Внимание ЛОКОМОТИВ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Внимание ЛОКОМОТИВ!

Мнениеот icko65 » 24 юни 2015 09:15

Гигов еб..и мазника:Нищо не съм подписвал.Ами на документа за преименуване чий е подписа бе юрдек.Мръсен комунист-отрича до последно.Цяла България видя какъв долен предател си .Мърша.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 24 юни 2015 10:30

^ Това е най-голямата победа от вчеррашния ден - след като го сочехме с пръст и бяхме изобличили за себе си от толкова години, най-накрая се НАСРА публично, та да му види цяла България мишкарската същност.
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 24 юни 2015 21:47

holden1913 написа:
Pride написа:
отбора на Строителни войски - Славия!

Много хубава декларацийка, само ето това да си бяхте спестили. Тъкмо да започне да ви уважава човек и пак да напомните за неприятните си черти. Иначе успех!

Не виждам какво се обиждаш, все едно аз да се обидя от това, някой да каже, че сме били отбора на железниците през комунизма.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

holden1913
Контакти:

Мнениеот holden1913 » 25 юни 2015 00:45

Не се обиждам. Наистина исторически факт, неоспорим. Просто в контекста на текста ви не му е там мястото. Ако се бяхте спрели само до отбелязването на малоумното обединение (всъщност по-скоро закриване на Локомотив) щеше да е по на място. Ми на мене ми е комплексарско в декларация за собственият ти отбор да се опитваш да блеснеш, лекичко, поднасяйки някакви негативи за друг. Вие може да сте били към железниците и това си е в рамките на нещата, щото сте си железничарски клуб, а Славия какво общо е имала с войски, пък и строителни, че е била към СВ? Така че е несравнимо. Наскоро четох, че сте били и единственият софийски клуб, който не е бил галеник на властта, щото, нали, не се сещам ние пък кога сме били. Както и да е, имате си предполагам други проблеми за решаване сега, тези на слабата пропаганда можете да ги оставите за по-късно, живи и здрави и успех.

Върни се в “Локо София”