Drunken_Master написа:Феновете на Л(Д)око,дали ще съберат 20-30 човека за "мача на века" ?!
С мен ставаме 31.
Сега сериозно.Аз очаквам около 1500 локомотивци.За армейците нямам идея.
САМО ЛОКО! ТАМ СМЕ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Drunken_Master написа:Феновете на Л(Д)око,дали ще съберат 20-30 човека за "мача на века" ?!
Pride написа:В събота 23 май Локомотив се изправя срещу ЦСКА. Преди двубоя има куп слухове, драми и помия. Всичко това обаче няма никакво значение. Заради проблемите с лицензирането това може да е последния мач на Локомотив под тази му форма. Нека всички покажем с присъствието си, че ние сме Локомотив.
Да покажем заради себе си, заради нашите родители, нашите деца, нашата любов, заради Димитър Васев, екипа му и футболистите, които въпреки всичко и всички показаха какво е ЛОКОМОТИВСКИ ДУХ. Това сме ние ЛОКОМОТИВЦИТЕ борещи напук на всичко.
http://lokosf.info/%D0%B0-%D0%BE%D1%82% ... 0%BE%D1%80
Всички на стадиона САМО ЛОКО
james написа:Когато създават ЦСКА нас ни изхвърлят от А група , по всичко личи ,че и в последния сезон на комунистическото олигофренче ще бъдем изхвърлени. Явно сме кърмично свързани все пак най-големите в ЦСКА , Орманджиеви ,Пеневи , баба Рада, бадемчето са създадени в Локомотив
james написа:Когато създават ЦСКА нас ни изхвърлят от А група , по всичко личи ,че и в последния сезон на комунистическото олигофренче ще бъдем изхвърлени. Явно сме кърмично свързани все пак най-големите в ЦСКА , Орманджиеви ,Пеневи , баба Рада, бадемчето са създадени в Локомотив
haiobaio написа:zaraber написа:Blue1914 написа:Не знам къде другаде да питам... Защо капацитетът на стадиона се води 4000 места?
Мисля, че заради непокриване на изискванията е лицензирана само част от стадиона - тези около 4 000 места. По тази причина не могат да се продават повече от този брой билети. Но все пак, ако има по-запознат да ти отговори, това ми се върти като стара информация.
Капацитетът на стадиона, в момента, е 6000 души. 2000 - гостуваща клетка и 4000 А сектор. Останалите 10 000 места, най-хубавата част от стадиона, не се ползват. Не били лицензирани, но според мен е така за да ни точат с по-скъпи билети.
За мача. Явно бъдещето ни ще се решава в събота. При победа ще се плаща, при загуба сме чао. Аз така разбрах нещата. Прогноза няма да давам.
Очаквам и неприятна атмосфера и от двете страни. Псувните ще са повече от скандиранията за отборите. Хора не очаквам да има много. Мега-максимум по 1500 човека от двата отбора.
Blue1914 написа:За мача- ще бъде напрегнато.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта