Cesc Fabregas написа:Аз не се заяждам, само казвам, че нямахте победа. Иначе не знам как е бил реда на мачовете и техните резултати![]()
Аз също, ама там по-нагоре има един дето го прави... Иначе-топка е-върти се. Днеска насам, утре натам...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Cesc Fabregas написа:Аз не се заяждам, само казвам, че нямахте победа. Иначе не знам как е бил реда на мачовете и техните резултати![]()
Lyubaka01 написа:Cesc Fabregas написа:Аз не се заяждам, само казвам, че нямахте победа. Иначе не знам как е бил реда на мачовете и техните резултати![]()
Аз също, ама там по-нагоре има един дето го прави... Иначе-топка е-върти се. Днеска насам, утре натам...
petef написа:Абе то на последък левски кой ли не ги би и кой не ги унижи,че сте тръгнали да се хвалите,че на умряло куче нож сте извадили.Когато срещу друг много по-титулуван отбор от България го направите тогава се перчете толкова.![]()
![]()
krum_kravov написа:НАРОЧНО ПИША УДЕБЕЛНО И С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЗА ДА СИ СПОМНИТЕ. ПЕТТЕ ПОБЕДИ СА ЗА ШАМПИОНАТ. АКО НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ, ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2008-МА СЕ ИГРА ЕДИН МАЧ ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ ЛОКОМОТИВ И ЛЕВСКИ. НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ КАК ЗАВЪРШИ ??? ИЛИ ПРОСТО ИСКАТЕ ДА ИЗБИЕТЕ ДЪЛГОГОДИШНИТЕ СИ КОМПЛЕКСИ, КОИТО ИМАТЕ ОТ НАС???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта