haiobaio написа:Torino FC 1906 написа:Защо го обичате всъщност? Честно ми отговори и спирам да пиша каквото и да е. Какво толкова е направил за вас, че да го боготворите като легенда?
Честно , ти казвам :
Аз , не съм ги гледал нито Котето нито Гунди на живо .
Моя , дядо лека му пръст и моя баща са ми разправяли много и за двамата , разбира се повече за Гунди а и за много други ЛЕГЕНДАРНИ футболисти включително и много от ЦСКА !
Всичко което са ми разказвали за велики мачове , включително и за играта на Котков в Локото е било с ОГРОМНА ЛЮБОВ И СТРАХОВИТО УВАЖЕНИЕ , ВСЕ ЕДНО ГОВОРЕХА ЗА БОГОВЕ .
В тези футболисти нашите деди са виждали хора с ценности и хора за подражание !
Ако искаш го разбирай ако искаш не ... няма какво повече да ти кажа !
Да, при мен е същото, за това те разбирам.
Но кажи ми, ти когато четеш такива работи как реагираш?
С какво се е запомнил Стойчков за цска? Вкара ни 4 гола и край , вече им е легенда , макар и да се изниза на полувремето , като ги бихме 5:0 на юбилея им! Котков по същата логика е и наша легенда и той вкара 4 на цска и остана верен до край! Ако не е била нелепата смърт , къде мислиш щеше да играе до края на кариерата си?
Още по малко Барбука какво е дал на цска , че им е легенда? Нищо и той е по скоро наш любимец - направи ни шампиони !А от армията го изгониха със сълзи на очите !
Ама бъди честен. Защото повечето коментари са подобни.
Дразним се, защото левскарите споменават Котков покрай Гунди, дразним се, защото вече по медии и телевизии се съобщава единствено, че Котков е юноша на Локомотив, забележи дори не футболист, камо ли легенда или икона. Дразним се, защото според мен точно този случай с фен-клуба е с цел да се направи реклама на гърба на Котков, до сега къде бяха тия хора?
Надявам се и ти да разбираш от къде идва тази ненавист.[/quote]
Това мнение което си цитирал , е само и единствено с цел заяждане и не бих го коментирал изобщо защото е изключително несериозно а и не бих се вързал на подобно мнение .
Виж , другото е наистина дразнещо , в случая за вас .
Това за медите си прав разбира се и ако бях на ваше място и аз бих се дразнил , но си има обяснение за това ...
За фен клуба не бих казал , че си правят реклама , но пък и човек може да се запита защо точно сега се прави този фен-клуб на Котето а не по рано , принципно за мен е свързано със събитието по случай 50 г. евро. а не е реклама на гърба на някой , защото ние си обичаме Котето .
Лично мнение .... последно , ако питаш мен тези нарко - сборища , наричани фен-клубове само отблъскват хората от стадионите и петнят името на собствените си отбори , ако не всичките то повечето от тях .