james написа:saffron написа:Добронамерен съм бе човек. Кажи какво ще стане ако Чиго Бяга и Сарая почнат да си пускат по 5 теми на ден? Или айде гореспоменатите от мен Марица и Дунав например . С какво тези отбори са по малки от вас ? Дори напротив по големи са . Видяхте Сарая напълниха цял стадион, нещо което Вие не сте правили от пролетта на 1978 г.

Сложи още 50 отбора до тези които изброи и срещу тях на кантара Локомотив намери си учебник по история и провери какво са направили играчите на тези отбори за класиранията през 62, 66, 70, 74, 86 и 94 за България и какво Локомотив . После обяснявай кой колко е голям. Само едно сравнение ще ти дам , най-доброто постижение на вашия великан е в приятелски мач. Най- доброто на нашия е 5 гола срещу Европейски гранд и голмайстор и капитан на европейски шампион за младежи.
94 - та ви бихме 8:0 , за по назад не знам , но ако беше толкова важно щеше да се споменава.
Много обиди тука . Не ми е работа и на мен и съжалявам , че съм публикувал тия коментари , но за Локо Сф имаше 5 теми за Левски например нито една . И като почнеш да търсиш нещо интересно се губи време заради вас .
Направете си една обща тема и проблема ви е решен . Тоя форум няма да ви помогне в битката с народната мафия.