Стадион Локомотив минало, бъдеще и настояще
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Стадион Локомотив минало, бъдеще и настояще
Ей.Ама си е яко да си живееш в някаква страна без държава. 

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
Re: Локо София ще играе на Васил Левски
slavia_forever написа:Доколкото чувам, има вариант да пуснат само "А" сектор, при положение че се обособи сектор за гости (аз лично не мога да си го представя). Изграждането на ново съоръжение вероятно ще излезе по-евтино, отколкото да се ремонтира настоящото, но за целта трябва да се уреди въпроса със стопанисването на базите.
тоно ообратното а сектор ще се затвори защото там има опсност от срутване на някакви си колони и тем подобни.другите сектори уж били ок само дето течове имало.но сатдиона от няколко години си тече нз защо чак сега се сетиха че не ставал за нищо
IRON FOREVER!!!
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Локо София ще играе на Васил Левски
LOKO_SF_FOREVER33 написа:slavia_forever написа:Доколкото чувам, има вариант да пуснат само "А" сектор, при положение че се обособи сектор за гости (аз лично не мога да си го представя). Изграждането на ново съоръжение вероятно ще излезе по-евтино, отколкото да се ремонтира настоящото, но за целта трябва да се уреди въпроса със стопанисването на базите.
тоно ообратното а сектор ще се затвори защото там има опсност от срутване на някакви си колони и тем подобни.другите сектори уж били ок само дето течове имало.но сатдиона от няколко години си тече нз защо чак сега се сетиха че не ставал за нищо
На Гигов или не му се дават пари, или няма.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
По-скоро : няма защо да дава.
Аз се радвам, че ни държи въобще.Поне при нас циркове няма.Наш'те футболисти не ходят на разходки до Казана, с извадени джобове, за да викат срещу някой си "Селският".
За кой да ги даде?То това не са 200 - 300 000.Тук говорим за бая повече.А той ако ги даде и оправи стадиона, и държавата вземе да си поиска стадиона?
- 1-2 000 000 за?
Въобще си го разбирам напълно!
Ако му дадат стадиона, според мен ще вкара пара вътре.
Аз се радвам, че ни държи въобще.Поне при нас циркове няма.Наш'те футболисти не ходят на разходки до Казана, с извадени джобове, за да викат срещу някой си "Селският".
За кой да ги даде?То това не са 200 - 300 000.Тук говорим за бая повече.А той ако ги даде и оправи стадиона, и държавата вземе да си поиска стадиона?
- 1-2 000 000 за?
Въобще си го разбирам напълно!

даи бог.ама как да стане.някои трябва да вземе от тази работа.
- slavia_forever
- Контакти:
Vojdek написа:
Според мен, това му е винаги като оправдание. Много добре знае, че няма да стане, както не става по принцип и го ползва като предтекст, да не вкарва пари.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[offtopic]ТИ БИ ЛИ ДАЛ ПАРИ ЗА ДУПКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ.ПРОБЛЕМ СА,НО НЕ САМО НА ТЕБ.АМА КАТО НЕ ДАВАТ,КАК ДА ВЛАГА[/offtopic]
[offtopic]Пиши с малки букви!!![/offtopic]
[offtopic]Пиши с малки букви!!![/offtopic]
slavia_forever написа:Vojdek написа:
Според мен, това му е винаги като оправдание. Много добре знае, че няма да стане, както не става по принцип и го ползва като предтекст, да не вкарва пари.
Че е оправдание, оправдание е.Не споря.Но дай сериозно да говорим.Хипотетично:
Ти имаш 500 лева в банка.От тях те карат да дадеш безвъзвратно 100.Ей така.На вятъра?
Много ясно, че единственото, което ще им дадеш е пръста, сещаш се кой.
И не само пръст,може и друго
Освен всичко друго, бях чувал(не знам доколко е вярно), че ст. Локомотив въобще не съществувал?!? документално в общината(не мога да си го представя как е възможно)... Иска ми се в България най-накрая да дадат на концесия някой стадион на някой ляльо-президент на клуб, който обяснява колко пари щял да налее ако го вземе. Е тогава вече ще има цирк...
Иначе си мисля(без да претендирам, че съм специалист в областта), че нашия стадион наистина би могъл да се направи кукла и то с не чак толкова големи капиталовложения.
П.С. Една интересна история, разправяна ми от човек, който докато е бил войник е участвал в ремонта на стадиона през 80-те години на XXвек. Та той разправяше, че има сериозна проектантска недомислица и ако се съединят двете трибуни, едната щяла да дойде на 2метра пред другата...
Иначе си мисля(без да претендирам, че съм специалист в областта), че нашия стадион наистина би могъл да се направи кукла и то с не чак толкова големи капиталовложения.
П.С. Една интересна история, разправяна ми от човек, който докато е бил войник е участвал в ремонта на стадиона през 80-те години на XXвек. Та той разправяше, че има сериозна проектантска недомислица и ако се съединят двете трибуни, едната щяла да дойде на 2метра пред другата...