
Контакти:

Мнениеот SMITH » 26 апр 2010 18:15

Споделям на 100 % мнението на vojdek и се радвам, че все пак има хора, които мислят по-задълбочено. С псувни и тази простотия с кучките никой на никого не помага.
Отново казвам мнението си, че изгонването на Окука е грешка и ще се радвам да се окаже, че греша. ;)

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 26 апр 2010 20:24

Vojdek написа:Всеки, който поне малко отбира от футбол знае.

Един треньор, за да му стане качествена работата, трябват поне 5 години.ОСОБЕННО В клуб с по-скромни финансови възможности.

А Окука, специално този сезон направи доста добри неща:
1.Въпреки сериозното количество контузии, липсата на трансфери и наличието на дървета в халфовата линия изкара отбора до максимума.
2.Асамоа е откритието на сезона без никакви въпросителни, около това.(Ако не вярвате питайте Топчо и десния бек на Славия, тия двамата що петачета намериха на стадиона...).
3.Направи от Дяков един от най-добрите дефанзивни халфове в България.
4.Наложи Скандинавеца, който въпреки грешките си е добър талант, просто защитник под 25 години без грешки няма.
5.Левашки също ще му го пиша на сметката.

И при все,че почти през цялото време играхме без читав офанзивен халф, се държахме на ниво :!: Защото каквото и да си говорим, Марчо не си спомняше май от коя страна се рита топката, Златински и Димо са доста ограничени футболисти(ПИСНА МИ ДА ГИ ГЛЕДАМ КАК СЕ ВЪРТЯТ КАТО ПУМПАЛИ, ДОКАТО СИ Я НАГЛАСЯТ НА ЛЕВИЯ КРАК.Дори и аз мога с левия да подам на десет метра точен пас бре!!!)
А за Списич думи нямам. :| Това само не го харесвам в Гигов, хем знае че са дърва и никой не ги иска, хем се опитва да ги продава.

И съм съгласен с колегата, това че някой е Локомотивец не го прави автоматично добър треньор.Или футболист.Примери за това - доволно.Погледнете я оная Юда долна, която отиде в Славия?Какво прави там?Играе.Какво?Ганкиното.

И какъв срам?Тоя дет го брахме срещу Локо ПД?Където Галев им подари два гола?(Ето ти още един пример за това, как, дори и да си юноша на клуба, пак може да си дърво.)
Или срама срещу Левски?

Съгласна съм с теб ; ].. [както почти винаги :mrgreen: ]
И все още продължавам да мисля, че Галев е слаб, колкото и да ми се иска да го харесвам , защото все пак си е локомотивец.. Но просто момчето е сакато :lol: Докато Левашки вече е друго нещо :P .
Локо София до гроб.
Изображение

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 28 апр 2010 07:03

Вожде,я само ми кажи ХАРЕСВА ЛИ ТИ СТИЛА НА ОТБОРА "ИЗГРАДЕН" ОТ ОКУКА ЗА ДВЕ ГОДИНИ ?!?Ако е да значи грам от футбол не разбираш брато ! :shock: А за посочените по-горе играчи той няма никаква заслуга.Левашки го пусна от не май къде щото Галев се контузи ,а си пазеше преди това неизменно силен-слаб той беше там...Шведа три години е смъртна резерва,взеха го за крило и когато Бандата също беше контузен ,пък и нещо се скараха с Кукан тогава го пусна и кво...МОМЧЕТО СЕ ОКАЗА НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ НА ЛОКО ПРОЛЕТТА... :lol: :o Дяков докато го "наложи"според теб го сменяше целия есенен полусезон 2008-09...Асамоа му го докараха в последния миг преди началото на тоя сезон...да не мислиш че го е открил той... :roll:
Най -тъпото е че ЦЯЛА ПРОЛЕТ СЕГА ОТБОРА НЕ ИГРАЕ НИЩО а той си бръщолевеше глупостите ,които бяха все едни и същи след всеки мач,при положение че излизаше винаги със един и същ състав... :?: :idea: Е какво да очаква ново и друго от хора доказали че не стават за футбола:Димо,Кичо,Списич,селяндура Златински,измислените звезди Каламбуров и Генков които на мач пробягват общо около 4-5 километра максимум...атомното му нападение..ахахахаха колко гола общо сътвориха и колко комбинации видя от тях... :roll:
И сега пак наше момче Митко Васев ще трябва да обърсва лайната на предишния стратег,преди две години на Бай Гроздан ,сега на Кукан... :oops: Дано успее пак като миналия път ! :)

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 28 апр 2010 08:50

Лично моето мнение(с което не ангажирам никой) е, че Стойчо Стоев е нашия човек. Вярно, че със Своге няма никакви успехи, но то от пръдня боя не става... А мисля, че с футболерите, с които ЛОКО разполага и, естествено с една добра допълнителна селекция(задължително вратар и халф) би направил добър отбор.

kion5
Контакти:

Мнениеот kion5 » 28 апр 2010 12:41

Големият проблем при нас е ,че нямаме футболисти които да горят в мачовете,нямат сърца....по този повод искам да кажа на VESAT,че ако всички в нашият отбор играеха с такова сърце ,като ЗЛАТИНСКИ,щяхме да сме не само шампиони ,ами и да участваме в групите на шампионската лига!!!!! Друг е въпроса за качествата му,но лично аз съм готов да му простя това,заради огромното сърце което има ...!

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Мнениеот DenK@7a » 28 апр 2010 12:58

kion5 написа:Големият проблем при нас е ,че нямаме футболисти които да горят в мачовете,нямат сърца....по този повод искам да кажа на VESAT,че ако всички в нашият отбор играеха с такова сърце ,като ЗЛАТИНСКИ,щяхме да сме не само шампиони ,ами и да участваме в групите на шампионската лига!!!!! Друг е въпроса за качествата му,но лично аз съм готов да му простя това,заради огромното сърце което има ...!

Златински и сърце...май гледаме различни Локомотив-и :)
Лично мое мнение е че последните мачове наистина играят "със сърце" и се борят до последно Шведаа и Дяков 8-)

kion5
Контакти:

Мнениеот kion5 » 28 апр 2010 13:07

Не искам да влизаме в полемики,всеки си има мнение!Да за Дяков съм съгласен донякъде,а за шведа съм 50:50,а бъди сигурен ,че нашият Локомотив си гледам,колкото и да не ми харесва това ,което виждам!!И да добавя за Тони Велков,моите уважения към него,беше не лош футболист,гледал съм го в страшно много мачове,но въобще не става за треньор на Локомотив,на него това му е тавана Перник....

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 28 апр 2010 13:39

От 57 мача при Окука,а те са и малко повече-само в 10тина се е играл качествен и красив футбол,главно миналата пролет-всичко друго е една голяма МЪКА.Кой крив кой прав-не знам.В цял свят треньора го отнася,тук Гигов закъсня.Колко ще видим в неделя.Едно обаче знам,нито един треньор не е "прокопсал"щом играчите му са против него.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Върни се в “Локо София”