Относно разни писаници в публичното пространство за автентичността на 86 годишния Локомотив искам да кажа няколко неща.Локомотив София е създаден през 1929 година под името ЖСК и освен футбол е развивал и други видове спорт като гимнастика,а в последствие и баскетбол,волейбол и т.н.Всичките тези клубове навремето бяха под шапката на ДФС Локомотив.С приемането на футболния клуб в сегашните Обединени Спортни Клубове Локомотив,споровете за индентичността на отбора приключват.1929 се ражда дърво,от което избуяват клоните на много спортове.През 1985 година от това дърво се отделя клон от който тръгва футболния клуб(ФК),пререгистриран през 1997 на ПФК.През 2015 година този клон изсъхва,но от дървото на ОСК тръгва нова млада клонка,която дефакто е новия клуб.С това споровете дали новия клуб има право да приеме историята на стария приключват!
Харесва ли или не,нямаме намерение да плащаме дългове правени от друг и оставил след себе си пустиня!На всичкото отгоре държавата му позволява на този човек да ги продаде същите дългове за 1 лев(ясно е,че дал поне 100 000 за да му ги вземат).Да си търсят човека направил дълговете нас това не ни интересува!
Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за Локо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Re: Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за
Mirosvel написа:парци написа:Тия с юрисдикцията да си я заврете знаете къде. Те и Цески и Лески не са "автентичните", нито който и да е друг преобразуван в ПФК навремето. Подкрепяме това, което си усещаме в сърцата. Толкова горчиви хапове сме изпили последните години, че в момента можете само да ни правите вятър с жалкарската си злоба на дребни душици.
Вятъра ще го правите вие! С анални отверстия!
Абе боклук, колегите ти намекнаха да си гледаш работата и да не спамиш във форума, ама явно си толкова прост че направо трябва да ти кажа да си е. баваш майката и да го духаш Локомотивски
- blue avalanche
- Контакти:
парци написа:Тия с юрисдикцията да си я заврете знаете къде. Те и Цески и Лески не са "автентичните", нито който и да е друг преобразуван в ПФК навремето. Подкрепяме това, което си усещаме в сърцата. Толкова горчиви хапове сме изпили последните години, че в момента можете само да ни правите вятър с жалкарската си злоба на дребни душици.
За "Цески" и "Лески" се полага бан.
Ако този подфорум има модератор,де...
-
- Контакти:
blue avalanche написа:парци написа:Тия с юрисдикцията да си я заврете знаете къде. Те и Цески и Лески не са "автентичните", нито който и да е друг преобразуван в ПФК навремето. Подкрепяме това, което си усещаме в сърцата. Толкова горчиви хапове сме изпили последните години, че в момента можете само да ни правите вятър с жалкарската си злоба на дребни душици.
За "Цески" и "Лески" се полага бан.
Ако този подфорум има модератор,де...
Ако нямаш какво да напишеш смислено по темата може да идеш да се кланяш на Тиквата и Пеевски
Подкрепям!
P.S. В този форум отдавна се знае, че няма модератор, който да гледа секцията на Локо СФ и всякаква измет може да си спами, заяжда, ругае - както си иска. Жалко, но - това е положението. Издържахе на Гигов, издържахме на Касев, едни тролове и спамери ли няма да издържим?
P.S. В този форум отдавна се знае, че няма модератор, който да гледа секцията на Локо СФ и всякаква измет може да си спами, заяжда, ругае - както си иска. Жалко, но - това е положението. Издържахе на Гигов, издържахме на Касев, едни тролове и спамери ли няма да издържим?
Мога с чиста съвест да заявя, че въпреки, че съм фен на Левски, винаги Локо са ми били симпатичен отбор и съм се радвал на успехите им. Никога не съм изрекъл лоша дума за отбора, дори и когато ни наказваха няколко мача подред където и да ни хванеха. Можете да проверите и писанията ми за Локо в този форум и ще се уверите, че винаги съм се изказвал със симпатия, уважение и съпричастност към проблемите на отбора. Правя тази предварителна уговорка, защото това, което ще кажа вероятно няма да се хареса на много от локомотивците тук.
Локо София току-що прекрати участието си във "В"-група. Отбор с почти 90-годишна история, отбор, който е радвал цяла България с европохода си през 79-та, който е дал на страната легендарни футболисти, е на път да прекрати съществуването си. Така свърши историята на любимия ми Етър и знам какво им е на феновете на Локо. Разбирам техния гняв и недоволство срещу Гигов и заместилите го ликвидатори. Рабирам, че истински желаят възраждането на клуба си. Да, но със създаването на нов клуб това няма как да стане. Все още е жив истинският Локомотив, основаният през 1929 г. любимец на много българи. Същевременно в А областна се появява нов клуб, основан от локомотивци, от бивши футболисти, подкрепен от много фенове на Локо. Чудесно. Но това е нов клуб. Затова и почва от най-ниското ниво. Затова и не наследява задължения. Затова и не наследява история. Так се случи преди години с Етър, така се случва сега и с Локо. Тъжно е. Но това е истината.
Пожелавам на феновете да се опитат да си върнат клуба от сегашните ликвидатори, да открият истински собственик, да погасят задълженията си (или да ги обезпечат, разсрочат - каквото и да е законно средство да използват), да запазят така историята си и в крайна сметка да се върнат там, където им е мястото - сред лидерите в българския футбол.
Успех, момчета.
Локо София току-що прекрати участието си във "В"-група. Отбор с почти 90-годишна история, отбор, който е радвал цяла България с европохода си през 79-та, който е дал на страната легендарни футболисти, е на път да прекрати съществуването си. Така свърши историята на любимия ми Етър и знам какво им е на феновете на Локо. Разбирам техния гняв и недоволство срещу Гигов и заместилите го ликвидатори. Рабирам, че истински желаят възраждането на клуба си. Да, но със създаването на нов клуб това няма как да стане. Все още е жив истинският Локомотив, основаният през 1929 г. любимец на много българи. Същевременно в А областна се появява нов клуб, основан от локомотивци, от бивши футболисти, подкрепен от много фенове на Локо. Чудесно. Но това е нов клуб. Затова и почва от най-ниското ниво. Затова и не наследява задължения. Затова и не наследява история. Так се случи преди години с Етър, така се случва сега и с Локо. Тъжно е. Но това е истината.
Пожелавам на феновете да се опитат да си върнат клуба от сегашните ликвидатори, да открият истински собственик, да погасят задълженията си (или да ги обезпечат, разсрочат - каквото и да е законно средство да използват), да запазят така историята си и в крайна сметка да се върнат там, където им е мястото - сред лидерите в българския футбол.
Успех, момчета.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
От много време не бях влизал тук, но не се сдържах. Ама много им е мъка на някои жалки душици. Каква стана тя? Много рано тържествуваха за убийството на Локомотив. Колкото и газ да пикаете в безсилието си Локомотив го има и ще го има. Локомотив е институция. Остава ви да си живуркате мизерно и да плюнчите клавиатурата на воля...
Raid написа:Мога с чиста съвест да заявя, че въпреки, че съм фен на Левски, винаги Локо са ми били симпатичен отбор и съм се радвал на успехите им. Никога не съм изрекъл лоша дума за отбора, дори и когато ни наказваха няколко мача подред където и да ни хванеха. Можете да проверите и писанията ми за Локо в този форум и ще се уверите, че винаги съм се изказвал със симпатия, уважение и съпричастност към проблемите на отбора. Правя тази предварителна уговорка, защото това, което ще кажа вероятно няма да се хареса на много от локомотивците тук.
Успех, момчета.
С това си мнение сега ще те напъплят локомотивците и аматьорейците и ще ти обесняват на дълго и широко, че новия отбор има много общо със стария, но без дългове, но за сметка на това с история и титли.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Ще бъда максимално ясен:няма как да вземеш историята без да платиш дълговете.Поне при вас не е бог знае каква сума.Която не е казано че трябва да се палти накуп.Иначе нещата са ясни :всеки прави солидни дългове,основава нов клуб и почва на чисто.Думата "припознаване" е пълна глупост.Точната е правоприемство.С активите и пасивите.
Raid написа:Мога с чиста съвест да заявя, че въпреки, че съм фен на Левски, винаги Локо са ми били симпатичен отбор и съм се радвал на успехите им. Никога не съм изрекъл лоша дума за отбора, дори и когато ни наказваха няколко мача подред където и да ни хванеха. Можете да проверите и писанията ми за Локо в този форум и ще се уверите, че винаги съм се изказвал със симпатия, уважение и съпричастност към проблемите на отбора. Правя тази предварителна уговорка, защото това, което ще кажа вероятно няма да се хареса на много от локомотивците тук.
Успех, момчета.
Подкрепям напълно.
Много ми е мъчно за Локото. Аз,дори съм играл за тях. Познавах и съм разговарял с едни от първите им футболисти. Един от които ме е тренирал. Макар и левскар,Локото ми е бил,винаги,близък. Затово ми е мъчно,че с такава лека ръка отписахте старото и автетично дружество.Новия си е нов.
Жалко,но вие си знаете. Не очаквайте всички, да мислят, като вас.
Последна промяна от emigo73 на 25 авг 2015 20:34, променено общо 1 път.