Re: Иво Тонев - двигателят на машината Локомотив
Мнениеот james на 07 Апр 2010 16:33
Иво Тонев успя да се пребори с основния проблем в Локомотив -съдииството.Отборите бяха свикнали да ни събарят и мачкат където си поискат абсолютно безнаказано от тук нататък ще знаят че събарянето на играч от Локомотив не е просто част от играта а и нарушение независимо къде по игрището е извършено и се наказва.Поради така наречените съдииски грешки бяхме свикнали половината ни отбор да е контузен през по-голямата част от първенството
=============================================
Абе да не би Окука да е бил спирачката на Локомотив?
Или е другаде проблема?
"За" и "против" Николай Гигов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Re: Николай Гигов махна главата на Драгомир Окука
james,
Шпайдела не е юноша на Локо Сф. Но както и да е - колко пъти като треньор е ставал шампион с Локо Сф и колко с Левски ? Та това за шампионския манталитет и традициите.
Шпайдела не е юноша на Локо Сф. Но както и да е - колко пъти като треньор е ставал шампион с Локо Сф и колко с Левски ? Та това за шампионския манталитет и традициите.
зелено-бяло написа:Re: Иво Тонев - двигателят на машината Локомотив
Мнениеот james на 07 Апр 2010 16:33
Иво Тонев успя да се пребори с основния проблем в Локомотив -съдииството.Отборите бяха свикнали да ни събарят и мачкат където си поискат абсолютно безнаказано от тук нататък ще знаят че събарянето на играч от Локомотив не е просто част от играта а и нарушение независимо къде по игрището е извършено и се наказва.Поради така наречените съдииски грешки бяхме свикнали половината ни отбор да е контузен през по-голямата част от първенството
=============================================
Абе да не би Окука да е бил спирачката на Локомотив?
Или е другаде проблема?
Ти ме изяде бе

И даже слънцето днес изгря,
защото Окука си ЗАМИНА.
Гигов,защо ти пролетта закъсня,
и титлата изпусна?
Но Митко,нашто момче е герой,
и към върха ще поведе
отбора свой
и пак през есента
ще газим всичко по
света!
На всички истински локомотивци,честитя новия треньор.
защото Окука си ЗАМИНА.
Гигов,защо ти пролетта закъсня,
и титлата изпусна?
Но Митко,нашто момче е герой,
и към върха ще поведе
отбора свой
и пак през есента
ще газим всичко по
света!
На всички истински локомотивци,честитя новия треньор.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Ясен си ми ти какъв "локомотивец" си, щом честитиш тоя боклук, който направи и невъзможното да изгони Бай Гроздан.
Ясно ми е и колко пъти си стъпвал на тоя стадион.
Ясно ми е и колко пъти си стъпвал на тоя стадион.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Абе смехурко, ти изобщо знаеш ли кой е М.Васев.Знаеш ли,колко години от живота му са минали на тоя стадион.Знаеш ли колко мача има за тоя отбор.За незнам кои път ти казвам да престанеш да обиждаш легендите на Локомотив.Твоя човек го видяхме що за некадърник е.Вземи и ти с него та през Калотина.
Знам колко години му минаха на тоя стадион.
НО, знам и колко простотии направи на тоя стадион.
Ама на теб, какво да ти обяснявам, ти на стадиона не си стъпвал, представа си нямаш от това какво става там, само си бръщолевиш по форума и то неподготвен.
Остани си форумен бабаит и не се изхвърляй, че ставаш "смехурко" ти, в очите на тия, които поне са стъпвали на тоя стадион.
НО, знам и колко простотии направи на тоя стадион.
Ама на теб, какво да ти обяснявам, ти на стадиона не си стъпвал, представа си нямаш от това какво става там, само си бръщолевиш по форума и то неподготвен.
Остани си форумен бабаит и не се изхвърляй, че ставаш "смехурко" ти, в очите на тия, които поне са стъпвали на тоя стадион.
Смехурко,слезни по стълбите пред блока и поиграи там с децата малко футбол та да видиш за какво става въпрос.Па тогава коментирай хора дали живота си за нещо.И внимаваи да не настинеш!
Ти намини някой път до стадиона, никога не ни е излишна агитка.
Опа, ама ти въобще пътя знаеш ли го?
А тая "легенда" на Локомотив, тамън, като стигнеш до стадиона, ще поразпиташ как се отнася с феновете.
A и да не говорим, че теб, ако те хвана с топка, сигурно в стая 2 на 2 кв.м. ще те завъртя около оста ти 5 пъти.Толкова ще те разхождам, че най-вероятно ще излезеш с доживотн аморска болест.
Опа, ама ти въобще пътя знаеш ли го?
А тая "легенда" на Локомотив, тамън, като стигнеш до стадиона, ще поразпиташ как се отнася с феновете.
A и да не говорим, че теб, ако те хвана с топка, сигурно в стая 2 на 2 кв.м. ще те завъртя около оста ти 5 пъти.Толкова ще те разхождам, че най-вероятно ще излезеш с доживотн аморска болест.

vojdek ,много е прав човека за Васев ! Той е прекарал цялата си кариера в Локоморив,оставил е краката си тук така че, трябва да бъде подкрепен от нас ! САМО ЛОКО !