"За" и "против" Николай Гигов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

"За" и "против" Николай Гигов!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

dodo7271
Контакти:

Re: Николай Гигов махна главата на Драгомир Окука

Мнениеот dodo7271 » 25 апр 2010 22:29

Гигов нищо не е казвал, някакви плакати имало за целувки с Батков. Това означава, че вие ставате като онези от Парка свободата, които винаги търсят причините за собствените си провали навсякде другаде, но не и в собствения си отбор.

Сега към нормалните фенове на футбола, а не към скованите от злоба и омраза мозъци от цска. Окука тръгна надолу след победата над Левски. Той реши, че е хванал Господ за оная работа, без да отчита няколко прости неща - че Левски в момента е много слаб отбор и че Локо вкара гол в 30-та секунда, което направи мача много лесен. Оттам Окука реши, че може да бие всички и подцени останалите съперници - най-вече Миньор и Славия. Това подценяване се предаде на футболистите, а в крайна сметка никой не се предава без бой. В един момент се усети, че програмата е много тежка и му избиха балансите. Според мен Окука има и друга грешка. Няма как да имаш футболист като Генков и да не го използваш пълноценно. Или казано другояче, като отделни футболисти Локо е номер 1 в България, но този дървар Окука не можа да направи отбор.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 25 апр 2010 22:38

dodo7271 написа:Гигов нищо не е казвал, някакви плакати имало за целувки с Батков. Това означава, че вие ставате като онези от Парка свободата, които винаги търсят причините за собствените си провали навсякде другаде, но не и в собствения си отбор.

Сега към нормалните фенове на футбола, а не към скованите от злоба и омраза мозъци от цска. Окука тръгна надолу след победата над Левски. Той реши, че е хванал Господ за оная работа, без да отчита няколко прости неща - че Левски в момента е много слаб отбор и че Локо вкара гол в 30-та секунда, което направи мача много лесен. Оттам Окука реши, че може да бие всички и подцени останалите съперници - най-вече Миньор и Славия. Това подценяване се предаде на футболистите, а в крайна сметка никой не се предава без бой. В един момент се усети, че програмата е много тежка и му избиха балансите. Според мен Окука има и друга грешка. Няма как да имаш футболист като Генков и да не го използваш пълноценно. Или казано другояче, като отделни футболисти Локо е номер 1 в България, но този дървар Окука не можа да направи отбор.

Много правилно изказване...а директно по темата-ами то много грозна тая глава бе,не,ще я махне,ами и ще я ритне после... :lol:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 апр 2010 23:02

Странно решение на Гигов.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 25 апр 2010 23:59

Blue_Girl написа:Странно решение на Гигов.

Какво странно има,с тези играчи трябва да са на мястото на Литекс и то с преднина,а не да ми треперят за 3 място...Гигов пари ли няма,отборът традиции ли няма,футболисти ли няма или каквото там се сетите...Просто тоя папуняк Д,Отука се помисли за много велик треньор,започна да гледа в канчето на Левски,ЦСКА и т.н. вместо да си гледа отбора,а като го видя на пистата с преводача,направо ми се драйфа,ебаси простотията...

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 26 апр 2010 00:19

PFCB написа:Най-сетне да го махне тоя сърбин ли е, босненец ли е, марсианец ли е и той не знае. За колко години не научи дума български, а и при него играхте добре само срещу големите отбори, а срещу отборите от 4-то място надолу равенства и победи с дузпи...Такива отбори нямат шансове в Европа.

Като си говорим за чупене на тъпомер. :shock:
Брилянтна логика.При тоя треньор Локомотив играели добре само срещу силните отбори
=> в Евротурнирите, където играят най-силните отбори от Европа, Локото са щели да падат.

Ти си смени аватара и заминавай да гледаш крикет, футбола не ти е ясен.

А ЦСКА-рчетата и Левскарчетата защо не си гледате смешните циркове, със смешни шефчета и още по-смешни играчи и не оставите тоя форум?След като Гигов е смешен, при все че при него "Казански афери" и "Тренировки с извадени джобове", Пегъзий Музовски и членове на ДС няма,за Борат, Лупи и Титаните какво да се каже?
Или за ЦСКА и Левски дузпи не свирят?БАХТИ И НАГЛИТЕ ТИПОВЕ СТЕ ВИЕ!!!!

Хайде заминавайте си по форумчетата :!:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 26 апр 2010 10:54

Свърши се.Най-после полиглота си замина през Калотина.Късно.Дано не е твърде късно.От половин година мечтая за този ден.Всичко което написах в тоя форум за съжаление се сбъдна.Изпуснат беше уникален шанс,който едва ли скоро ще се повтори.По голям некадърник треньор от тоя в Локото се сещам само за един-А.Чачевски,който успя да разбие последния ни шампионски отбор.Тоя постигна почти същото.Вярвам,че Васев ще вдигне отбора и с 7 точки в последните 3 кръга ще стигнем до 3то място.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 апр 2010 15:20

POPCORN написа:мене ме е наказал да съм фен на най-големият клуб в България така ли?Дай боже всеки му!Къде съм те обидил пак точно тебе нещо бе?За какви дузпи ми говориш, като всеки мач ви свирят дузпа!И как си мислиш, че ще нби биете, като не сте ни били сигурно от 30 години?Това да не ти е баница с късмети!Казвам ти слаб отбор сте и не заслужавате да играете в Европа!С победата само от Левски не става!

Пуканке, само да вметна, че и нас не бяха били от много години, ама сега нямаме победа в последните няколко мача. Недей да приказваш толкова смело, че нищо не се знае...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 26 апр 2010 17:34

Чудя се какво игра вчера рендето. При първия гол се навежда да мине топката над него, при втория да не коментираме... Все ми се струва, че напоследък във важните мачове прави "уникални" грешки. Преди години се решаваше титлата за Локо в пряк мач с Левски и пак той направи невероятни глупости. Но това е друга тема.

Потребителски аватар
fissas
Контакти:

Мнениеот fissas » 26 апр 2010 18:24

Локо Сф нямат манталитет за отбор шампион. Същото е и при Литекс - моите уважения към бъдещия шампион, но ако Левски или Цска бяха в малко, съвсем малко по-добра форма, сега оранжеви и локомотивци щяха да се борят за третото място. В последните 15-тина години на Локо Сф се е отдавал шанса на три пъти да стане шампион - и в трите случая се проваля катастрофално. През 1995 г. Левски и локо Сф бяха на 1-2 точки разлика и в прекия двубой - 8:0. През 2007 отново същата ситуация и кръг преди края Левски отново бе с 1-2 точки преднина. Но отново Локото не успяха 5:3 в Надежда. При победа ставаха сигурни шампиони, при положение, че в последния кръг играеха с Ченоморец Бургас-София. Сега от битка за титлата д преди няколко кръга съществува вероятността да са 4-ти и да изпуснат Евротурнирите. А тия футболисти дето са в Локо Сф, ако бяха в Ботев Пд или Локо Пд - щеше да е съвсем друго. Просто не става само с добри играчи, трябва си традиция !

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 26 апр 2010 20:31

Ти сигурно историята си я учил в Македония ако ЛОКОМОТИВ няма традиции кой тогава има Чувал ли си имената Никола Котков Атанас Михайлов Васил Методиев Димитър Пенев ако не си ги чувал аз ще ти кажа това са най-големите футболисти и най-големите треньори на България за всички времена и те са създадени в Локомотив

Върни се в “Локо София”