Запорираха приходите на ЦСКА и Локо(Сф)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
stefani

Re: Запорираха приходите на ЦСКА и Локо(Сф)

Мнениеот stefani » 28 май 2015 01:20

Шефовете на ЦСКА и Локомотив (София) защо не си признаха простотиите и вместо да си поръсят главите с пепел, продължиха да лъжат медии и фенове?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 28 май 2015 01:20

rebel написа:При Берое ситуацията е много по-различна, като даваш пример се подготви. Берое си погасиха всички задължения от новото дружество. ;)

След като Берое станаха държавен отбор, какво ги бърка да си погасят задълженията? ;)
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 28 май 2015 01:20

727150 написа:Уточнявайте за кое ЦСКА става въпрос

За същия ЦСКА, който се погрижи, разбира се без много усилия, да смарангяса синьото юбилейченце.
А като питаш "кое" ЦСКА, уточнявай и "кое" Левски задава въпрос. Защото има едно Левски от Лясковец, едно от Подуене, едно от Лом, едно от Елин Пелин...все левскита, левскини и прочее :oops: :oops: :oops:

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 28 май 2015 08:32

Най-интересно за мен е да се направи паралел между Локо София и Локо Пловдив - и двата клуба дължаха на НАП малко над 1000000 лева. Едните взеха лиценз за А група-Локо Пд, другите - не.
Хайде, когато бяха преведени парите за Крачунов от ЦСКА на Локо Пд- 200000 лева, цялата сума директно влезе в НАП, остават кък 800000 лв. Говори се, че Гигов е искал да плати кеш 200000лв. и да остане същата сума да дължи, както Локо Пд. За мен е интересно как едното Локо взе лиценз, другото не.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 28 май 2015 09:29

inivanov написа:
rebel написа:При Берое ситуацията е много по-различна, като даваш пример се подготви. Берое си погасиха всички задължения от новото дружество. ;)

След като Берое станаха държавен отбор, какво ги бърка да си погасят задълженията? ;)

Шемет , дали през 2008 година Берое беше собственост на ТЕЦ 2?
Я почети малко и тогава коментирай , че ми писна от чули-недочули като теб!
ТЕЦ 2 става собственик на Берое през 2012 година , като при покупката тогава клубът е изряден и е без нито лев задължение към футболисти и институции.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 28 май 2015 10:38

raikonen22 написа:Най-интересно за мен е да се направи паралел между Локо София и Локо Пловдив - и двата клуба дължаха на НАП малко над 1000000 лева. Едните взеха лиценз за А група-Локо Пд, другите - не.
Хайде, когато бяха преведени парите за Крачунов от ЦСКА на Локо Пд- 200000 лева, цялата сума директно влезе в НАП, остават кък 800000 лв. Говори се, че Гигов е искал да плати кеш 200000лв. и да остане същата сума да дължи, както Локо Пд. За мен е интересно как едното Локо взе лиценз, другото не.

Еми изглежда шефа на НАП Пловдив е фен ан Локо и е подписал за разсрочване. :lol: Ти наистина ли вярваш, че Гигов е искал да плати 200хил.лв кеш. :lol: Иска ли са да заложат транша от ТВ правата като обезпечение. ;)
В крайна сметка трябва да се потърси отговорност от шефовете на НАП защо се допуска частни фирми да трупат такива огромни дългове и на всичкото от горе постоянно се разсрочват и увеличават.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 28 май 2015 14:27

inivanov написа:

Казах ти неподготвен си, а омразата ти няма край. От 2007 до 2013, тоя период нещо ти се губи. Я кажи кой е бил собственик по това време, знаеш ли? Добре че Левски видяха от Берое как се спасява клуб , та и те правиха концерти...мъка, мъка, много мъка. Ама злобей си не ми пречиш.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 28 май 2015 14:28

Avgusta 1916 написа:
inivanov написа:

Шемет , дали през 2008 година Берое беше собственост на ТЕЦ 2?
Я почети малко и тогава коментирай , че ми писна от чули-недочули като теб!
ТЕЦ 2 става собственик на Берое през 2012 година , като при покупката тогава клубът е изряден и е без нито лев задължение към футболисти и институции.

Точно това написах на тоя лаик.

EverettPr

Writing Essay Service

Мнениеот EverettPr » 29 май 2015 00:09

Върни се в “Локо София”