Локомотив - ЦСКА София в жребия за Купата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив - ЦСКА София в жребия за Купата
За мен това е най-добрия жребий за Локомотив София, ако бием ще се разчуе, ако отпаднем по-добре сега отколкото да харчим ресурс до края на сезона на 2 фронта. А и не на последно място клубът ще прибере пари от билети.
Очаквам победа за ЦСКА !
1982 написа:Поправи си заглавието, това не е ЦСКА.
На кого му пука какво мислиш ти ?
Заглавието си е правилно.
Очаквам труден мач с Локото.
Кое Локо е това не знам, ама щом играе срещу урода от Етрополе им пожелавам успех.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
-
- Контакти:
Със сигурност излиза истинския, единствения, столичния Локомотив
За ЦСКА незнам , а и не ми е работа аз съм си фен на Локо(Сф).
Очаквам мач с продължения, много драма и дузпи !
САМО ЛОКО !

За ЦСКА незнам , а и не ми е работа аз съм си фен на Локо(Сф).
Очаквам мач с продължения, много драма и дузпи !
САМО ЛОКО !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- vg_vasilev
- Контакти:
Само Локо Сф да не продадат мача .
- petur.poppetrov
- Контакти:
Ще е труден мач и за двата отбора.Все пак червените ще спечелят макар и трудно според мен.Иначе кога най-накрая ще се приключи с този търг,за да е ясно на хората,че това ЦСКА. https://www.sportlive.bg/bgfootball/csk ... 61564.html
skoda1980 написа:Ей това съдбата е голяма кучка![]()
Това ще е мач между два чисто нови клуба, но едните с далеч по висок морал от другите
Успех на Локо, но се съмнявам да преборят парите в които се влюбиха всички припознавачи.
ЦСКА-София не е нов клуб, това е Литекс, тоест ЦСКА-София е създаден 1921-а година.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- CSKA_1948_
- Контакти:
1982 написа:skoda1980 написа:Ей това съдбата е голяма кучка![]()
Това ще е мач между два чисто нови клуба, но едните с далеч по висок морал от другите
Успех на Локо, но се съмнявам да преборят парите в които се влюбиха всички припознавачи.
ЦСКА-София не е нов клуб, това е Литекс, тоест ЦСКА-София е създаден 1921-а година.
Разбрахме вече, разбрахме, разбрахме! Колко още ще го повтаряш ти и още няколко глупака!? Вземи си трай, че да не ти го набие някой между очите!

По темата - минимална победа за ЦСКА!
- Shadow_570
- Контакти:
Хуху чак и тема трябваше да правите хаеххе и за какво? дано паднат естествено цска но това е литекс ахахха не е цска литекс дано паднат така че ще видим !! Не заслужават тука измислени хибриди някви хаахах