Славия-Локомотив Сф 31.03.2014 17:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
stefani

Re: Славия-Локомотив Сф 31.03.2014 17:00ч

Мнениеот stefani » 28 мар 2014 19:43

1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 28 мар 2014 20:08

Тоя мач смърди още от сега, а след него може би ще ухае!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 28 мар 2014 20:49

Тия ще ни изненадат с някой Х и ще видите тогава :)

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 29 мар 2014 09:43

Ще се пада май :oops:

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 29 мар 2014 11:42

james написа:Тия ще ни изненадат с някой Х и ще видите тогава :)

Е,хикса ще е най-голямата изненада!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 29 мар 2014 11:58

Изображение
За последния ден на месец март родната "А" група ще ни "зарадва" със 123-ия дерби мач срещу Славия. Ще ни "зарадва", защото мачът за пореден път е насрочен за излъчване в работен ден. Добрата новина е, че поради преминаването от зимно времеброене в лятно, мачът ще се проведе в малко по-човешки час - 17:00 часа и ще има възможността да се проведе пред шепа-две повече привърженици на двата отбора (да благодарим на президентите на въпросните два отбора за това), които (по последни данни) ще заплатят цена за билет от 7 лв. Лошата новина е, че клоунадите покрай това някога дерби за нас започнаха още от домакинския ни мач с Берое тази сряда, когато Маркос Жуниор (познат като Маркиньош и по случайност капитан на нашия отбор) и Димитър Илиев си изкараха (извинете ме за френския) олигофренски жълти картони и по този начин в мача със Славия ще "изчистят" възможни свои наказания (предполага се) за купата и ще пропуснат срещата с "белите". Според други новинарски сайтове, Стефан Генов се бил разсърдил на Гаел и Илиев, и така Джи Би и Раул щели да получат възможност да изпъкнат в срещата с "белите". В същото време Чавдар Цветков (легенда на Славия и понастоящем директор на водопад в Локомотив) написа една доста, хм, интересна статия за 7 дни спорт, която статия повдига минимум една вежда.

Междувременно "дербито" ни с "белите" бе скоропостижно извадено от тиража на "Еврофутбол".

Трите точки ще са живителни и за двата отбора, но в момента много повече за Славия, които са само на три точки над чертата и на четири под нас. В неделя пък първият отбор под чертата, Черноморец, гостува на "лидера в групата" Берое, като от него мач ще могат да се извадят множество заключения за двойната игра по оста столица-провинция, аз на теб - ти на мен, дай за да ти дам и т.н. Както написах в статията за мача с Берое - в тази седмица нищо не е решено и като нищо отново ще треперим за мястото си в "групата на майсторите" до последния мач.

lokosf.info
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 мар 2014 19:06

haiobaio написа:Дойде отново този мач. За този сблъсък вече се говори, че е уреден още преди да е започнало първенството. И с право. Начело на двата отбора са най-големите разрушители на футболни клубове.
Изгонили почти всички фенове от стадиона, обезличили това историческо и "вечно" съперничество до такива нива, че цяла футболна България се гнуси преди, по време, и след края на този мач.
Мачът отново се очаква да свърши така, както трябва. Последен от програмата, в невероятно неудобен ден и час, за да няма кой да го гледа нито по телевизията, нито на стадиона.
Да ни е Честито СТО ДВАДЕСЕТ И ТРЕТОТО дерби

Накратко : К*РВИ, БЕЛО И ЦАРСКО СЕЛО !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

pomiqr139

Мнениеот pomiqr139 » 30 мар 2014 22:14

Х. Коефициента на Славия е паднал на 1,10. Падаш.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 31 мар 2014 08:48

Трите точки ще са живителни и за двата отбора, но в момента много повече за Славия, които са само на три точки над чертата и на четири под нас. В неделя пък първият отбор под чертата, Черноморец, гостува на "лидера в групата" Берое, като от него мач ще могат да се извадят множество заключения за двойната игра по оста столица-провинция, аз на теб - ти на мен, дай за да ти дам и т.н. Както написах в статията за мача с Берое - в тази седмица нищо не е решено и като нищо отново ще треперим за мястото си в "групата на майсторите" до последния мач.

lokosf.info

Сега очакваме извинения,в Берое няма оси провинция-София,само в болните глави на lokosf.info,или по-скоро какво доживяхме,от Локо СФ и Славия да обвиняват Берое в симулативни и нечестни игри.
Крадецът вика дръжте крадеца.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 31 мар 2014 09:04

luxorus написа:

lokosf.info

Сега очакваме извинения,в Берое няма оси провинция-София,само в болните глави на lokosf.info,или по-скоро какво доживяхме,от Локо СФ и Славия да обвиняват Берое в симулативни и нечестни игри.
Крадецът вика дръжте крадеца.

Ей, веднага като ужилени реагирате. Но и с право де. Ние вече се съмняваме във всичко и във всеки. Сигурен съм, че момчетата от lokosf.info не са имали за цел за ви обидят. Последните години ни показаха, че уреденият мач може да е всеки. Радостно е, че играхте феърплей, за което мога само да ви поздравя, но съгласи се, че ако Черноморец ви бяха били щеше да изглежда много, много странно.
Със здраве и дано малкия шанс днес мачът да се играе да надделее.

Върни се в “Локо София”