Локо(Сф)-ЦСКА-неделя 01.03.15.15:30 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Мистри

Re: Кога ще се самосезира ДК?

Мнениеот Мистри » 06 мар 2015 15:39

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/dk-g ... eva-319284
"ДК глоби Левски с 2 хиляди лева" :lol:
[offtopic]къде и кой видя на мача с Хасково такова нещо?нека прати линк[/offtopic]
Така се прави!
Ще помоля колегите, които отидат в Разград, да дишат на смени.
При едновременно дишане, може да се образува силен вятър и да се приеме, за нахлуване на терена! :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 мар 2015 17:09

Удар без топка на Платини и само 1 мач наказание? Това вече е гавра!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 мар 2015 17:10

Мистри написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/dk-globi-levski-s-2-hiliadi-leva-319284
"ДК глоби Левски с 2 хиляди лева" :lol:
[offtopic]къде и кой видя на мача с Хасково такова нещо?нека прати линк[/offtopic]
Така се прави!
Ще помоля колегите, които отидат в Разград, да дишат на смени.
При едновременно дишане, може да се образува силен вятър и да се приеме, за нахлуване на терена! :lol:

Имаше бомби.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 мар 2015 22:14

bobo_13 написа:Не р азбрахте ли, че синьото и разградско БФС ги е страх да накажат ЦСКА. 80% от хората в Дисциплинарната комисия са свързани с ЦСКА. ЦСКА никога няма да бъде изваден от групата заради дългове, наказа или какво и там да е. Няма как да стане. Чорбарите могат да издават маймунски звуци, да чупят, да замярват, да се о питват да нахлуят на терена.....но никой не обръща внимание.

Работата на ДК е да търсят начини да онвинят някого, а не да го дисциплинират

Ще ви видим какво ще пеете след мача в Разград като опустошите клетката на "Самтяго Бермабел". Тогава ще видим синьото БФС. :)

Иначе аз съм против такива истории категорично и си го казвам на когото трябва. А и оградите не са виновни за нищо! :)

[offtopic]Нищо че един от любимите ми отбори е Фейенорд! :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 07 мар 2015 11:12

bobo_13 написа:
peliforewer написа:
blanco написа:
inivanov написа:За какво по-точно да се самосезира след като има наказание за хвърлените предмети?

За хвърлени множество предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 2- ДК наказва ПФК"ЦСКА"София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=535535

Доколкото знам, съдията е длъжностно лице и удар по - него с какъвто и да е предмет, подлежи на допълнително наказание. Това няма нищо общо с хвърлените предмети по - пистата и на терена.

Стойчо Младенов също е длъжностно лице и бе ударен по главата,какво беше наказанието за Левски.

Няма ка да се докаже, че е фен на Левски, а доколкото знам охраната на мача е поверена на полицията и тя трябва да съблюдава, а делегата и главния съдия преценяват дали да играят или в такива условия. Все си мисля, че тогава съдията искаше да отложи мача за следващия ден, но ЦСКА натискаха да се играе. А и всички сме си играли на снежни топки и сме се целили с все сила от 2-3 метра и никой не е лежал 5 миниту уцелен с топка от 20-ина метра

Бобо,за да лежиш след удар в главата значи си получил мозъчно сътресение,а за тая цел трябва да имаш мозък.Та не се учудвам,че и с камъни да сте се целили в главите,никой не е припадал.
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Върни се в “Локо София”