batmanlive написа:кофти е когато не ти дават измислени дузпи.както каза някой от локото ,това си е един селски отбор със селски манталитет
абе къде са модераторите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
batmanlive написа:кофти е когато не ти дават измислени дузпи.както каза някой от локото ,това си е един селски отбор със селски манталитет
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
james написа:POPCORN написа:а най са ми смешни феновете на Локо.Сега не играли пък локото за да може Левски да играе в Европа.Ми що ги бихте тая година два пъти като ще ги пускате са бе?лелелел какъвто и клуба такива и феновете-смешни!
още една обида и ще те намеря
james написа:batmanlive написа:кофти е когато не ти дават измислени дузпи.както каза някой от локото ,това си е един селски отбор със селски манталитет
абе къде са модераторите
mimo написа:Sagittarius написа:mimo написа:То и без това беше ИЗКУКАЛ господин ОКУКА на последъкТака става като не си гледаш собственият двор а двора на съседа
Изкукал или неизкукал от 5 мача 5 пъти пречука Левски,биеше го на Герена,в Илиянци...направо ви съдра фъча от бой
По добре Окука отколкото Цонко метала от Б ГРУПА
james написа:Аз не съм обидил никого, а вие синьочервени фенове нямате срам. ако ще не пуканка ами.... ами цяла царевица да си господ те е наказал да си фен на цска.......съжалявам те за това ти отговарям
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта