Купи карта за вход, помогни за възраждането на Локомотив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Купи карта за вход, помогни за възраждането на Локомотив
Похвално е, но дайте и резултата от кампанията 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Onze_dOr написа:Хайде на бас, че няма да има?! На 100 лв. плащане - след месец? От София съм, тоест можем да се видим, когато желаеш!

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Пичове, една идея за феновете Ви, които имат средства. Това правим и ние в Локо Пд - купуваш си карта, но си взимаш и билет за мача. Не е кой знае какво, но си е помощ. Един път свежи пари на куп, а от друга страна си влизат и ежемесечно. По-добре е от банкови сметки.
Успех!
Успех!
-
- Контакти:
Straho написа:Пичове, една идея за феновете Ви, които имат средства. Това правим и ние в Локо Пд - купуваш си карта, но си взимаш и билет за мача. Не е кой знае какво, но си е помощ. Един път свежи пари на куп, а от друга страна си влизат и ежемесечно. По-добре е от банкови сметки.
Успех!
Много добра инициатива, но Локо Сф има доста привърженици в провинцията и именно за тях ще е удобно по някакъв начин да помагат на клуба.
С VIP картата дали ще пускат във В сектор
Straho написа:Пичове, една идея за феновете Ви, които имат средства. Това правим и ние в Локо Пд - купуваш си карта, но си взимаш и билет за мача. Не е кой знае какво, но си е помощ. Един път свежи пари на куп, а от друга страна си влизат и ежемесечно. По-добре е от банкови сметки.
Успех!
Това мисля и аз да направя

james написа:С VIP картата дали ще пускат във В сектор
Няма причина да не пускат
Идеята на VIP картата е по-скоро символична.

Ако някой може да помогне с по-прилична сума , това е варианта . Аз мисля да го пробвам. Стига ЦСКА да реши и да почне първенството.