Само за феновете на Локо сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Само за феновете на Локо сф

Мнениеот GOLEADOR » 24 юни 2015 02:00

diplomat написа:Не, в А окръжна сте. :lol: Само ще си купите от НАП марката за 3.5 милиона. ;)

Докато Манжуците не ни обявят във фалит ЦСКА започва от В група.Положението ни с Локото е идентично,но ти това няма как да го разбереш.От омраза не виждаш какво пишеш.Засякох те за дълговете,сега сам се навираш и за групата.Как да ти набия в главата да мислиш преди да напишеш нещо?То да е х_й ,да ти го набие човек,ама то акъл.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 24 юни 2015 02:31

radoslav_rashkov написа:ЦСКА (София)
Локомотив (София)
ФК Миньор (Перник)
Пирин (Гоце Делчев)
Витоша (Бистрица, обл.София ст.)
Сливнишки герой (Сливница)
Беласица (Петрич)
Струмска слава 1927 (Радомир)
Вихрен 1925 (Сандански)
Велбъжд (Кюстендил)
Конелиано (Герман)
Балкан (Варвара)
Германея (Сапарева баня)
Чепинец (Велинград)
Рилски спортист 2011 (Самоков)
+тимове от квалификациите между победителите в областните групи: София 2010 (София) или Септември (София), Ботев (Ихтиман), Металург (Перник), Дебрен (обл. Благоевград), ФК Кюстендил и Чико (Бяга, обл. Пазарджик)

Дано съм бил полезен! Успех Локо!

Пичове В групата ще има по - висока посещаемост от А група :mrgreen: ! Ще има люти дербита с Локомотив и Миньор!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 юни 2015 03:02

GOLEADOR написа:
diplomat написа:Не, в А окръжна сте. :lol: Само ще си купите от НАП марката за 3.5 милиона. ;)

Докато Манжуците не ни обявят във фалит ЦСКА започва от В група.Положението ни с Локото е идентично,но ти това няма как да го разбереш.От омраза не виждаш какво пишеш.Засякох те за дълговете,сега сам се навираш и за групата.Как да ти набия в главата да мислиш преди да напишеш нещо?То да е х_й ,да ти го набие човек,ама то акъл.

Братле, забрави за това. И аз бях държавата да се намеси и поне да ни опрости 6 млн. от дълговете, колкото пари даде за трибуна Моци и макар и трудно да се спаси сегашното дружество, но няма да го бъде. За тази цел трябваше силно желание на собствениците и както казах - ангажиране на държавата, а и на останалите кредитори. Както виждаш нищо от това не е налице. Сигурен съм, че след общото събрание за ръководители в ЦСКА са назначени ромляни. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Reckless

Мнениеот Reckless » 24 юни 2015 04:07

Локомотивци, горе главите ! Няма какво да ви притеснява !

Потребителски аватар
SHA9
Контакти:

Мнениеот SHA9 » 24 юни 2015 06:43

Не е толкова страшно, че се случи това с лиценза. А ако Иван Василев - Бозата продължава да подкрепя отбора, скоро ще се върнем в елита. Оня смешко, "адвокатът" на Гигов да си скъса адвокатската карта, защото е срам за професията!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 24 юни 2015 07:43

Какво ще се случи оттук нататък ? Бизнесът ще се пребори с институциите и стадионите в Надежда и Борисовата градина ще бъдат разрушени.Дали ще има МОЛ или хотели на тяхно място само времето ще покаже.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 юни 2015 08:44

Red Warrior написа:Братле, забрави за това. И аз бях държавата да се намеси и поне да ни опрости 6 млн. от дълговете, колкото пари даде за трибуна Моци и макар и трудно да се спаси сегашното дружество, но няма да го бъде. За тази цел трябваше силно желание на собствениците и както казах - ангажиране на държавата, а и на останалите кредитори. Както виждаш нищо от това не е налице. Сигурен съм, че след общото събрание за ръководители в ЦСКА са назначени ромляни. :roll:

Ей армеецо..пак трибуна Моци ти е в главата, вече ставате смешни...Как да ви опрости държавата като се правите на тарикати. Вие даже погасителен план нямате бе...Нямате воля да плащате щото сте ЦСКА нали и сте над закона. За Анисе и Платини платихте ли , на Етрополе и Пирин платихте ли,
Какво са виновни агентите на играчите че сключвате договори които не изпълнявате. Играли един, два мача. Ами как да играят като ги разкривате какви ментета уж са още след два три мача. После ги гоните просто ей така - вземай сака и бягай :shock: Един от тези играчи мисля Морейра се казваше който разкрахте като менте, е един от голмайсторите в Португалия. Шеридън направи прилична кариера в Кипър....а бе примери много...
Еми това свърши и нека да ви е за урок. Нека е за урок и за останалите клубове, вклюително и нашия Добре че УЕФА се намеси че им припари под дупетата на онези от БФС....

Иначе пожелавам успех на Локо...аз мисля че Гигов ви скрои шапка...Дълговет ако имаше желание можеше да се изчистят, но не се направи... !
Горе главите на феновете на Локо ! Честта не се купува с нищо, а вие има зад кавко да застанете защото Локо е емблематичен клкуб за България !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 24 юни 2015 08:53

Red Warrior написа:
GOLEADOR написа:

Братле, забрави за това. И аз бях държавата да се намеси и поне да ни опрости 6 млн. от дълговете, колкото пари даде за трибуна Моци и макар и трудно да се спаси сегашното дружество, но няма да го бъде. За тази цел трябваше силно желание на собствениците и както казах - ангажиране на държавата, а и на останалите кредитори. Както виждаш нищо от това не е налице. Сигурен съм, че след общото събрание за ръководители в ЦСКА са назначени ромляни. :roll:

Абе стига с тая трибуна Моци.. В тема за Локо Сф пак Лц намесвате. Не можете без Лц. Вие по-големи фенове станахте на този отбор от разградчани. Всеки ден по 5 теми или във всяка тема намесвате Лц.

Стадионът в Разград е общинска собственост и Общината(държавата) трябва да се грижи за него. Освен за Моци, по същата програма се раздадоха още 494 млн лева за други стадиони и спортни съоражения. Защо не ревеш за тях? Не разбра ли, че Армията и Герена са предоставени НА КОНЦЕСИЯ на акционерните кдружества, които управляват клубовете с/у съответните инвестиционни ангажименти на концесионерите. Държавата няма как да помогне на ЦСКА и Левски за стадионите(официално). И Етър получи 3 млн за стадиона + още 1 млн за Велико Търново за малка зала. Отделно Враца, Русе, Пловдив и т.н. получиха милиони за спортни зали или за стадионите.
Аааа, да. Тази програма се отнася само за ПРОВИНЦИЯТА и за кметове, които са разтропани и си вършат работата и искат пари и се врат между шамарите. Защото кметът на Велико Търново е грбаджия, а получи пари по програма на Орешарски, които всички знаете от коя партия е.
КАкво да опрощава държавата? Че 7 години Томов яде и пи и никой не плати сметката?
Че Томов остави на Титан ЦСКА със 17 млн ЕВРО дългове, а после го взе с 13 млн ЛЕВА задължения + 10 млн за акциите(които Титан му опрости). Т.е. с двойно намален дълг и Томов се оказа, че за 2 години е увеличил дълга с м/у 10-15 млн лева. Кое да опрощава държавата? Че при Титан и Томов Стойчо водеше ментета за по 30 000 евро месечна заплата, подписваше договори с тях и след 1 мач ги гонеше и те осъдиха ЦСКА? Това ли да опрощава?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 24 юни 2015 09:24

Успех на феновете и отбора.Гигов е мръсен комунист и предател който отрича до последно.Нищо не съм подписвал.За ОС за преименуване кой подписа ве юрдек?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 24 юни 2015 09:32

snakebite написа:
Red Warrior написа:Братле, забрави за това. И аз бях държавата да се намеси и поне да ни опрости 6 млн. от дълговете, колкото пари даде за трибуна Моци и макар и трудно да се спаси сегашното дружество, но няма да го бъде. За тази цел трябваше силно желание на собствениците и както казах - ангажиране на държавата, а и на останалите кредитори. Както виждаш нищо от това не е налице. Сигурен съм, че след общото събрание за ръководители в ЦСКА са назначени ромляни. :roll:

Ей армеецо..пак трибуна Моци ти е в главата, вече ставате смешни...Как да ви опрости държавата като се правите на тарикати. Вие даже погасителен план нямате бе...Нямате воля да плащате щото сте ЦСКА нали и сте над закона. За Анисе и Платини платихте ли , на Етрополе и Пирин платихте ли,
Какво са виновни агентите на играчите че сключвате договори които не изпълнявате. Играли един, два мача. Ами как да играят като ги разкривате какви ментета уж са още след два три мача. После ги гоните просто ей така - вземай сака и бягай :shock: Един от тези играчи мисля Морейра се казваше който разкрахте като менте, е един от голмайсторите в Португалия. Шеридън направи прилична кариера в Кипър....а бе примери много...
Еми това свърши и нека да ви е за урок. Нека е за урок и за останалите клубове, вклюително и нашия Добре че УЕФА се намеси че им припари под дупетата на онези от БФС....

Иначе пожелавам успех на Локо...аз мисля че Гигов ви скрои шапка...Дълговет ако имаше желание можеше да се изчистят, но не се направи... !
Горе главите на феновете на Локо ! Честта не се купува с нищо, а вие има зад кавко да застанете защото Локо е емблематичен клкуб за България !

Специално Платини го платиха 1милион! :mrgreen: А за дълговете се написа толкова много!Само един пример,какво е правила Искра Фидосова на заплата в ЦСКА от 150 хил хонорар, а мъжът и на 35хил!Айде някой да даде отговор на това!И при цялата тая помия някой трябва да плаща и данъците на тая свиня майка върху хонорара й!Да не говорим за 800хил към Бенжалюн без да е играл,аз не мога да му сметна данъка на тоя на хонорара и т.н.!Няма кой да се хване!Чисто и просто държава няма ,ние искаме футбол!Ония си правят далаверите,а вие си щракайте тука до полуда!

Върни се в “Локо София”