Ангел Колев поема треньорския пост в Локомотив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Re: Ангел Колев поема треньорския пост в Локомотив

Мнениеот lifes » 06 юли 2016 12:36

парци написа:
Изображение
Изненадваща треньорска смяна бе предприета в Локомотив Сф. Досегашният старши треньор Тони Велков напуска поста и ще бъде заменен от шефа на ДЮШ на „червено-черните“ Ангел Колев.

Новината бе потвърдена за Gong.bg от президента на Локо Сф Иван Василев. „Да, има смяна на треньора, но няма нищо лошо, разделяме се като приятели“, заяви Василев.

Той отказа да назове новата месторабота на Тони Велков, като заяви, че това не е в неговите прерогативи.

Велков и Ангел Колев проведоха разговор помежду си, докато траеше тренировката на „червено-черните“ в „Надежда“.

Това не знам как да го тълкувам.

Мисля че Кирил Метков остава в треньорския щаб като помощник. Дано в един момент му гласуват даверие да поведе мъжкия отбор.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 06 юли 2016 13:09

Ангел Колев е добър треньор и дано успее да изгради боеспособен отбор.Надявах се Васев да води отбора в професионалния футбол,но и това е вариант.Успех на Велков в следващото му начинание.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 06 юли 2016 13:37

Васев ако дойде треньор се появява проблем със синове и внуци. ;)

Аз от Колев имам не особено симпатични спомени като треньор по времето на Кайчо. А сега нямам и идея доколко е "на пулса на нещата". Ако играем в "Б" и не прескочим моментално в "А" група за мен не е проблем. Важното е да се положат основи на един стабилен отбор, а не само да се клати джанката.
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 06 юли 2016 14:02

Успех на Бат Геле ! Успех и на Тони Велков !

САМО ЛОКО ( излишно е да пиша от кой град, то се знае) ;) ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 06 юли 2016 15:31

Раздвоен съм.Когато отбора е първи независимо къде не се сменя треньора.Никои не казва и причините, а дим без огън няма.Принципно при тази смяна треньор трябваше да стане Васев или С.Стоев но пак не знаем подробности .Иначе успех на Колев и дано момчетата постигнат неговите успехи като футболист!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 06 юли 2016 16:13

Босът на столичния Локомотив - Иван Василев заяви, че е много доволен от работата на треньора Антон Велков, но решението да си тръгне от отбора е било лично желание на специалиста.

"Разделихме се с Антон Велков като приятели. Няма нищо вярно в появилите се информации, че аз съм освободил треньора. Той сам пожела да си тръгне. Аз не мога да го спра.

Много съм доволен от работата му в отбора, няма такива филми, че съм освобождавал Велков. Има сериозен интерес от клубове, които се състезават в "А" група, и аз няма как да спра неговото развитие.

Вчера представихме на момчетата новия треньор. Велков се раздели с играчите, такава раздяла не съм виждал. Имаше голяма емоция, сълзи, но пак ще се повторя, той намери друга перспектива и нямаше как да спра развитието му", сподели силният човек при "железничарите".

https://topsport.bg/lokomotiv-sofia/vasilev-velkov-potarsi-razvitie-nyamashe-kak-da-go-spra.html

Ventsi1x2
Контакти:

Мнениеот Ventsi1x2 » 06 юли 2016 16:36

BLaNCo_NeGrO написа:Тони Велков не беше ли в Левски по едно време? Беше подготвил някакви планове за шампионски отбор до 2-3години, незнам си какво, а сега...?
Спрях да следя тия драма сериали, та се чудя какво прави сега в Локо Сф?! Пак? Тия не разбраха ли,че има един Локомотив и той е от Пловдив, другото шопско недоразумение, мъка с 14 фена, срам за българския футбол! А отбори със заклети фенове се лутат по долните групи някъде, където на президентите им е удобно да си въртят ла*няния бизнес! Дунав, Добруджа, Етър...а отбори като Славия, със 13 човека на мач, излагайки ни пред Европа, чакаме да дойдат скаути да гледат наши таланти!? Как да стане? Вижте какво става в Хърватска(имат школа Ла Масия), Румъния-всичко им играе "навън", Турците,Албанците се побратимиха с Швейцария и си менкат футболисти...едно време отивахме в Албания да бием ей така рутинно с 3-4 гола, сега се нас*раме още като кацнем там! Незнам, трябва да се вкара закон като в Русия, в мач да играят задължително 6 руснака, дори да извадиш руснак, трябва да пуснеш пак такъв на негово място! Трябва да привлечем пак скаути от западна Европа тук, и нещата ще тръгнат! Как в Италия и Германия е пълно с играчи от източна европа, само нас ни няма? Офф аз тръгнах от Тони Велков, а до къде стигнах...хаххаха :lol: :lol: :lol:

:D :D :D Типичния комплексиран столипиновски циганин.
Публиката на повечето отбори е нормално да намалява, заради скапаната ни държава, колко хора емигрираха. Разбира се това няма как да се отрази на Локо Пловдив - известен с това, че основата на феновете му са най-ниската прослойка на обществото. С оглед на все по-високата раждаемост на роми в България нормално е и феновете на Локо Пловдив да стават все повече.

Твърдението ти, че Локомотив е само един е вярно, но не и за твоя Велбъжд. Може да го кажеш за София, за Горна, но за Велбъжд Кюстендил - не можеш.

От тук усещам нуждата ти от вазелин от това, че бихме Левски и отидохме в Европа вместо вашата циркова трупа начело с ИмпературЪ. Нали го иска някой гранд? Или отново психично болния ви президент е получил някой факс от извънземните? Твърде много внимание отделих на жалка майна като теб.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 06 юли 2016 17:17

Ventsi1x2 написа:... Твърде много внимание отделих на жалка майна като теб.

Факт.

В крайна сметка май се оказа, че Тони отива да е помагач на Овчата глава на Герена... не една от най-прекрасните съдби, но даде една година без заплата за нас, няма да го съдя, че е отишъл сега да захлеби някой лев от държавната касичка.
Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 07 юли 2016 21:48

Е това е от окръжната група до треньор на Левски.Те не могат без нас.Колкото и да не ги обичам пожелавам успех на Т.Велков.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 10 юли 2016 15:53

Не ми харесва последното интервю на А.Колев.В Локо сф винаги трябва да цари оптимизъм, а не догодина едва ли ще сме в "А" група.А кой ще е Бистрица или Симитли?

Върни се в “Локо София”