Локомотив Сф-Миньор Пк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Re: Локомотив Сф-Миньор Пк

Мнениеот addison » 09 апр 2010 11:23

Мачът няма да е лесен.. дано момчетата успеят да се стегнат за мача и да бием Миньор убедително, въпреки че те се борят за 3то място и ще им трябва победа. Резултата според мен би трябвало да е нещо от сорта на 2-1, но ще видим.. За съжаление няма да мога да отида да подкрепям момчетата, тъй като мача се пада в учебен ден и по това време съм на училище, но ако го дават мога да го слушам по радиото .. :mrgreen: Успех на Локото още от сега. :P
Последна промяна от addison на 09 апр 2010 22:38, променено общо 1 път.
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 09 апр 2010 11:27

VOJDA написа:Според мен мача ще е разгром за ЛОКОМОТИВА нещо от сорта на 4-0 8-) 8-) ЛОКО ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ !

Като нищо може да се получи такъв резултат. Миналата година ги бихме 5:0 или 5:1. Все ми едно с колко ще бием, важното е за бием, за да се доближим по-близо до титлата.
Надявам се Ловеч още този кръг да сгафят, нещо равен да извъртят, пък да паднат най-добре(е, малко вероятно е, но не невъзможно). Да са деморализирани за нашия мач там и да ги поопукаме едно хубаво. :)

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 09 апр 2010 11:29

addison написа:Мачът няма да е лесен.. дано момчетата успеят да се стегнат за мача и да бием Миньор убедително, въпреки че те се борят за 3то място и ще им трябва победа. Резултата според мен би трябвало да е нещо от сорта на 2-1, но ще видим.. маркови дрехи За съжаление няма да мога да отида да подкрепям момчетата, тъй като мача се пада в учебен ден и по това време съм на училище, но ако го дават мога да го слушам по радиото .. :mrgreen: Успех на Локото още от сега. :P

Браво, мацка, ученето е най-важно. Мачове ще има още дълги години. Който учи ще сполучи ;)
Радостно е, че подкрепяш така пламенно отбора.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 09 апр 2010 12:05

mishkar написа:Почват да стават смешни някои с тия дузпи. Ах колко е къса човешката памет, а дето цял живот животинските отбори си имаха по една такава на кръг-два? Или в Бургас на Йовов оня ден?
П.П. няма да забравя един мач през 80-те Левски - Локо 5-3 , дето локото ги сгази, ама ония биха 3 дузпи...

2-1 за Локо,а това че някой забравя как го бутат постоянно е тяхен проблем :mrgreen: На Йовов ще дадат Оскар за актьорско майсторство ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 09 апр 2010 17:18

Безпроблемна победа с разлика така я чуствам , наще ще се метнат здраво мене най ме плашеше мача със Сливен той мина така че остава само да вдигнем титлата . Прогноза 4:0 и после всички в Ловеч
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

tonev_5
Контакти:

Мнениеот tonev_5 » 09 апр 2010 18:49

Смятам, че мача ще е изключително тежък за нас! Последните си мачове Миньор играят с изключително сгъстена защита, така ще играят и с/у нас. Надеждата ни е в Цецко и Камбура. Мисля, че вкараме ли гол първи, техния отбор че сдаде багажа, само трябва да съумеем да го направим. САМО ЛОКО!!! Прогноза 1:0

Потребителски аватар
dickie
Контакти:

Мнениеот dickie » 10 апр 2010 18:47

Мисля след тази загуба срещу славия миньоро здадоха фронта вече!Като сложим и двете прецаквания срещу литекс и левски където им отнеха точки вече са извън борбата за лига Европа.Малко ми е кофти за тони велков щото момчето много се старае и накрая така да го резнат в два мача и той се отчайва.Но ако трябва да се погледне обективно миньор играе по- слабо от колкото есента и няма да може да измъкне нещо от нас.Мачът е в отвратителен ден и няма да може да се ходи на мач.Готвим се за Ловеч!!!!! :)
Прогноза Локо- Миньоро 3:0

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 апр 2010 09:33

Бе и с половин на нула да е победа, ама да е победа! Прогноза: 2:0

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER33
Контакти:

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER33 » 12 апр 2010 21:36

КЮМЮРИТЕ ПРОДАДОХА МАЧА В ЛОВЕЧ СЕГА ЩЕ ЯДАТ ПЕРДАХ ЗАРАДИ КОЕТО.МАЧКАЙ ЛОКОООООООО :twisted:
IRON FOREVER!!!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 12 апр 2010 23:34

Утре за победа. Миньор са добър отбор с добър треньор, но май вече сдадоха багажа. Отпаднаха от купата, паднаха назад в класирането на шампионата и са уморени от многото мачове.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”