BurnX написа:Локото да се обедини с банкрутиралото ЦСКА и да играе в Б група
Феновете на Локомотив никога няма да предадат отбора си , за разлика от други.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
BurnX написа:Локото да се обедини с банкрутиралото ЦСКА и да играе в Б група
holden1913 написа:Честито! Адмирации за новото ръководство, клуб и тн. Със сигурност Локо е много по-симпатичен клуб в момента. Не е трябвало да слизате на терена обаче, още повече да си мислите, че можете да правите безнаказано някои неща. Попадна ми една много симпатична снимка с едно знаменце и един пич, който иначе е голям радетел да има феърплей, да не се занимават хората с глупости и прочие. Аре пичага, кажи ми сега как трябва да сме над нещата.А, и момци, не си завишавайте бройките като едни други, и не ни бройте нас колко сме били по мачовете, още повече пък да ни съжалявате. Живи и здрави и наздраве!
crvena.zvezda написа:Lyubaka01 написа:haiobaio написа:Благодаря за този миг вчера, когато Локомотив отново ми донесе огромна радост. След толкова срам и изключително тежки моменти най-накрая имаме повод да се усмихнем и да кажем, че отново сме тук и сме по-живи от всякога. Рефренът "В група, В групаа ви зове" за първи път звучи добре :D
Благодаря на всички - ръководство, треньори, футболисти и привърженици, за това, което се случва, а и предстои да се случи.
Относно хората, които питат защо сме постъпили така, ще им кажа. Напрви се ново дружество, защото иначе нямаше да съществуваме. Нямаше да ни има. Нямаше да има отбор, школа ... нищо.
Да, много е неприятно, че дълговете на старото дружество няма да се върнат и по този начин ще се ощети държавата. На мен също не ми харесва, наистина. Но пред угрозата да ни има или няма, мисля, че решението ни е повече от правилно. Едва ли ония двамата щяха да върнат и стотинка, даже напротив, ако им бяхме позволили да останат един Господ знае какво щеше да се случи. Едва ли нормален привърженик на футбола, на който и да е било отбор, би застанал зад такива хора, който каквото и да ми говори.
Сега, вместо да се радват хората, че се прави база за над 600 деца, че се правят терени и на децата се дават най-добри възможности да се развиват, се говори кой Локомотив сме били. Евала ви правя.
Ние сме Локомотив София, с цялата си история - добра, лоша, срамна, велика - няма значение.
Ние сме си ние, с чисто ново дружество, необременено от сливания, лицензи и припознавания. На който не му изнася - прав му път.
+1000!!!
+1948
Pride написа:За дълговете питайте НАП защо позволи Гигов да продаде клуба при тези му показатели и на този схемаджия Касев. Питайте и защо няма синдик на ПФК-то на Касев.
Да ние сме Локомотив, защото сме част от спортния клуб, в школата играят същите деца, на същия стадион, но вече с хиляди пъти по-добри терени http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 1%82%D0%BE локомотивците сме на трибуните и футболистите ни се раздават за отбора. Титлите и медалите греят на нашата витрина и ветераните идват да и подкрепят клуба.
Благодаря на всички мислещи и им желая и в техните отбори да усетят какво е всички да работят заЕдно.
ОК. А сега олекна ли ти? Осмисли ли ти се деня?icko65 написа:Pride написа:За дълговете питайте НАП защо позволи Гигов да продаде клуба при тези му показатели и на този схемаджия Касев. Питайте и защо няма синдик на ПФК-то на Касев.
Да ние сме Локомотив, защото сме част от спортния клуб, в школата играят същите деца, на същия стадион, но вече с хиляди пъти по-добри терени http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 1%82%D0%BE локомотивците сме на трибуните и футболистите ни се раздават за отбора. Титлите и медалите греят на нашата витрина и ветераните идват да и подкрепят клуба.
Благодаря на всички мислещи и им желая и в техните отбори да усетят какво е всички да работят заЕдно.
Те хубаво греят и ще си греят..но на старите дружества.Първата ви титла как е записана?На ЖСК..Следващите успехи са на Локомотив Сф а предстоящите ще бъдат на сметката на Локомотив1929Сф.Туй е положението.Това с припознаване и ОСК няма как да хване дикиш щото настоящето дружество Локомотив1929 е член на ОСК от 2015г. А и ЛокоСф все още съществува като ЮЛ.След време при фалирането му и плащане вашата мантра може и да стане..
River Plate написа:saract написа:River Plate написа:На вас защо не ви търсят сметка, че не върнахте дълговете?
Защото почнаха наистина начисто от най долното ниво.Така се прави.
Е да де ама ние като искахме лятото с Божков от А окръжна ревахте "кой ще връща дълговете" или бъркам?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта