Локомотив (Сф) - Любимец, 13.04;17-00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив (Сф) - Любимец, 13.04;17-00ч.
Ами посочи ми 2 други тима, които да играят всеки сезон уговорени мачове помежду си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Посочвам ти всички останали, не два.
Няма друга такава двойка, която всеки сезон да си урежда мачовете. Да, веднъж, два пъти .... ама вашето е вече ...
Няма друга такава двойка, която всеки сезон да си урежда мачовете. Да, веднъж, два пъти .... ама вашето е вече ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ами посочи ми 2 други тима, които да играят всеки сезон уговорени мачове помежду си.
Левски и ЦСКА от 1965 година до днес ... А извинявай това не са два отбор това са сиямски близнаци

-
- Контакти:
1982 написа:Ами посочи ми 2 други тима, които да играят всеки сезон уговорени мачове помежду си.
Абе ти да не си фен на Любимец ?
Иначе не виждам какво правиш в тази тема ?

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!