Нямам намерение да обиждам други отбори и феновете им( не съм го и правил),но някои индивиди тук прекаляват.
Локомотива доста ги е подбирал с буферите и сега си избиват комплексите.
Няма лошо.Това все пак е форум.
МачЪТ на сезона или века 23/05/2015 17:30 ч., ст. "Локомотив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: МачЪТ на сезона или века 23/05/2015 18:00 ч., ст. "Локом
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Unbreakable
- Контакти:
Този мач според мен НЯМА да се играе, а ще го загубим, за да има оправдание Гигов за невзимането на лиценза...
Иначе каква е тази глупост "ако бием цска ще можем да вземем лиценз"
при положение, че изхода от мача с цска не решава нищо! Има ги и двата варианта - да бием цска и да не се класираме за европа или пък да загубим от цска и да се класираме. Все пак нещата зависят, както от мачовете на останалите отбори, така и от последния наш мач! И ако проблема му е само да занесе едни документи от НАП, какво му пука за мача с цска???
Подобно малоумно изказване показва само, че за пореден път лъжеца се опитва да си измие ръцете с футболисти и треньорски щаб, които ще бъдат нарочени за виновници... щото виждаш ли той е готов да оправи проблемите с лиценза с едно щракване на пръсти - е досега какво чака та не ги занесе тея документи
Много ми се иска да се надявам, да не съм прав.... ама ми е трудно!
Иначе каква е тази глупост "ако бием цска ще можем да вземем лиценз"

Подобно малоумно изказване показва само, че за пореден път лъжеца се опитва да си измие ръцете с футболисти и треньорски щаб, които ще бъдат нарочени за виновници... щото виждаш ли той е готов да оправи проблемите с лиценза с едно щракване на пръсти - е досега какво чака та не ги занесе тея документи

Много ми се иска да се надявам, да не съм прав.... ама ми е трудно!
Последна промяна от Unbreakable на 22 май 2015 16:49, променено общо 1 път.
Успех на Локо СФ в тая битка,въпреки,че за Берое е най-добре мачът да е "двойка".
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:Успех на Локо СФ в тая битка,въпреки,че за Берое е най-добре мачът да е "двойка".
Благодаря ,човече!
Берое вече се класира за евротурнирите.Нямайте притеснения

А всички зложелатели на Локомотив/София/,ще ги посъветвам да си запазят грозния език и плюенето за след разпада ни.
П.П.Нека тази тема, стане тема и за самия мач и двубоя да се коментира тук.Правя само предложение

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:luxorus написа:Успех на Локо СФ в тая битка,въпреки,че за Берое е най-добре мачът да е "двойка".
Благодаря ,човече!
Берое вече се класира за евротурнирите.Нямайте притеснения![]()
А всички зложелатели на Локомотив/София/,ще ги посъветвам да си запазят грозния език и плюенето за след разпада ни.
П.П.Нека тази тема, стане тема и за самия мач и двубоя да се коментира тук.Правя само предложение
Честно да ти кажа понякога се отвращавам от тона на дискусии в тоя форум,включително и на някои съграждани.Да се бъзикаш с някой ок,ама то не са обиди,простотии,че имам случай и на ЛС да получавам "благословии".Много хора изригнаха срещу ББ за "слаб човешки материа",ама прав си е бил човека.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:FLANKER написа:luxorus написа:Успех на Локо СФ в тая битка,въпреки,че за Берое е най-добре мачът да е "двойка".
Благодаря ,човече!
Честно да ти кажа понякога се отвращавам от тона на дискусии в тоя форум,включително и на някои съграждани.Да се бъзикаш с някой ок,ама то не са обиди,простотии,че имам случай и на ЛС да получавам "благословии".Много хора изригнаха срещу ББ за "слаб човешки материа",ама прав си е бил човека.
Aбе,по кофти път вървим ,приятелю. И най-важното е,че всичко зависи от нас .Ама аз вече започвам да се отчайвам от цялостната картинка (не само футболна).Пълна апатия.
Обществото ни прогнива отвътре.
П.П.Още веднъж :Успех в Европа!Дано представите България достойно.

И каквото и да стане/е решил Гигов-пробвайте да си бийте в тоя мач, защото ДОСТОЙНСТВОТО НЯМА ЦЕНА!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
Няма да е лошо след мача поне единият отбор да продължи да съществува и по възможност да не е гостуващият.
luxorus написа:FLANKER написа:luxorus написа:Успех на Локо СФ в тая битка,въпреки,че за Берое е най-добре мачът да е "двойка".
Благодаря ,човече!
Съгласен съм за простащината,която по някога бъка от съфорумците тук.
За мача: Пожелавам успех на Локото,защато си заслужиха участие в Европа през,този сезон.
-
- Контакти:
Всички на стадиона? ? Голям смях!