Локомотив се класира за В група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Локомотив се класира за В група

Мнениеот veni__85 » 09 юни 2016 21:01

BurnX написа:Локото да се обедини с банкрутиралото ЦСКА и да играе в Б група ;)

Феновете на Локомотив никога няма да предадат отбора си , за разлика от други.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 юни 2016 21:36

Абе, като се пита непрекъснато "защо не си върнахте дълговете", защо не се и пита - Защо няма нито един осъден от тия които правят дълговете(не говоря само за Локо)?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

holden1913
Контакти:

Мнениеот holden1913 » 09 юни 2016 22:35

Честито! Адмирации за новото ръководство, клуб и тн. Със сигурност Локо е много по-симпатичен клуб в момента. Не е трябвало да слизате на терена обаче, още повече да си мислите, че можете да правите безнаказано някои неща. Попадна ми една много симпатична снимка с едно знаменце и един пич, който иначе е голям радетел да има феърплей, да не се занимават хората с глупости и прочие. Аре пичага, кажи ми сега как трябва да сме над нещата. :mrgreen: А, и момци, не си завишавайте бройките като едни други, и не ни бройте нас колко сме били по мачовете, още повече пък да ни съжалявате. Живи и здрави и наздраве!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 09 юни 2016 23:13

holden1913 написа:Честито! Адмирации за новото ръководство, клуб и тн. Със сигурност Локо е много по-симпатичен клуб в момента. Не е трябвало да слизате на терена обаче, още повече да си мислите, че можете да правите безнаказано някои неща. Попадна ми една много симпатична снимка с едно знаменце и един пич, който иначе е голям радетел да има феърплей, да не се занимават хората с глупости и прочие. Аре пичага, кажи ми сега как трябва да сме над нещата. :mrgreen: А, и момци, не си завишавайте бройките като едни други, и не ни бройте нас колко сме били по мачовете, още повече пък да ни съжалявате. Живи и здрави и наздраве!

Аре сега и ти :) Първо, благодаря... Знам, че е от сърце.
На темата. Отворена беше вратата - влязохме, даже още една ни отвориха. Няма нищо лошо в крайна сметка. Нормално е, играейки на вашия стадион чувството да е по-различно, все пак не се "обичаме" от вчера. Ако беше обратното, едва ли вие щяхте да ръкопляскате спокойно, да седите мирно, а със сигурност, ако ви беше паднало нямаше да нахлуете на терена. :) Станалото-станало, слава Богу, нищо лошо не се е случило. Няма щети по стадиона ви, нямаше сблъсъци. Изкефихме се здраво, подкрепихме си отбра, естествено теглихме ви по една и си тръгнахме, не виждам нищо фрапантно.
Реално, общо, не е имало повече от 1500 души.
Вие сте толкова, колкото сте! Огромно евала за всеки един от вас. Потенциалът ви е в пъти повече, както и на нас. Просто годините на гнет от страна на футболни "президенти" си казаха думата навсякъде, но май ние най-много пострадахме.
Както и да е - наздраве!!! А, ако е рекъл Господ, до скоро виждане!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 10 юни 2016 00:18

crvena.zvezda написа:
Lyubaka01 написа:
haiobaio написа:Благодаря за този миг вчера, когато Локомотив отново ми донесе огромна радост. След толкова срам и изключително тежки моменти най-накрая имаме повод да се усмихнем и да кажем, че отново сме тук и сме по-живи от всякога. Рефренът "В група, В групаа ви зове" за първи път звучи добре :D
Благодаря на всички - ръководство, треньори, футболисти и привърженици, за това, което се случва, а и предстои да се случи.
Относно хората, които питат защо сме постъпили така, ще им кажа. Напрви се ново дружество, защото иначе нямаше да съществуваме. Нямаше да ни има. Нямаше да има отбор, школа ... нищо.
Да, много е неприятно, че дълговете на старото дружество няма да се върнат и по този начин ще се ощети държавата. На мен също не ми харесва, наистина. Но пред угрозата да ни има или няма, мисля, че решението ни е повече от правилно. Едва ли ония двамата щяха да върнат и стотинка, даже напротив, ако им бяхме позволили да останат един Господ знае какво щеше да се случи. Едва ли нормален привърженик на футбола, на който и да е било отбор, би застанал зад такива хора, който каквото и да ми говори.
Сега, вместо да се радват хората, че се прави база за над 600 деца, че се правят терени и на децата се дават най-добри възможности да се развиват, се говори кой Локомотив сме били. Евала ви правя.
Ние сме Локомотив София, с цялата си история - добра, лоша, срамна, велика - няма значение.
Ние сме си ние, с чисто ново дружество, необременено от сливания, лицензи и припознавания. На който не му изнася - прав му път.

+1000!!!

+1948

+1929
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 юни 2016 09:38

Pride написа:За дълговете питайте НАП защо позволи Гигов да продаде клуба при тези му показатели и на този схемаджия Касев. Питайте и защо няма синдик на ПФК-то на Касев.

Да ние сме Локомотив, защото сме част от спортния клуб, в школата играят същите деца, на същия стадион, но вече с хиляди пъти по-добри терени http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 1%82%D0%BE локомотивците сме на трибуните и футболистите ни се раздават за отбора. Титлите и медалите греят на нашата витрина и ветераните идват да и подкрепят клуба.

Благодаря на всички мислещи и им желая и в техните отбори да усетят какво е всички да работят заЕдно.

Те хубаво греят и ще си греят..но на старите дружества.Първата ви титла как е записана?На ЖСК..Следващите успехи са на Локомотив Сф а предстоящите ще бъдат на сметката на Локомотив1929Сф.Туй е положението.Това с припознаване и ОСК няма как да хване дикиш щото настоящето дружество Локомотив1929 е член на ОСК от 2015г. А и ЛокоСф все още съществува като ЮЛ.След време при фалирането му и плащане вашата мантра може и да стане..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 10 юни 2016 10:04

icko65 написа:
Pride написа:За дълговете питайте НАП защо позволи Гигов да продаде клуба при тези му показатели и на този схемаджия Касев. Питайте и защо няма синдик на ПФК-то на Касев.

Да ние сме Локомотив, защото сме част от спортния клуб, в школата играят същите деца, на същия стадион, но вече с хиляди пъти по-добри терени http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 1%82%D0%BE локомотивците сме на трибуните и футболистите ни се раздават за отбора. Титлите и медалите греят на нашата витрина и ветераните идват да и подкрепят клуба.

Благодаря на всички мислещи и им желая и в техните отбори да усетят какво е всички да работят заЕдно.

Те хубаво греят и ще си греят..но на старите дружества.Първата ви титла как е записана?На ЖСК..Следващите успехи са на Локомотив Сф а предстоящите ще бъдат на сметката на Локомотив1929Сф.Туй е положението.Това с припознаване и ОСК няма как да хване дикиш щото настоящето дружество Локомотив1929 е член на ОСК от 2015г. А и ЛокоСф все още съществува като ЮЛ.След време при фалирането му и плащане вашата мантра може и да стане..
ОК. А сега олекна ли ти? Осмисли ли ти се деня?

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 10 юни 2016 10:18

Благодаря на фена на Славия, а и на всички. Пожелавам на всички да изпитат това което ние. Договорката между агитките не мисля, че е нарушена. Малко криво ви е станало че нахлухме но се преживява, направихме си купона. Незнам за какво знаменце говориш, а и никой не се занимава да ви брои. Минете по нашия път. Изчистете си тумурите, стегнете си масата и да правим по яки дербита.
Респект за всички червено-черни сърца.
Винаги верни.
Само Локо!
П. С. За бройката- В сектор на славия имаше 600 буфери. Половината бе агитка.
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 юни 2016 12:12

River Plate написа:
saract написа:
River Plate написа:На вас защо не ви търсят сметка, че не върнахте дълговете?

Защото почнаха наистина начисто от най долното ниво.Така се прави.

Е да де ама ние като искахме лятото с Божков от А окръжна ревахте "кой ще връща дълговете" или бъркам?

Има ли значение, че някой бил ревал? Факт е, че Локо СФ действа по правилата, а ЦСКА - не.

Върни се в “Локо София”