Без Локомотив София в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Re: Без Локомотив София в А група

Мнениеот emigo73 » 17 юни 2015 23:54

IBUU написа:Никога няма да се откажем от историята си,цветовете и емблемата,
камо ли да се цунем с мазни селяци за "майсторската група".
Локомотив е отбора на семейството ми 3-то поколение,
никога няма да го предам,
НИКОГА.
Напротив, ядрото което ни знаете колко сме ще сме навсякъде на макс в коя ще да е дивизия.
Минали сме през много, много сме видяли.
И падения и възходи и полицейски произволи, съдилища и прочие.
Всяко изпитание прави любовта към Локомотив по силна, по истинска и по искрена.
Това е да обичаш,
за това трябва да имаш сърце и нещо между ушите....Не става със заучени фрази "ний сми фк. бай ***,всички са ни длъжни"
Всеки сам си прави съдбата Господа на тази земя...
Локомотив е част от мен,част от сърцето ми и винаги така ще бъде.

Бил съм и ще бъда зад Локомотив от стадиона на Мира в Перник,Каварна, Петрич, Рен, Ротердам и Смедерево,Скопие
Ще бъда и в Сапарева баня, Варвара и Велинград.
Само Ние
Винаги верни!!
!!

Истинско!

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 17 юни 2015 23:54

BEROE 88 написа:Закривай ги тея гадни хейтъри с мазни коси.Заради волята на един комунист съществуваха последните години.Сбогом! :mrgreen:

Ами ако ви няма вас хейтърите , кой ще пълни форумите с безмислени мнения :?:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 18 юни 2015 09:13

Не ви харесвам,но ви уважавам.Успех!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 18 юни 2015 10:58

luxorus написа:Не ви харесвам,но ви уважавам.Успех!
Това е мъжка приказка.
Благодарим. Успех и на вас.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 18 юни 2015 13:43

Айде не ни оплакваите.Локо сф е жив и ще живее винаги.И още е в А група.Това че някой бил казал нещо нищо не значи.Днес пише че съюза Ганчев -Божков е пред разпад.Докато се не изтегли ждребия нищо не е ясно.Така че не плачете предварително.САМО ЛОКО СФ!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
zaxyg
Контакти:

Мнениеот zaxyg » 18 юни 2015 14:04

Ще бъде жалко, ако отборът престане да съществува, ако не получи лиценз за А група.
Съмнявам се, че някой ще реши да го поеме, ако отиде в долните групи (Гигов едва ли ще остане).
В тази връзка, някой има ли представа (поне на теория :)) от коя група ще започне отборът, на кой стадион ще играе и т.н.?
Иначе тази година доста емоции ни донесоха момчетата. Щом 8-годишният ми син, който е вече 4-то поколение локомотивец, държеше да ходим на всички мачове, на които имаме възможност, значи вълненията са били големи. :)
Помня, че и аз бях на неговите години, когато се запалих покрай дядо си и не пропусках мач.
Гледал съм играчи като Кольо Донев, Бойчо Величков, Васев, Велков, Лалов, Дудов, Кайзера, Сашо Бончев, Стойчо Стоев, Кирил Метков, Бозата, Гошо Петков и много други.
Затова се надявам да се запази отбора, макар и в по-долна група, на който ще можем да се радваме.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 18 юни 2015 14:31

Към всички локомотивци :

Нека приемем съдбата си такава ,каквато е писана да бъде.

НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА НЕ ОСТАВИМ ЛЪЖЕЦА ДА ОСТАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ НИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ "А" ГРУПА :evil:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 юни 2015 15:13

loko29 написа:Айде не ни оплакваите.Локо сф е жив и ще живее винаги.И още е в А група.Това че някой бил казал нещо нищо не значи.Днес пише че съюза Ганчев -Божков е пред разпад.Докато се не изтегли ждребия нищо не е ясно.Така че не плачете предварително.САМО ЛОКО СФ!

За Божков и Ганчев незнам дали ще се вземат или изоставят но неоспорим факт че Локо Сф не е в А група. :idea: :!:

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 18 юни 2015 15:15

От 2 месеца насам,изпадаме поне за пети път!Призовавам БФС,повече да не отлага а да си произнесе присъдата.Трябваше да се тегли жребий и никой не е длъжен да ни чака.Аз и повечето ми приятели фенове на Локомотив искаме справедливост,и ако не сме изпълнили условията за А група просто да не играем в нея!Не искаме милост от НИКОЙ,най-малко пък от изпълкома!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 18 юни 2015 15:39

loko29 написа:Айде не ни оплакваите.Локо сф е жив и ще живее винаги.И още е в А група.Това че някой бил казал нещо нищо не значи.Днес пише че съюза Ганчев -Божков е пред разпад.Докато се не изтегли ждребия нищо не е ясно.Така че не плачете предварително.САМО ЛОКО СФ!

Ти, палячо, отивай сега на Гигов краката да му лижеш. Съсипа ти отбора, а ти го подкрепяш. Направо ме е срам от такива като теб.

Върни се в “Локо София”