играта на Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Re: играта на Локо

Мнениеот DenK@7a » 01 апр 2010 15:11

loko29 написа:Никой няма право да плюва по хора дали живота си за даден клуб.Ако Г.Пеев сега беше при нас и направи 2 грешки,сигрно и него,някои "фена"щяха да го отпишат.Един собствен юноша е много по ценен от трима" гурбетчии"Кои по ви харесва-Берое или "Черноморец".`

Ясно е че Берое,просто момчетата играят със сърце,за публиката.Факт е че хората ,които могат да усетят магията наречена "ЛОКОМОТИВ" са малко и че Галев е един от тях,но като цяло и на мен Левашки повече ми харесва :S

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 01 апр 2010 15:36

Ама аз не съм против Левашки и Тинков,който от тримата е в най-добра форма ,той да играе,но собствените фенoве да те хулят неоснователно е голяма глупост.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 02 апр 2010 12:04

Не знам дали схващаш защо се играе тази игра футбол от професиионалисти?
За да радват с изявите си феновете на трибуните.

Да ти кажа ли колко ме зарадва Галев като си вкара два гола срещу Локо Пл. на "Надежда" в най-големия студ и собственоръчно предостави възможноста за мача с ПСВ на Черно море?

Защо няма да плюя по Караджинов?Или по Кичо?Защото момчетата дават на отбора и на феновете максимума.Особенно първия.Дори не ми се изброява в колко мача са ни измъквали.
Шапка долу за тях, защото го могат.

А Галев - не може!Той дърпа отбора назад.И ако те интересува Локо СФ би трябвало да не ти харесва това.Ако не ти пука за отбора, да би трябвало да се радваш, че си имаме юноша, какво като е слаб до безобразие?

Който и да е.Какъвто и да е, юноша, пионерче, чавдарче и т.н.Ако заради него отбора страда - във втора дивизия на Израел го викат!И като е юноша на отбора, не означава, че автоматично са му опростени некадърноста и грешките!

[offtopic]Само се сети къде са юношите от онзи шампионски тим![/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 02 апр 2010 15:32

М.Стоев би паснал идеално на отбора.Д.Пеев също,макар че той предаде Локото и не заслужава да играе тук.Христозов също може да свърши работа.Другите се позагубиха но така е навсякъде.

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

левашки

Мнениеот rugby_man » 02 апр 2010 18:53

В едни интервш на Окука преди началото на пролетта каза : трябва ми вратар , иначе не мога да гарантирам Европа.Очевидно и той не е вярвал на Левашки че ще се справи така добре,както и аз , но сега се радвам че справя толко добре момчето : САМО ЛОКО
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
paparazzo
Контакти:

Мнениеот paparazzo » 04 апр 2010 22:47

стискам палци тази година да станете шампиони.много симпатичен отбор сте,а и Николай Гигов е грамотен президент.

BRAT4EDA
Контакти:

Мнениеот BRAT4EDA » 06 апр 2010 18:35

кой пък играе добре в тази смешна а група каквато е държавата такъв е футбола ни всички играят слабо който играе малко по слабо е по напред и така и после видзев,борац гак все тая важно е колелото да се върти и догодина за Пирин и Берое да са първи,щото с юноши играят а не с примадони като наште
Другото първенство вече няма да има и стадион, юношите зле едва нещо направим тая година че после какво ще става просто не ми се мисли.
Микре докато е гришко ще има и отбор ама и там ги мразят щото взимат заплати колко целия град ;)

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 13 апр 2010 21:01

Айде стига сме се заблуждавали, че нещо играеме.Шампионските ни амбиции свършиха днес,дано поне запазиме мястото в тройката, 80% от мачовете са ни мъка, с късмет, със зор, с дуспи.Днес и дуспа не можахме да вкараме,а Камбуров бил в много добро настроение чета по сайтовете, е има защо.Омръзна ми да слушам "ние няма да се бориме за титлата,ние нямаме отбор" , а кога ще имаме ако не сега.Най-лошо е да губиш от свой-Тони Велков,Стефан Грозданов, добре че и Стойчо Стоев не ни извъртя един Х.За този Окука съм казъл всичко.В деня в който ще напусне България ще вдигна банкет,единственото нещо с което той ще се запомни е че победи четири пъти Левски и всичко друго е мъка Монтана ,Ботев,Миньоро,Славия и кой ли не и стига Дзаферович е казвал че Монтана и Миньор са селски отбори щом не може да ги победи.Нека Гигов заложи на локомотивското та ако ще да сме девети.Треньор Павл Дочев,Тони Велков,Стойчо Стоев те дори да върне и бай Гроздан писна ми от сърби.ЛОКО FOREVER!!!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 май 2010 20:17

СРАМ!въпреки безброините съдииски аванти за ц..а трябваше да биеме защото разликата в класите е огромна днес поне играта до 30тата минута беше добра, но мач се играе 90 минути.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 02 май 2010 21:52

Абсалютно си прав.

Върни се в “Локо София”