"Левски" за пореден път протяга кирливи нокти към Котето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Re: "Левски" за пореден път протяга кирливи нокти към Котето

Мнениеот Torino FC 1906 » 13 окт 2015 15:30

haiobaio написа:
Torino FC 1906 написа:Защо го обичате всъщност? Честно ми отговори и спирам да пиша каквото и да е. Какво толкова е направил за вас, че да го боготворите като легенда?

Честно , ти казвам :

Аз , не съм ги гледал нито Котето нито Гунди на живо .
Моя , дядо лека му пръст и моя баща са ми разправяли много и за двамата , разбира се повече за Гунди а и за много други ЛЕГЕНДАРНИ футболисти включително и много от ЦСКА !
Всичко което са ми разказвали за велики мачове , включително и за играта на Котков в Локото е било с ОГРОМНА ЛЮБОВ И СТРАХОВИТО УВАЖЕНИЕ , ВСЕ ЕДНО ГОВОРЕХА ЗА БОГОВЕ .
В тези футболисти нашите деди са виждали хора с ценности и хора за подражание !
Ако искаш го разбирай ако искаш не ... няма какво повече да ти кажа !

Да, при мен е същото, за това те разбирам.
Но кажи ми, ти когато четеш такива работи как реагираш?
С какво се е запомнил Стойчков за цска? Вкара ни 4 гола и край , вече им е легенда , макар и да се изниза на полувремето , като ги бихме 5:0 на юбилея им! Котков по същата логика е и наша легенда и той вкара 4 на цска и остана верен до край! Ако не е била нелепата смърт , къде мислиш щеше да играе до края на кариерата си?
Още по малко Барбука какво е дал на цска , че им е легенда? Нищо и той е по скоро наш любимец - направи ни шампиони ! :mrgreen: А от армията го изгониха със сълзи на очите !

Ама бъди честен. Защото повечето коментари са подобни.
Дразним се, защото левскарите споменават Котков покрай Гунди, дразним се, защото вече по медии и телевизии се съобщава единствено, че Котков е юноша на Локомотив, забележи дори не футболист, камо ли легенда или икона. Дразним се, защото според мен точно този случай с фен-клуба е с цел да се направи реклама на гърба на Котков, до сега къде бяха тия хора?

Надявам се и ти да разбираш от къде идва тази ненавист.[/quote]

Това мнение което си цитирал , е само и единствено с цел заяждане и не бих го коментирал изобщо защото е изключително несериозно а и не бих се вързал на подобно мнение .
Виж , другото е наистина дразнещо , в случая за вас .
Това за медите си прав разбира се и ако бях на ваше място и аз бих се дразнил , но си има обяснение за това ...
За фен клуба не бих казал , че си правят реклама , но пък и човек може да се запита защо точно сега се прави този фен-клуб на Котето а не по рано , принципно за мен е свързано със събитието по случай 50 г. евро. а не е реклама на гърба на някой , защото ние си обичаме Котето .
Лично мнение .... последно , ако питаш мен тези нарко - сборища , наричани фен-клубове само отблъскват хората от стадионите и петнят името на собствените си отбори , ако не всичките то повечето от тях .

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 13 окт 2015 15:49

haiobaio написа:Вие срам нямате ли?
От къде на къде ще правите подобно нещо? Кое ви дава това право? Това е все едно Ботев да направят фен-клуб на Гунди, щото е играл там 1 сезон.
Много ниско падате, много.
Наистина нямам думи.

Феновете на Левски отдавна са стигнали дъното, така че нищо вече не ме учудва. Сините журналисти и историци всячески се опитват да изтрият от историята факта, че в периода 1961-1963 година Гунди изиграва близо 50 мача за Ботев Пловдив, в които отбелязва 25 гола и е извикан за пръв път в националния отбор през 1962 година като футболист на Ботев Пловдив, но ние никога няма да паднем на тяхното ниво.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 окт 2015 16:05

Гледал съм и Гунди, и Котков. Темата на този г-н парци е недостойна за коментиране. Достойно за коментиране е това, че щом две агитки почитат един и същ футболист, би трябвало поне в почитта си към него да са единни, а не да го кичат с етикети и да го делят. Мислите ли, че ако Котков стане от гроба, ще бъде щастлив затова, че любимите му локомотивци го смятат за футболист само докато е бил в Локото или пък ще се зарадва особено много на тяхната обич, която не му признава правото да напусне в знак на протест отбор, в който партията обедини два отбора - върли съперници - Славия и Локото. Ами това бяха най-обичаните отбори в София от онези, които по някакъв начин искаха да се определят като недолюбващи властта. Не споменавам Левски, защото той също стана жертва на партийните решения, които имаха за цел да отнемат историята от преди девети септември от онези, които я имаха, но ей сега ще лиснат помията и върху това.
Поклон пред паметта на Котето,пред футболните му умения, радвали всички, които обичаха футбола. А иначе - макар че е профанация, ситуацията с този г-н парци прилича на тази, при която жена напуска мъж си, но той постоянно твърди, че тя си е само негова и никой не може да й посяга. А тя има вече втори брак ...

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 окт 2015 16:08

haiobaio написа:
Torino FC 1906 написа:Защо го обичате всъщност? Честно ми отговори и спирам да пиша каквото и да е. Какво толкова е направил за вас, че да го боготворите като легенда?

Честно , ти казвам :

Аз , не съм ги гледал нито Котето нито Гунди на живо .
Моя , дядо лека му пръст и моя баща са ми разправяли много и за двамата , разбира се повече за Гунди а и за много други ЛЕГЕНДАРНИ футболисти включително и много от ЦСКА !
Всичко което са ми разказвали за велики мачове , включително и за играта на Котков в Локото е било с ОГРОМНА ЛЮБОВ И СТРАХОВИТО УВАЖЕНИЕ , ВСЕ ЕДНО ГОВОРЕХА ЗА БОГОВЕ .
В тези футболисти нашите деди са виждали хора с ценности и хора за подражание !
Ако искаш го разбирай ако искаш не ... няма какво повече да ти кажа !

Да, при мен е същото, за това те разбирам.
Но кажи ми, ти когато четеш такива работи как реагираш?
С какво се е запомнил Стойчков за цска? Вкара ни 4 гола и край , вече им е легенда , макар и да се изниза на полувремето , като ги бихме 5:0 на юбилея им! Котков по същата логика е и наша легенда и той вкара 4 на цска и остана верен до край! Ако не е била нелепата смърт , къде мислиш щеше да играе до края на кариерата си?
Още по малко Барбука какво е дал на цска , че им е легенда? Нищо и той е по скоро наш любимец - направи ни шампиони ! :mrgreen: А от армията го изгониха със сълзи на очите !

Ама бъди честен. Защото повечето коментари са подобни.
Дразним се, защото левскарите споменават Котков покрай Гунди, дразним се, защото вече по медии и телевизии се съобщава единствено, че Котков е юноша на Локомотив, забележи дори не футболист, камо ли легенда или икона. Дразним се, защото според мен точно този случай с фен-клуба е с цел да се направи реклама на гърба на Котков, до сега къде бяха тия хора?

Надявам се и ти да разбираш от къде идва тази ненавист.[/quote]
Извинявам се, че се намесвам в спора - познавах лично и Котков(по-малко) и особено бате Начко (за него друг път ще говоря). Двамата бяха велики и като футболисти и като хора. Въпреки доста по-малкото мачове в Левски, Котков обикна отбора не по-малко от колкото обичаше Локото. Ние, публиката, малки и големи също го обичахме много. Каквато любов засвидетелствахме към Гунди, такава давахме и на Котков.
Не се опитвайте вие малките локомотивци и вие малките левскари да се водите по свирката на дебили като автора на статията и някои сини журналисти-тъпанари. Котков е колкото на Локо, толкова и на Левски, той е наш, на всички, които го обичахме и продължаваме да го обичаме и да тачим паметта му. Това същото се отнася и до Гунди, да той е един от големите както на Левски, но така и на Ботев. Никой нормален левскар няма да напише подобна простотия за любовта на феновете на Ботев към Гунди...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 13 окт 2015 16:10

Странджата написа:Гледал съм и Гунди, и Котков. Темата на този г-н парци е недостойна за коментиране. Достойно за коментиране е това, че щом две агитки почитат един и същ футболист, би трябвало поне в почитта си към него да са единни, а не да го кичат с етикети и да го делят. Мислите ли, че ако Котков стане от гроба, ще бъде щастлив затова, че любимите му локомотивци го смятат за футболист само докато е бил в Локото или пък ще се зарадва особено много на тяхната обич, която не му признава правото да напусне в знак на протест отбор, в който партията обедини два отбора - върли съперници - Славия и Локото. Ами това бяха най-обичаните отбори в София от онези, които по някакъв начин искаха да се определят като недолюбващи властта. Не споменавам Левски, защото той също стана жертва на партийните решения, които имаха за цел да отнемат историята от преди девети септември от онези, които я имаха, но ей сега ще лиснат помията и върху това.
Поклон пред паметта на Котето,пред футболните му умения, радвали всички, които обичаха футбола. А иначе - макар че е профанация, ситуацията с този г-н парци прилича на тази, при която жена напуска мъж си, но той постоянно твърди, че тя си е само негова и никой не може да й посяга. А тя има вече втори брак ...

Чудесно казано, но говорим за друго в случая.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 13 окт 2015 16:16

Der Schmarotzer написа:... Котков е колкото на Локо, толкова и на Левски...

Точно тук си в пълна делюзия - това просто няма как да бъде.

Почитайте го като играч и човек, никой не ви е спрял от това, но легенда на "Левски"? Ай посмалете с наглостта.
Изображение

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 13 окт 2015 16:21

T&T написа:
От къде на къде ще правите подобно нещо? Кое ви дава това право? Това е все едно Ботев да направят фен-клуб на Гунди, щото е играл там 1 сезон.
Наистина нямам думи.

Феновете на Левски отдавна са стигнали дъното, така че нищо вече не ме учудва. Сините журналисти и историци всячески се опитват да изтрият от историята факта, че в периода 1961-1963 година Гунди изиграва близо 50 мача за Ботев Пловдив, в които отбелязва 25 гола и е извикан за пръв път в националния отбор през 1962 година като футболист на Ботев Пловдив, но ние никога няма да паднем на тяхното ниво.

Това да го напише фенче на отбор, присвоил си чужда история , е доста нагло.Вие какво общо имате с Ботев Пд, а сопотчански металици ?
И друго.Гунди игра в Пловдив по принуда, за да отбие военната си служба.
Котков дойде в Левски по свое желание.И заради приятелството си с Гунди.Дори искаше по-рано, но му правеха спънки .
А на авторът на темата ще отговоря така-
Не си взехте поука от наказанието Божие, за всичките ви гадости натворени със сестрите ви от парка на свободата спрямо Левски.
НЯМА вече Локомотив София.
Вие сте някакви от Илиенци, взели името на този отбор.И трябва да играете в Требич.
И там да си останете.

draki75

Мнениеот draki75 » 13 окт 2015 16:25

Срам няма лилЯвата сган.
Ама нормално, най-велик мач с Киево, легенда, Дембеле!
СмЕх баце!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 13 окт 2015 16:27

draki75 написа:Срам няма лилЯвата сган.
Ама нормално, най-велик мач с Киево, легенда, Дембеле!
СмЕх баце!

А ти си известен с работата си на околовръстното. :lol:

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 13 окт 2015 16:28

MAXHOB написа:
T&T написа:
Наистина нямам думи.

Това да го напише фенче на отбор, присвоил си чужда история , е доста нагло.Вие какво общо имате с Ботев Пд, а сопотчански металици ?
И друго.Гунди игра в Пловдив по принуда, за да отбие военната си служба.
Котков дойде в Левски по свое желание.И заради приятелството си с Гунди.Дори искаше по-рано, но му правеха спънки .
А на авторът на темата ще отговоря така-
Не си взехте поука от наказанието Божие, за всичките ви гадости натворени със сестрите ви от парка на свободата спрямо Левски.
НЯМА вече Локомотив София.
Вие сте някакви от Илиенци, взели името на този отбор.И трябва да играете в Требич.
И там да си останете.

Ебаси майката.

Върни се в “Локо София”