Локомотив Сф - Сливен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Локомотив Сф - Сливен

Мнениеот south_division » 31 мар 2010 14:10

Абе за дузпите и за ситуацията там на Мездра айде може да се съглася може да се даде може да не се даде така са преценили , обаче това което беше с Монтана последния кръг направо незнам .Страшно подпиране, такова нещо не бях виждал на мачове дори на Левски и Цска.
Нямам думи , да сини и червени са безумно слаби ама не по тоя начин.Лятото нали знаете.....в Европа съдите няма да ви подпират.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 31 мар 2010 14:13

Добре както и да е, но в Европа такива дузпи не очаквайте, така че трябва да започнете да печелите мачовете си само с игра, а не да разчитате на дузпи, както Левски му дават леки дузпички цяло първенство и после в ЕКТ ги виждаме какво могат

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 31 мар 2010 14:19

Ми последните ни участия в ЕКТ на два пъти даваха измислени дузпи срещу нас(срещу Фейенорд и срещу Борац), ама не сме уревали орталъка...

Потребителски аватар
loko_sofia1929
Контакти:

Мнениеот loko_sofia1929 » 31 мар 2010 14:29

San-Jose написа:Добре както и да е, но в Европа такива дузпи не очаквайте, така че трябва да започнете да печелите мачовете си само с игра, а не да разчитате на дузпи, както Левски му дават леки дузпички цяло първенство и после в ЕКТ ги виждаме какво могат

Ако не знаеш да ти припомня ,че от 12 мача последните години имаме само 2 загуби ,а също така 8 мача без загуба в европа,което никой бг отбор не беше успял да направи,така че аре у лево.

brun4ev
Контакти:

Мнениеот brun4ev » 31 мар 2010 14:40

отборът на локо сф винаги се е представял достойно в европейските клубни турнири

Потребителски аватар
dickie
Контакти:

Мнениеот dickie » 31 мар 2010 15:23

Призовавам всички локомотивци да спрът да се връзват на всякакви форумни провокатори, които така и така до края на първенството ще умират от яд и ще си измислят за дузпи засади и всякакви други неща за да могат да оправдаят своят отбор къде се намира- видиш ли ние сме супер а локото бяха нечестни и спечелиха нечестно за тва са на 2 или на 1 място.
СПРЕТЕ ДА ИМ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ!Не на всички де, но поне на тези, които първото им изречение е клишарско и започва подпиране или дузпи.
За мача мисля ,че ще да бъде един нелек двубой за нас, но все пак очаквам изразителна победа! Почти сигура ще отида и на мача.Дано е хубаво времето и да не вали заради терена, който никак не ни е на ниво :)
Само Локо! :lol: :) :lol:

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 31 мар 2010 15:29

ок за дузпите ревете, а затова че почти всеки мач почти гонят по някой от нашите при пръва възможност нищо. Примирете се просто в момента сме по-добри. Колкото и на мен да не ми се иска съдите редовно гледат с по-добро око към софийските отбори и Литекс и Черно Море. Само Николай Йорданов свири за по-слабия отбор, а Генов както е решил.

И последно темата е за мача дискусиите за съдиите може да ги преместите тук: gong/viewforum.php?f=34

очаквам приятна игра и победа за Локомотив :)
Последна промяна от loko1 на 31 мар 2010 15:51, променено общо 1 път.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

VOJDA
Контакти:

Мнениеот VOJDA » 31 мар 2010 15:39

Очаквам победа за ЛОКОМОТИВ ! АЙДЕ ШАМПИОНИИИИИИ !!! Прогноза: 0-2 !
RED-BLACK PRIDE

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 31 мар 2010 15:53

VOJDA написа:Очаквам победа за ЛОКОМОТИВ ! АЙДЕ ШАМПИОНИИИИИИ !!! Прогноза: 0-2 !

Мача е в Надежда значи 2:0 ;)
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 31 мар 2010 16:20

Пак мач, много важен мач, този път със Сливен. Очаквам победа, но не лека, защото:
Доколкото имам информация от предишни години, пък и си спомням, със Сливен играем трудно.
Те се борят да не изпаднат, а последните три мача ги загубиха и ще се метнат здраво в срещата.
Ще играят стабилно 9 човека в защита и ще се опитат да играят на контри. Ако вкарат гол стават 10 защитници.
Прогнозата ми е 2:0 и титлата е на един мач по-малко. САМО ЛОКО!!!

Върни се в “Локо София”