Гигов трябва да признае за финансовите проблеми в Локомотив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Гигов трябва да признае за финансовите проблеми в Локомотив

Мнениеот bobo_13 » 02 дек 2014 11:56

wannabe написа:
bobo_13 написа:Нормално е да има финансови проблеми, нали вече кума му не е премиер на Б-я. Жалко ще е, че ако Гигов(както и бат Венци) напусне клуба, не виждам кой ще дойде на негово място. Лично мое мнение е, че ако няма Гигов няма и Локо Сф в А група.

И след Гигов ще има Локо София! Какъв е този фатализъм. Той разбирам да дава пари... да кажеш, ще си тръгне и край...

Пич, къде съм казал, че няма да има Локо Сф. Гигов е човекът, който крепи Локо Сф в А група с пари или с далавери, факт е, Локо Сф е в А група. Ако Гигов си тръгне не вярвам да се намери човек, който да налива пари в Локо Сф. И Локото подобно на много бивши професионални отбори, лека полека ще измине пътя от А до В група.
А колкото дали дава или не пари, не ми се вярва тези футболисти да седят без заплати и да не мрънкат....нито треньори, нито администрация. Нали ако не получаваш 2-3 месеца пари, ще си потърсиш правата, ще заведеш дело или ще напуснеш и ще отидеш на друга работа....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 02 дек 2014 12:31

Вероятно Гигов е идиот и е заобиколен от идиоти. Как пък не могат да продадат Бранеков, Романов, Митрев или Генов за по 100000 лв. я в Турция или Германия по ниските дивизии и да вържат бюджета.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 02 дек 2014 13:23

И какво ще стане ако Гигов признае ,че има финансови проблеми?Някой ще дойде и ще ги реши.Иначе в Левски,ЦСКА,Ботев,Локо пд няма никакви проблеми,там всичко е по мед и масло.Като положението е толкова лошо защо футболистите не напускат?Или защо тези който избягаха се върнаха ката Романов и Писаров.Къде играе Р.Горанов който също избяга преди 3 години?Отбора в момента е на 5 място и няма нужда да се натяга обстановката,ако някой може да помогне с нещо да помогне.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 дек 2014 14:02

Гигов каза в едно интервю, че бил дал на братя Галеви 100 000 лв. назаем ,което за него били дребни пари..
Четете заглавието на темата преди да пишете глупости.
Гигов е известен с това че много ЛЪЖЕ ! И да речем феновете които продължават да ходят на стадиона го призовават да излезе и да си признае ЧЕ НЯМА ПАРИ !
А не да се крие като мишок.И ДА ЛЪЖЕ.И нас, и футболистите, и журналистите и всички.Мисля че в това няма нищо лошо, да излезе и да каже каква е истината.

САМО ЛОКО !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
stefani

Re: Гигов, мишок, стига се крил!!!

Мнениеот stefani » 02 дек 2014 14:02

парци написа:
stefani написа:Хубаво , ама пред него не смеете нищо да кажете очи в очи :)

Ти пък откъде знаеш? За целта нали трябва да му видим очите.

Ами някои му видяха и очите и ... казаха че всичко е наред :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

favaca8888
Контакти:

Re: Гигов, мишок, стига се крил!!!

Мнениеот favaca8888 » 02 дек 2014 14:04

stefani написа:
парци написа:
stefani написа:Хубаво , ама пред него не смеете нищо да кажете очи в очи :)

Ти пък откъде знаеш? За целта нали трябва да му видим очите.

Ами някои му видяха и очите и ... казаха че всичко е наред :)

Лельо Стефке, както си "силна" във футболните прогнози виждаме, че те бива и по всички други въпроси.Аман от лайнарки.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 02 дек 2014 17:27

bobo_13 написа:
wannabe написа:
bobo_13 написа:Нормално е да има финансови проблеми, нали вече кума му не е премиер на Б-я. Жалко ще е, че ако Гигов(както и бат Венци) напусне клуба, не виждам кой ще дойде на негово място. Лично мое мнение е, че ако няма Гигов няма и Локо Сф в А група.

И след Гигов ще има Локо София! Какъв е този фатализъм. Той разбирам да дава пари... да кажеш, ще си тръгне и край...

Пич, къде съм казал, че няма да има Локо Сф. Гигов е човекът, който крепи Локо Сф в А група с пари или с далавери, факт е, Локо Сф е в А група. Ако Гигов си тръгне не вярвам да се намери човек, който да налива пари в Локо Сф. И Локото подобно на много бивши професионални отбори, лека полека ще измине пътя от А до В група.
А колкото дали дава или не пари, не ми се вярва тези футболисти да седят без заплати и да не мрънкат....нито треньори, нито администрация. Нали ако не получаваш 2-3 месеца пари, ще си потърсиш правата, ще заведеш дело или ще напуснеш и ще отидеш на друга работа....

Мисълта ми е, че ще са в А група! Прото може би, според зависи състоянието им, ще минат фалит, изпадане, влизане... голяма работа! Но ще ги има!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 03 дек 2014 16:21

wannabe написа:
bobo_13 написа:
wannabe написа:

Мисълта ми е, че ще са в А група! Прото може би, според зависи състоянието им, ще минат фалит, изпадане, влизане... голяма работа! Но ще ги има!

Лошото е че без т.нар.благодетел май няма как някой да съществува на ниво. Дори и вие и Ботев, които за мен сте най-компактните като количество хора зад отборите си, търсите варианта със собственик. Оптимист съм че и без Гигов ще ни има, но пък пак ще имаме някой президент-собственик.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Локо София”