Мнениеот Pragmatichen » 04 мар 2015 12:01
Според мен Локо Сф никога няма да изпусне шансът да се класира, при положение, че им е нужна победа дори с 1:0.
Освен това, да сме реалисти, от двата отбора едва ли някой ще вземе купата, но ако има отбор с някакъв шанс, то това е Локо Сф, защото Локо Пд нито Литекс може да отстрани, нито Лудогорец, нито Левски, а даже и да го направи, на финала нямат шанс, а както знаете, от тази година, финалиста за купата не играе вече в ЕКТ. В Европа играе само носителят на купата, така, че според мен за тази купа усилията на Локо Пд са напразни, всъщност и целият сезон за тях е приключил и очаквам мнооого уговорени мачове от тях до края. За изпадане няма да изпаднат, за по-горно класиране никакъв шанс и след днешното очертаващо се отпадане за купата, познайте за какво ще играят тези играчи, които и заплати не са вземали и клубът е финансово закъсал, ако не за тотаджийски мачове.
Локо Сф, ако изтегли приемлив жребий с някой от Черно Море или Локо Горна, има шанс да стигне до финала, а там вече нищо не се знае, защото в момента Локо Сф с нищо не е по-слаб отбор от Левски, единствено на Лудогорец отстъпват, но то на тях отстъпват всички отбори в Бг.
Общо взето, който и да се падне на 1/2 финала с победителя от Ч море/Локо ГО, според мен е на финал.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.