Мнениеот Linky » 22 мар 2010 19:46
Много труден мач....нападението на Локо София е много тежко (въпреки,че не можаха да вкарат на Пирин и 1 гол), при нас голя липса ще е и Милиев, който ще пропусне двубоя заради наказание...В защита и в халфовата линия трябва да сме много внимателни за да спрем топките до Генков и Камбуров , които за мен са най-опасните играчи на Локо, а и както знаем сме си патили от КАмбуров вече няколко пъти... Тук голяма роля ще окажат и наще дефанзивни халфове...миналият мач след като Сърмов беше наказан видяхме нещо доста не типично...Йовов беше оставен да е в центъра и по мое мнение се справи доста добре , успя да вземе няколко топки и да ги изнесе по доста добър начин...за Влади Гаджев нямам коментар , отново влезна и направи чудеса , но си мисля , че този път ще му дадът малко почивка и няма да е сред титулярите...Та въпроса е дали ще пуснат Бардон напред като атакуващ халф а като дефанзивни Йовов и Сърмов , за мен това е един доста добър вариант,а не пак да се експериментира като слагат един от най-креативните ни играчи на пост на който той не е добър (Говора за Бардон)...а на Йовов за жалост му трябваха 15 години да осъзнае, че не става за нападател.Ако се получи мач...демек без нарушения и накъсване в играта на всяка 1 минута, ключово ще е как Левски разиграва топката в центъра , ако не разиграва добре ще си изпати от силните нападатели на Локо , но ако успее да увладее инициативата няма много от какво да се притесняват!Мача е в Надежда , което за мен е по-добре , защото последните ни загуби от Локо София до колкото помна дойдоха на Герена...
САМО ЛЕВСКИ!