Къде сте ЛОКОМОТИВЦИ ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Къде сте ЛОКОМОТИВЦИ ?
На война с наемници не се ходи, няма значение какви са българи или чужденци. Аз съм локомотивец от 1956г, но такова нещо не е било. В ръководството има чиновници, а не локомотивци, треньора с нищо не е показал, че милее за отбора затова и ритнитопковците си правят разходки по време на мачовете. Мъчно ми е за истинските локомотивци.
Re: Къде сте ЛОКОМОТИВЦИ ?
Е не ти е мъчно за много хора 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Какво са виновни футболистите и треньора на сегашния отбор ,че вересиите трябва да се връщат? Това беше последния мач на кредит ,натам вече може да им се държи сметка. Колкото до наемниците ,всички ги ползват с удоволствие и после си измиват ръцете с тях! Даже и шампиона Лудогорец.
pvacov написа:На война с наемници не се ходи, няма значение какви са българи или чужденци. Аз съм локомотивец от 1956г, но такова нещо не е било. В ръководството има чиновници, а не локомотивци, треньора с нищо не е показал, че милее за отбора затова и ритнитопковците си правят разходки по време на мачовете. Мъчно ми е за истинските локомотивци.
Изгонете Гигов !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Здравей локомотивецо.
Ти като фен на локо може да спечелиш само уважение, а и сачувствие за този славен но продажен тим.
Ако си пич прогнозирай тази година кого ще изкундите може би Славия.
При 12 отбора няма място за курви и продажби -ЛОКО-Б група.
Ти като фен на локо може да спечелиш само уважение, а и сачувствие за този славен но продажен тим.
ivo_lev написа:Здравей локомотивецо.
Може ли да поясниш терминологията която ползваш? Какво означава "да изкундиш"? Какъв е тоя хем "славен" хем "продажен" тим? Според мене тия неща са несъвместими.Според тебе при 14 отбора може да има продажби и курви ,а при 12 неможе? Интересно при 10 отбора какво може?
Тези които обичаме името и историята сме още на стадиона.Не ни спират и най-скъпите билети в А група,които плащаме.
McLovin написа:Е не ти е мъчно за много хора
Поне от вас сме повече . А и на майка ти 100 000 души са и достатъчни , за това не се е обърнала към ваште милиони фенове.
Turo написа:Тези които обичаме името и историята сме още на стадиона.Не ни спират и най-скъпите билети в А група,които плащаме.
И каква цената на билетите ви? Аз си мислех, че нашите са най скъпи

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
ЛОКОМОТИВЦИ >>???>> ама кой ?!!??? Локомотив Мездра, Локомотив Горна Оряховица, Локомотив Пловдив, Локомотив София ..????? 

Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете