Рендето се подиграва на Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Re: Рендето се подиграва на Лудогорец

Мнениеот atanas7510 » 27 май 2014 16:13

Най- голямата глупост повтаряна от шопските журналисти е че без Левски и Цска футбола загивал и защо.Гледай те какво правят Литекс база стадион продават играчи всяка година за по 3 милиона евро. Ботев имат най модерната база скоро оттам ще почнат да излизат деца, строят стадион за 20 милиона. Лудогорец също има база вече почна и школа развива, ще правят стадион. Трябва още 3-4 такива отбора който да поемат пътя да почна да изграждат база стадион школа и футбола ще вдигне нивото. Това е пътя а не гонена титли с играчи на килограм. А дали между тези 3-4 отбора трябва да са Цска и Левски за мен няма значение аз лично предпочитам това да са Черно море, Пирин Миньор, Нефтохимик защото повече ме кефят. Но и така както се равиват нещата е добре имаме вече 3 отбор който са поели в правилна посока и в скоро това ще се види и по терените.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 27 май 2014 16:42

Рендето да се подиграва първо на себе си, Локо Сф и Гигов, защото едва днес са се разбрали с НАП, за което би трябвало да изхвъчат от А група :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 27 май 2014 17:13

Отварянето на тема за "рендето" е срам за форума.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 27 май 2014 17:27

anker1878 написа:Отварянето на тема за "рендето" е срам за форума.

Че вашия Херо с какво е повече от Рендето?

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 27 май 2014 17:53

Господ си знае работата-догодина рендето в Б група!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
kokas
Контакти:

Мнениеот kokas » 27 май 2014 18:19

Прост, прост, ама спорим тука и му четем бисерите...
:idea:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 май 2014 18:47

Този човек няма място в Локомотив(Сф).Срам ме е от него,а и не само от него!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 май 2014 18:51

Unforgiven_M написа:Той че е нискоинтелигентен - такъв си е, но явно именно такъв е удобен на Гигов за тази позиция, иначе нямаше да я заема толкова време...
А това изказване си е чиста проба злоба, безсилие и простотия...
А че Лудогорец е нов отбор в елита и не се знае колко ще се задържи си е така, но да омаловажаваш нещата, които направиха е глупаво. Те самите Локо(Сф) мисля са 3 пъти шампион за цялата си история. Тези от Разград постигнаха същото за 3 години... А толкова победи в Европа накуп, в това днешното време - безценно. Де да го можеха сега и Левски и Локо (Сф), но уви - другите сме назад...

Четири пъти сме шампиони,но както е тръгнало Лудогорец ще ни задмине.Щом го заслужават ,аз им го пожелавам.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 27 май 2014 19:14

zlatkopatko написа:Бил тъп, бил прост, ама е прав. Не искам да омаловажавам успехите на Лудогорец, но в светра няма голям отбор без публика, без фенска маса, а и няма и да има никога, така че ако си останат в този град никога няма да са голям отбор. Това е!!!

Аз пък ти гарантирам, че е въпрос на настоятелност от Домусчиев, да поддържа Лудогорец същото темпо и същите успехи, и при един нов стадион, ще започне здраво пребоядисване в зелено на всички близки градове и села до Разград!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 27 май 2014 19:42

kokas написа:Прост, прост, ама спорим тука и му четем бисерите...
:idea:

Прост, тъп, глупав, ама е единственият български футболист вкарал гол на Англия в официален мач!

Върни се в “Локо София”