Локомотив Сф - Сливен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив Сф - Сливен
Супер смешен отбор е това Локо. Гледах го срещу Монтана и днес срещу Сливен, те са пълна скръб. И в двата мача освен че съдията и помогна с две смешни дузпи( особено срещу Сливен), те имаха супер късмет. И Монтана и Сливен бяха по добри от тях.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
- slavia_forever
- Контакти:
iron_zone_ написа:абе ей смешници такива, първо на първо мача свърши с резултат 2:0 за Локомотив и кфо и втория гол ли беше от дyзпа? и да не беше дадена тая дyзпа пак щяхме да бием, добре че е тя та да ви осветли с надежда деня, че има с кво да се заяждате, тъпи уродливи форумни биячи. и второ Локомотив София има може би най-добрата евро история и в последните години и в миналото и от абсолютно всички по- миналата година бяхме оглавени като евробойците на България, нали така бе мишки?!?!!? и трето лефскарчетата изобщо да не се обаждат щото нали знаете една от най-известните БГ поговрки в момента: дайте дyзпа спасете левски.. и тръгнали да ми говорят колко жалки сме били ние.. ето тва е българщината - да гледаш само в паницата на другия щото те е срам да погледнеш себе си в огледалото и да видиш че си на 4 или 5то място след като си "ГРАНДА" на България и преди 2 кръга ви е разгромил с 2:0 [не от дyзпи] отборът които вие в момента наричате жалък.. ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ.. ape y лево..![]()
Така, първо ти обръщам внимание, че в този форум се говори с уважителен тон, както и необиден такъв. Грамотността няма и да я засягам даже.
Второ, по темата, вторият гол за Локомотив Сф, се случи в деветдесет и не знам коя минута, когато при 1:0 след гол от поредната дузпа, е нормално Сливен да се отворят и вече да не играят защитно. Не казвам, че не сте заслужавали повече победата, а за това, че това е поредната дузпа, в поредния мач на Локомотив Сф за първенството. Вие сте единствените, които не можахте да биете Ботев, където Монтана ви надигра, а вие ги бихте с дузпа. Вие сте отборът, който разгроми Своге заслужено, именно след дузпа и червен картон. Отборът, който се добра до равен с Пирин, именно след дузпа. Как така за вас дузпите винаги ги виждат, къде реални, къде като днешната. Такива ли шампиони ще станете? Не знам защо разпознавам съдийския почерк не само в този мач, с почерка на съдиите спрямо други два отбора. Май за разлика от есента, Гигов се е подсигурил, за да не се случват резултатите с Монтана или Ботев.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Това ли е този отбор който най заслужавал да е шампион според думите на някои?
Най подпираният отбор тази пролет е Локо Сф и е смешно как феновете им не искат да си го признаят.
Най подпираният отбор тази пролет е Локо Сф и е смешно как феновете им не искат да си го признаят.
Е хубаво така е, Локомотив Сф. е толериран от съдийте тази пролет, но ако върнем лентата на зад с 14 години и си спомним как Славия Сф. направи дубал или можеби още по назад финала за купата на РБ между ЦСКА И Левски през 1985г. Съдийкит грешки са част от футбола, но в нашто първенство е очевадно, че това е тенденциозно и се бута един или друг отбор, явно сега е реда на Локомотив Сф. Резултата в следствие на това е:
1. Ниска посештаемост на мачовете;
2. Слабо представяне в ЕКТ;
3. Слаб национален отбор.
Шампион ще стане най-малко слабия отбор.
Жалкото е, че ако продължава да се развива така футбола ни никога няма да имаме футболисти като Гунди, Котето, Начко, Хр. Бонев, Пл. Гетов, Кр. Балъков, Стоичков, а даже и като лигнята Бербатов. Весели празници.
1. Ниска посештаемост на мачовете;
2. Слабо представяне в ЕКТ;
3. Слаб национален отбор.
Шампион ще стане най-малко слабия отбор.
Жалкото е, че ако продължава да се развива така футбола ни никога няма да имаме футболисти като Гунди, Котето, Начко, Хр. Бонев, Пл. Гетов, Кр. Балъков, Стоичков, а даже и като лигнята Бербатов. Весели празници.
-
Предлагам Локомотив София да се изхвърли веднага от първенството! В противен случай се очаква неистов рев от знайни и незнайни специалисти ,а възможно е да има и инфаркти ! Все пак трябва да се пази здравето на нацията! Миле гърбавия.
миле гърбавия написа:Предлагам Локомотив София да се изхвърли веднага от първенството! В противен случай се очаква неистов рев от знайни и незнайни специалисти ,а възможно е да има и инфаркти ! Все пак трябва да се пази здравето на нацията! Миле гърбавия.
Аз обичам Локомотив Сф., но не мога да си кривя душата и да викам на черното бяло. Според мен всички отбори са много слаби в БГ първенството. Локо сф. имат потенциал но явно БГ манталитета си казва думата. Ще се радвам ако в отбора видя играчи от ранга на: Кирил Метков, Стойчо Стоев, Ал. Бончев, Антон Велков, Ал. Дудов и т.н., но това няма как да стане защото в БГ няма ДЮШ, няма треньори и т.н.
- paceto
- Контакти:
Интересното е друго и това е от лично мое наблюдение.
Значи преди месеци всички говореха как най подпираният отбор в България бил един друг клуб - Литекс Ловеч, а сега виждаме, че никой не смее да каже нищо за Локо Сф и се търсят причините за тези неща съвсем на друго място, че даже се вадят и архивни статистики на другите отбори.
Преди седмица когато същият този отбор от Ловеч победи Сливен като домакин с напълно нормален гол в средата на първото полувреме всички или поне голяма част от фенове на другите отбори казаха едва ли не, че Литекс с тази игра не заслужава да бъде шампион щом не може да бие с разлика отбор от дъното на таблицата и го прави само с 1 гол за цял мач.
Днес виждаме как Локо Сф се измъква от хикса чрез дузпа в 80-та минута(не споря дали е имало или не, защото не съм гледал мача) и никой не обелва и дума (или поне голяма част от хората не го правят) за играта на отбора и никой не обръща внимание на факта, че отбора от Надежда вече трети мач се спасява чрез дузпи и продължават да го хвалят как играят страхотно и че те трябва да са шампиона, а не отбора от Ловеч
Та мисълта ми е една - Толкова ли се мрази Литекс, че постоянно е на топа на устата, а Локо Сф където е доста по трагичен (поне така изглежда с оглед резултатите) се хвали до небесата и не се обелва и дума за тях
Нямам нищо против Локо Сф или феновете им даже напротив, но просто аз не си обяснявам тези две аномалии
Значи преди месеци всички говореха как най подпираният отбор в България бил един друг клуб - Литекс Ловеч, а сега виждаме, че никой не смее да каже нищо за Локо Сф и се търсят причините за тези неща съвсем на друго място, че даже се вадят и архивни статистики на другите отбори.
Преди седмица когато същият този отбор от Ловеч победи Сливен като домакин с напълно нормален гол в средата на първото полувреме всички или поне голяма част от фенове на другите отбори казаха едва ли не, че Литекс с тази игра не заслужава да бъде шампион щом не може да бие с разлика отбор от дъното на таблицата и го прави само с 1 гол за цял мач.
Днес виждаме как Локо Сф се измъква от хикса чрез дузпа в 80-та минута(не споря дали е имало или не, защото не съм гледал мача) и никой не обелва и дума (или поне голяма част от хората не го правят) за играта на отбора и никой не обръща внимание на факта, че отбора от Надежда вече трети мач се спасява чрез дузпи и продължават да го хвалят как играят страхотно и че те трябва да са шампиона, а не отбора от Ловеч

Та мисълта ми е една - Толкова ли се мрази Литекс, че постоянно е на топа на устата, а Локо Сф където е доста по трагичен (поне така изглежда с оглед резултатите) се хвали до небесата и не се обелва и дума за тях

Нямам нищо против Локо Сф или феновете им даже напротив, но просто аз не си обяснявам тези две аномалии

- plamen etov
- Контакти:
Не случайно казвах че най ме е страх от издънки срещу отбори отвторият ешалон на Агр.,трудно играем срещу тях,но добре че победихме макар и мъчно
На наще момчета от форуа ще помоля да не обръщат внимание на провокациите на феновеете на другите отбори ,нормално е колкото по-малко мачове оставатдо края толкова повече жлъч да се излива !!!!!!!!!
Христос воскресе ,живи и здрави и весели празници
Само Локооооооооооооооо

Христос воскресе ,живи и здрави и весели празници

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Христос Воскресе
ей срам са бая народ тук. Давали на Локо дузпи, чак и кипърските съдии, еми съжалявам ама има правила - за нарушение в наказателото се свири дузпа. Нормално имаме добро нападение и защитите на другите отбори използват всякакви средства за спирането му. Играели сме слабо, а кой играе по-силно? Бийте първо някой от Б група и тогава пишете.
Отбор
ей срам са бая народ тук. Давали на Локо дузпи, чак и кипърските съдии, еми съжалявам ама има правила - за нарушение в наказателото се свири дузпа. Нормално имаме добро нападение и защитите на другите отбори използват всякакви средства за спирането му. Играели сме слабо, а кой играе по-силно? Бийте първо някой от Б група и тогава пишете.
Отбор
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Христос Воскресе
Честита победа!!!
На много хора почваме да им бъркаме в гъзовете и ми е много голям кеф.Дано имаме повечко късмет и да станем шампиони,но за съжаление публиката ни не е като за шампиони

Честита победа!!!
На много хора почваме да им бъркаме в гъзовете и ми е много голям кеф.Дано имаме повечко късмет и да станем шампиони,но за съжаление публиката ни не е като за шампиони