отложиха Монтана - Локомотив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: отложиха Монтана - Локомотив
По-добре,че ви го отложиха мача,че не се знаеше кво щеше да стане на тоя терен.току виж бяхте завартяли някво хиксче,а ви трябва победа,......както и за моя отбор е важно вие да победите!Само Локо,ама от Пловдив 

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
лоша работа тъкмо си бех взел биричка и 2 пакета семки и си чаках мача
то се е видяло че утре ще се бяга от работа за мача! 

IRON FOREVER!!!
Времето в района на Монтана явно е било по-зле и от това в София, даже сняг е валяло около Ботевград. Като си помисля нашия стадион какъв беше на мача с Мездра, дано утре терена на Монтана е читав, а не кална баня.
greenlandia написа:Даже е имало иот Другата "голяма"агитка на Славия
Те общо са толкова.
Само за информация да знаеш че Локомотивци са повече от целия град стара загора, мащабите в София са толкова голями че дори не можеш да си ги представиш.

- captain_drifuss
- Контакти:
ОК! Сега ще видим как "яко" ще я развиете и на какво ще заприлича![/quote]
какво, само за Левски и ЦСКА ли може да се пускат теми!? аре оставете хората да си коментират каквото ги вълнува, отложиха им мача вълнуват се поне те имат някакви шансове за титла, за разлика от "грандовете", които са на легло и нищо не става от тях! и аз съм фен на един от тия гландове, но не ме кефи как се опитваш да монопилизраш общественото пространство с тях! заради подобно отношение футболът ни е на това "дередже"!
по темата- наистина по-добре да се играе на добър терен, когато има такъв, жалко за момчетата, които са пътували в деленичен ден трудно ще се оргнизирате така добре... и докато сме на темата се чудя защо от моя ЦСКА не предпочетоха да домакинстват на Пирин на перфектния нов терен в благоевград, а отидоха на оная нива в Кюстендил!? и после Андоне се оплаква от терените- еми идете в Благоевград, пак нямаше да има много публика, особено червена, но щяхте да играете на хубав терен и можеби да победите!и за Пирин щеше да е по-добре, откриват стадиона с ЦСКА, празник за града и т.н... но май на бг ръководителите им е по-лесно да се оплакват от лоши терени, отколкото да помислят за доброто на играта и феновете!!!
какво, само за Левски и ЦСКА ли може да се пускат теми!? аре оставете хората да си коментират каквото ги вълнува, отложиха им мача вълнуват се поне те имат някакви шансове за титла, за разлика от "грандовете", които са на легло и нищо не става от тях! и аз съм фен на един от тия гландове, но не ме кефи как се опитваш да монопилизраш общественото пространство с тях! заради подобно отношение футболът ни е на това "дередже"!
по темата- наистина по-добре да се играе на добър терен, когато има такъв, жалко за момчетата, които са пътували в деленичен ден трудно ще се оргнизирате така добре... и докато сме на темата се чудя защо от моя ЦСКА не предпочетоха да домакинстват на Пирин на перфектния нов терен в благоевград, а отидоха на оная нива в Кюстендил!? и после Андоне се оплаква от терените- еми идете в Благоевград, пак нямаше да има много публика, особено червена, но щяхте да играете на хубав терен и можеби да победите!и за Пирин щеше да е по-добре, откриват стадиона с ЦСКА, празник за града и т.н... но май на бг ръководителите им е по-лесно да се оплакват от лоши терени, отколкото да помислят за доброто на играта и феновете!!!
pomiqrat написа:Аре още янкой да пусне подобна тема. Никакъв смисъл няма в тема отложиха мач.
Нищо интересно няма в тема която не включва какво закусва гонзо, какво обядва, как е спал, с коя или с кой, къде андоне се е напил, къде иван иванов се е сбил, кой е арестуван и дали е от левски или от цска.
Pride написа:Времето в района на Монтана явно е било по-зле и от това в София, даже сняг е валяло около Ботевград. Като си помисля нашия стадион какъв беше на мача с Мездра, дано утре терена на Монтана е читав, а не кална баня.
Ами дъжда спря отдавна, небето се прояснява, ако не стане някой обрат, утре ще има мач. Терена не вярвам да е много лош, тука го валират с тежки валяци за строителство на пътища, щото нямат нормални за футболни игрища и не пропуска вода, та в такива случаи е за добро.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
То толкова дъжд се изсипя в Монтана изминалата нощ,че още сутринта ми бе ясно,че няма да има мач...А не мисля,че терена бе виновен...Едва ли и другите щяха да издържат 

По Ринг го дадоха на какво дередже е терена и наистина не беша ама хич за игра(освен на водна топка, ама там Монтана нямат шанс
) Да се надяваме, че днеска ще е поизсъхнал и ще стане мач...