Да си спомним за Начко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Мистри

Re: Да си спомним за Начко

Мнениеот Мистри » 01 окт 2015 18:48

loko29 написа:Обикновено големите играчи са боготворени от едни и хулени от други.Това не се отнася за Начко.Прочел съм почти всичко написано за него.Само един човек е казал лоша дума.Един от стотици или хиляди.Той беше човек когото обичаха и свои и чужди.Ако беше живял в други времена сега и Европа щеше да го познава повече,макар че в Монако сигурно още сънуват кошмари когато се сетят за български отбор.

Не пренебрегвай по-големият успех-срещу Динамо Киев! Гол и асистенция.
Фамозно!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 01 окт 2015 19:00

Бог да го прости Начко Михайлов - голям не само като футболист, но и като човек. Не е зле да постнете клипче с някои от феноменалните му отигравания.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 01 окт 2015 20:09

Застанеше ли да изпълнява пряк свободе удар, баща ми скачаше и викаше гол, а аз се чудех откъде познава преди Начко да е изритал топката.
Малко преди да си отиде от този свят Бате Начко се оплака че при едно гостуване на отбора ръководството го е свалило от автобуса защото не е имало място за някакви техни познати. Да лазят в прахта Гигов, Чаво и Рендето и вечна памет на виртуоза.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 01 окт 2015 20:30

Мистри написа:
loko29 написа:Обикновено големите играчи са боготворени от едни и хулени от други.Това не се отнася за Начко.Прочел съм почти всичко написано за него.Само един човек е казал лоша дума.Един от стотици или хиляди.Той беше човек когото обичаха и свои и чужди.Ако беше живял в други времена сега и Европа щеше да го познава повече,макар че в Монако сигурно още сънуват кошмари когато се сетят за български отбор.

Фамозно!

Не съм го гледал на живо обаче снимката с Динамо е уникална. Поклон.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 окт 2015 20:41

Pride написа:
Мистри написа:

Фамозно!

Не съм го гледал на живо обаче снимката с Динамо е уникална. Поклон.

Аз съм го гледал.И всички се радвахме.
Както съм гледал и много мачове на ЦСКА и сме се радвали на победите.
Едно време беше така.
Нямаше злоба , имаше радост от победите на българските отбори в ЕКТ.
Първенството си беше първенство, но победите НАВЪН бяха друго нещо.
Бил съм на мачове като Локо-Монако и Локо -Динамо, ЦСКА-Байерн,....да не продължавам.И съм се радвал на победите.Нямаше фойерверки при отбелязване на гол във вратата на български отбор, нямаше агитки в агитките на чуждите.
Злобата и вулгарността е плод на днешното време.
И всички се увличаме.
Забравяме, че сме БЪЛГАРИ и ХОРА.
Но...каквото повикало-това се обадило.Знаеш.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 окт 2015 20:52

Един много голям футболист! Жалко, че вече няма такива като него. Вечна му памет.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 01 окт 2015 21:55

Всичко за бате Начко отдавна е казано, нека споменът за него ни напомня ,че в България , не материалът е този който ни липсва , а употребата му.

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 01 окт 2015 21:58

Дълбок поклон пред един голям Човек и футболен магьосник :!: Никога няма да забравя лафа-„Отзад катеначо ,отпред Бате Начо“ :lol: Появи се след мачовете на „Локото“ с „Монако“,също и Моначко.Голем,голем,направо Великан :!:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 01 окт 2015 22:02

Вечна му памет, беше един от най големите за своето време.

Спомням си, че веднъж ме разплака :) , вкара два гола на ЦСКА, единият от корнер, тогава детския ми акъл възприе това като трагедия, но сега с умиление си спомням головете на Начко и се радвам, че съм имал възможност да гледам на живо такъв виртуоз.

Спомням си и мачовете срещу Динамо Киев, тогава Локото не се надупи, както някои други го направиха на 7 ноеври в Кривой Рог, по случай ВОСР!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 01 окт 2015 22:02

LOKOMAN написа:Застанеше ли да изпълнява пряк свободе удар, баща ми скачаше и викаше гол, а аз се чудех откъде познава преди Начко да е изритал топката.
Малко преди да си отиде от този свят Бате Начко се оплака че при едно гостуване на отбора ръководството го е свалило от автобуса защото не е имало място за някакви техни познати. Да лазят в прахта Гигов, Чаво и Рендето и вечна памет на виртуоза.

Не ми се вярва Гигов и Чаво да са направили такова нещо,но ако е така-повече от грозно и жалко :(
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Върни се в “Локо София”