Черно море-Локо(Сф), неделя,28.09.,17ч.,ст."Тича"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Черно море-Локо(Сф), неделя,28.09.,17ч.,ст."Тича"
гледам у форума но локуто трима фена,а на стадиона -пет?
tabuto написа:гледам у форума но локуто трима фена,а на стадиона -пет?
трай и духай .
облак написа:orlando7 написа:облак написа:rere написа:облак написа:ти освен селския педал на Илиянци и доктор ли се опитваш да бъдешНе ти се получава, по-добре продължавай да ореш нивата
Абе вие в Нови Пазар що не си гледате чушкопеците ами сте седнали да се заяждате със Столичани.
Аз имам общо с Нови пазар колкото ти си Столичанин или "кореняк софиянец"И чушкопеци гледам ползваш, буркани затваряш ли? Прибра ли овцете?
Селска пръчка си приятелче,прескачай трамвайните релси като дойдеш в София, да не те хване ток!
Миришещ на обор селяко илиянско софийски, като идваш на морето научи се, че то не е тоалетната на къра пред панелката.. Мега аграр да говори на някой, че е селска пръчка. Още повече на човек от морската столица- безценно. Моите деди когато са градили историята на красива Варна, твоите са затваряли бурканите със сланина, смешник селски. Впрочем това за трамваите е селско софийски комплекс. То дори не е смешноПросто не сте познали на кой да си избивате селташкия манталитет. За нас винаги ще сте една панелна провинция. Тея ги говори на някой от Павликени или Разград
Колега, струва ми се , че прекаляваш .Това за комплексите няма да го коментирам.Имам две приятелчета от Черно море във форума и заради тях ще си замълча.Пожелавам ти Варна да стане столица, а София да се поопразни и да се живее по- спокойно.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

[quote="tabuto"]гледам у форума но локуто трима фена,а на стадиона -пет?/quote]
На двамата дето се явяват разлика да им ядеш трите топки,щото единия е текташак!
На двамата дето се явяват разлика да им ядеш трите топки,щото единия е текташак!
orlando7 написа:tabuto написа:гледам у форума но локуто трима фена,а на стадиона -пет?/quote]

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Честита победа,
Само Локо!
Само Локо!
Локомотив за нас е всичко!!!