Преместиха мача Локо София - Ботев за неделя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Преместиха мача Локо София - Ботев за неделя

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 20:25

loko1 написа:Да сте 500 и вие. Това прави 5000 лв. а знаеш ли колко пари се изкарват от ТВ излъчване? Май над 30000 лв. на домакинство. Та кой ще спечели?

Мисля че ще сме не по-малко от 1500 човека, освен тва мача пак ще го дават по телевизията...кво няма ли да го дават?
На далавера сте бе,казвам ти-повече пари от нас и същите пари от телевизията...или аз нещо не съм разбрал?
На мен честно казано ми е все шес кога ше се играе мача-и в петък и в неделя стадиона ви ми е все на 15 минути МНОГО БЪРЗО каране от къщи (и без задръствания по Стамболийски и на детелината за Надежда),така че мойте 10 лева си ги бройте вече спечелени... :mrgreen:
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 окт 2013 20:34

На мен,а предполагам и на повечето хора,ходещи на работа,в петък ми е невъзможно да дойда,но в неделя съм там.Ако на стадиона има осветление и мача е от 20 часа-проблем няма да е в делничен ден.А много ми е интересно кой ще го гледа по телевизията,като всички са на работа :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 окт 2013 20:35

slash1912 написа:На мен,а предполагам и на повечето хора,ходещи на работа,в петък ми е невъзможно да дойда,но в неделя съм там.Ако на стадиона има осветление и мача е от 20 часа-проблем няма да е в делничен ден.А много ми е интересно кой ще го гледа по телевизията,като всички са на работа :mrgreen:

Циганите.Като авторчето.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 14 окт 2013 21:28

Аз не виждам от какво са недоволни софийските буфери? В неделя ще има много повече хора на стадиона и ще приберат много повече пари от билети. А пък ние имаме трима национални състезатели и ако мачът беше в петък, то Бобан на 150% нямаше да вземе участие в него, а Веско и Данчо нямаше да бъдат готови на 100%. Напълно нормално решение на бфс.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 14 окт 2013 22:08

irradeum написа:Не е редно . В петък има парламентарен контрол и групата на ДПС барабар с Бюреков и Пеевски може да не успеят да се включат навреме в агитката на "Ботев" (каква тъжна ирония, дано поета не се обърне в гроба)....За това най добре в неделя , тъкмо за Курбан Байряма ще си докарат още "ултраси" от Столипиново , Кърджали и Турция ! Машшалах !!!!

Виждам, че си добре запознат с религиозните празници на твоята вяра и вероятно ги почиташ както подобава, но защо замесваш и феновете на Ботев?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 14 окт 2013 22:11

Ай че тъпи,тия канари ве.Има си закони и ако единия отбор не е съгласен промяна не може да има,няма аргументи няма жълти напъни.Локото са ощетени,ако беше Левски щяхте да се онождате зелени,червени,жълти и незнам още какви.ИСКАМ АРГУМЕНТИРАН ОТГОВОР,ЗАЩО СЕ НАРУШАВА ЗАКОНАААААААААААААА

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 14 окт 2013 22:33

За не разбралите преместиха Локомотив – Ботев (Пд) в неделя, мача остава без ТВ предаване.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

ilian152
Контакти:

Мнениеот ilian152 » 15 окт 2013 08:48

кой е по интересния мач заради които няма да се предава този?Може би се подготвят пак зрелищни съдийски изпълнения?

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 15 окт 2013 10:44

Какво толкова се пънете не мога да разбера?Естествено че е по-добре мача да е в неделя.Какви са тези безумни часове-15ч в петък.И нямало да се предава по телевизията-еми голям праз.Преди години да не би мачовете да се предаваха?За мен като фен на Локомотив е по-добре мача да е в неделя.Ние вместо 300 ще сме 600,от Плквдив ще дойдат още повече хора и ще бъде по-интересно.То така или иначе дали петък,дали неделя,дали друг ден Ботев ще са в пъти повече от нас...

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 15 окт 2013 10:51

Чечо пред PlovdivDerby.com: Нека има феърплей. Ботев имаха право да отложат мача. Излизаме за победа

http://plovdivderby.com/index.php/homep ... obeda.html

Дано авторчето на темата най-сетне да е доволно.

Върни се в “Локо София”