ТОВА Е ПОРЪЧКОВ РЕФЕР... поръчковият рефер вече са мои думи на марк1926...
В сряда ще ДОразберете за класите...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
mark1926 написа:Коментира ли сте ме, но моето мнение е подкрепено с ТРИ личностиНито един не е фен на Моя Локомотив-Томислав Русев,Ники Александров,Валентин Грънчаров... те казаха, ДА дадоха фал с червен картон в полза на Локо Сф, НО имаше същото положение В ПОЛЗА на ЛокоПд и то бе дузпа с червен картон, дузпата е 75-80 процента гол, а и софиянци с човек по- малко рано рано
![]()
FLANKER написа:mark1926 написа:Коментира ли сте ме, но моето мнение е подкрепено с ТРИ личностиНито един не е фен на Моя Локомотив-Томислав Русев,Ники Александров,Валентин Грънчаров... те казаха, ДА дадоха фал с червен картон в полза на Локо Сф, НО имаше същото положение В ПОЛЗА на ЛокоПд и то бе дузпа с червен картон, дузпата е 75-80 процента гол, а и софиянци с човек по- малко рано рано
![]()
Карай го по -кротко, колега.Ако ни отстраните ще ви поздравя.
mark1926 написа:FLANKER написа:mark1926 написа:Коментира ли сте ме, но моето мнение е подкрепено с ТРИ личностиНито един не е фен на Моя Локомотив-Томислав Русев,Ники Александров,Валентин Грънчаров... те казаха, ДА дадоха фал с червен картон в полза на Локо Сф, НО имаше същото положение В ПОЛЗА на ЛокоПд и то бе дузпа с червен картон, дузпата е 75-80 процента гол, а и софиянци с човек по- малко рано рано
![]()
Как така кроткоДа си мълчим за корупцията на гигов
Владеете съдиите, казаха ви го точно шопските журналисти.НЯМА ДА МЪЛЧИМ...
mark1926 написа:...
mark1926 написа:FLANKER написа:mark1926 написа:Коментира ли сте ме, но моето мнение е подкрепено с ТРИ личностиНито един не е фен на Моя Локомотив-Томислав Русев,Ники Александров,Валентин Грънчаров... те казаха, ДА дадоха фал с червен картон в полза на Локо Сф, НО имаше същото положение В ПОЛЗА на ЛокоПд и то бе дузпа с червен картон, дузпата е 75-80 процента гол, а и софиянци с човек по- малко рано рано
![]()
Как така кроткоДа си мълчим за корупцията на гигов
Владеете съдиите, казаха ви го точно шопските журналисти.НЯМА ДА МЪЛЧИМ...
mark1926 написа:В сряда ще ДОразберете за класите...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
mark1926 написа:Коментира ли сте ме, но моето мнение е подкрепено с ТРИ личностиНито един не е фен на Моя Локомотив-Томислав Русев,Ники Александров,Валентин Грънчаров... те казаха, ДА дадоха фал с червен картон в полза на Локо Сф, НО имаше същото положение В ПОЛЗА на ЛокоПд и то бе дузпа с червен картон, дузпата е 75-80 процента гол, а и софиянци с човек по- малко рано рано
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта