Локо сф с нов треньор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Локо сф с нов треньор!

Мнениеот FLANKER » 07 апр 2014 19:34

rankoni74 написа:Поредния глупав ход на Гигов,сменя един доказан некадърник с друг такъв,по добре бай Гроздан да беше върнал :!:

Aбсолютно съм ЗА Стефан Грозданов! Трябваше да е той!
П.П. единстеното хубаво е ,че Митко Васев е локомотивец.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 07 апр 2014 19:49

NikeBG написа:Може би, не му се гостува на базата в кв. Коматево. :)

Мисля че това е причината ,притеснява се след сцената която изигра как ще го посрещнат(Гонзо се оказа мъж,след подобна ситуация) :idea:

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 07 апр 2014 21:04

Вече почти сигурно изпадаме.... Изгониха една мишка , а назначиха на нейно място три други . СРАМ !!!
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 07 апр 2014 21:30

orlando7 написа:Дано да бъркам,ама тоя същия Митко Васев, едвам го изгониха преди да изпаднем?

Митко Васев напусна през декември 2010(наследи го Диди Пелето), след продажбата на Камбуров, Асамоа и Генков и липсата на отговор на въпроса, ще има ли селекция която да замени тримата. Сезон 2010/2011 завършихме на 4-то място.
Добре дошъл у дома и успех

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 апр 2014 00:28

Абе,
знаем си го Васев.АБСОЛЮТЕН човек на Гигов ;)
Но Генов е просто прекален мек, прекалено невзрачен ми беше един такъв.Васев поне ще им нарита задниците ! :twisted:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 08 апр 2014 07:44

favaca8888 написа:Абе,
знаем си го Васев.АБСОЛЮТЕН човек на Гигов ;)
Но Генов е просто прекален мек, прекалено невзрачен ми беше един такъв.Васев поне ще им нарита задниците ! :twisted:
Значи според тебе футболистите са виновни за положението? Може би в мача със Славия футболистите са решили да не минават центъра ? Или пък силната Славия така се развихри че ги направи за смях?

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 08 апр 2014 10:13

Язък, за артистичното изпълнение в Коматево. Че бутилката беше пластмаса - беше, че беше полупразна - беше, че го удари по рамото - удари го. Но за "удар с последици" който изигра Чечо за сметка на "Ботев" - Оскар за най-добра роля. Не Ви трябва човек, който в този момент мислеше не за отбора, който води, а за трупата от "Лаута" и начина по който да и помогне. Поздрав на всички истински фенове, независимо кого подкрепят. Ясно е, че ще има битка за купата, ама то без истинска битка какъв шампион /носител на купа/ си?

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 08 апр 2014 10:28

Bradat-brat написа:Язък, за артистичното изпълнение в Коматево. Че бутилката беше пластмаса - беше, че беше полупразна - беше, че го удари по рамото - удари го. Но за "удар с последици" който изигра Чечо за сметка на "Ботев" - Оскар за най-добра роля. Не Ви трябва човек, който в този момент мислеше не за отбора, който води, а за трупата от "Лаута" и начина по който да и помогне. Поздрав на всички истински фенове, независимо кого подкрепят. Ясно е, че ще има битка за купата, ама то без истинска битка какъв шампион /носител на купа/ си?

Значи хем иска да помогне на "трупата от лаута", хем бяга преди мача с БотевЪ? Това не говори ли по-скоро, че не е искал да ляга на караибрахимовите кадъни и затова е изгонен. Не че БотевЪ не може да си бие с игра, но не си ли противоречиш?

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 08 апр 2014 10:52

OT18 написа:
Bradat-brat написа:Язък, за артистичното изпълнение в Коматево. Че бутилката беше пластмаса - беше, че беше полупразна - беше, че го удари по рамото - удари го. Но за "удар с последици" който изигра Чечо за сметка на "Ботев" - Оскар за най-добра роля. Не Ви трябва човек, който в този момент мислеше не за отбора, който води, а за трупата от "Лаута" и начина по който да и помогне. Поздрав на всички истински фенове, независимо кого подкрепят. Ясно е, че ще има битка за купата, ама то без истинска битка какъв шампион /носител на купа/ си?

Значи хем иска да помогне на "трупата от лаута", хем бяга преди мача с БотевЪ? Това не говори ли по-скоро, че не е искал да ляга на караибрахимовите кадъни и затова е изгонен. Не че БотевЪ не може да си бие с игра, но не си ли противоречиш?

Виж, щом го карат да "ляга" - това е друга тема. Аз подобно нещо не знам! Колкото до баснята "Караибрахим" време е да спрете. Цяла България разбра Пеевски и компания, кой отбор иска да купи. Насочете на там вниманието си.

Потребителски аватар
Unbreakable
Контакти:

Мнениеот Unbreakable » 08 апр 2014 20:20

Явно дори Генов се е отвратил от изпълнението със Славия... и аз да съм треньор и да ме накарат отбора да направи нещо такова, ще подам оставка веднага! Докато не се махне Гигов все тая кой ни е треньор! Тоя нещастник само си пере парите с отбора и си върти мазните далавери колкото да останем в групата, без да му пука за отбор, фенове, школа и стадион.

Върни се в “Локо София”