Такъв съдия виждали ли сте някога ??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Такъв съдия виждали ли сте някога ??
Дузпата за мен беше чиста! Борбата за топката започва извън наказателното поле, но нарушението е със сигурност вътре! Пичове от локото може да Ви е яд ама откровено ви подпряха! Това, че двамата играят рамо в рамо преди наказателното не значи нищо! Марков събори нападателя на Славия докато падаше, а той със сигурност падна след като беше вече вътре в наказателното! Нарушението със сигурност е вътре! Това, че се държат и двамата преди наказателното не значи нищо! По тая логика ако двама се държат от центъра и единия падне в наказателното значи фаула трябва да е на центъра! Който твърди, че това не е дузпа май не е гледал мн футбол! Аз съм левскар и ми е все тая...просто си казвам мнението! А генов е смешник щото независимо къде е нарушението той не го отсъди! Той беше на 5 метра и няма как да не е видял ситуацията...нормално е да се мисли за тенденциозно съдииство, защото това е съзнателно допусната грешка! Да се твърди, че така е видял...еми като така е видял до нова година не трябва да получи нито един наряд, щото той затова е там - за да гледа!

ами то и сега щяхме да им вкараме поне 5-6 ако не беше страничния да им вдига такива измислени засадиjames написа:Славия не са излизали срещу нас без съдии откакто им вкарахме 12 гола за 3 мача поред сигурно минаха 10 години от тогава