Молебен за здраве
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Молебен за здраве
На 18 януари (събота) 14 часа на стадион Локомотив ще се състои Молебен за здравето на Насо,всички фенове на Локо София,техните семейства,близки и приятели.Всички приятели на Локомотив София и феновете на отбора са добре дошли!
-
- Контакти:
Re: Молебен за здраве
Тази година не се ли прави за 5-ти пореден път?
Иначе много се надявам времето да е все така хубаво, както е в момента
Дано повече хора се отзоват и спазим тази хубава традиция за здраве, но и поучителна традиция, че преди всичко сме хора и трябва да сме разумни и да се подкрепяме в трудните моменти !
САМО НИЕ, САМО ЛОКО !!!

Иначе много се надявам времето да е все така хубаво, както е в момента

Дано повече хора се отзоват и спазим тази хубава традиция за здраве, но и поучителна традиция, че преди всичко сме хора и трябва да сме разумни и да се подкрепяме в трудните моменти !
САМО НИЕ, САМО ЛОКО !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Фавак,това време вече не е хубаво
Тази двумесечна суша и липсата на каквито и да е валежи, ще ни излезе през носа лятото.Браво за инициативата!И аз мисля ,че е за пети пореден път. Дано се съберат повече локомотивци!

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

1 молебен няма да е достатъчен 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Нека да дойдат всякакви хора,не само наши фенове,
прави се за здраве и няма общо футбола, футбола в случая само ни обединява,
Да припомня на тези които незнаят , през 2008 година ноември месец след един мач с Левски за купата в Надежда става инцидента с нашия привърженик Насо,от 2009 година се прави на имения ден на момчето Атанасовден -това трябва да е 6 поред курбан за здраве,
бяхме подпомогнати финансово и морално от привърженици на други отбори за което отново благодарим, момчетата от Саут Дивижън дадоха не малка сума, такива жестове се помнят.
Благодарим на всички,
и заповядайте на стадиона да пиме по едно вино за здраве...
прави се за здраве и няма общо футбола, футбола в случая само ни обединява,
Да припомня на тези които незнаят , през 2008 година ноември месец след един мач с Левски за купата в Надежда става инцидента с нашия привърженик Насо,от 2009 година се прави на имения ден на момчето Атанасовден -това трябва да е 6 поред курбан за здраве,
бяхме подпомогнати финансово и морално от привърженици на други отбори за което отново благодарим, момчетата от Саут Дивижън дадоха не малка сума, такива жестове се помнят.
Благодарим на всички,
и заповядайте на стадиона да пиме по едно вино за здраве...
Локомотив за нас е всичко!!!
-
- Контакти:
Верно за 6-ти път се прави.
Евала на замесените !!!
Flanker, казват че ще вали, което не е добре.Да мине съботата да си прави после каквото иска времето
Евала на замесените !!!
Flanker, казват че ще вали, което не е добре.Да мине съботата да си прави после каквото иска времето

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:Верно за 6-ти път се прави.
Евала на замесените !!!
Абсолютно съм съгласен Фавак!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.