Кокала е вън! А сега на къде?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Кокала е вън! А сега на къде?

Мнениеот james » 06 авг 2013 18:41

botev1921 написа:Както се видя миналата година, Локо няма да отиде в Б група по никакъв начин, ако ще да си картотекират 11-те фена и те да изкарат сезона, с президент мутра - ще са в А група и ще има бизнес до безкрай. Не знам какво ревете срещу Гигов, след като ако не е той, този отбор няма да съществува подобно на Славия и тяхната мутра-президент. Има една камара отбори, които след 89 година просто нямаше да могат да съществуват ако не бяха схемите и мутрите и феновете им вместо да са благодарни - мрънкат, че и изисквания имат! Играхте в Европа колко време - радвайте се, а ако на Гигов му се прииска пак Евро-футбол, а не Еврофутбол, пак ще играете!

Ей тия вестници мозъците ви изпиха бе. На вашия стадион сме се събирали над 5 000 души ,ако не вярваш питай баща си. А за купени мачове ... и Ботев Вр да ми говори :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Мнениеот thevortex » 07 авг 2013 09:19

Предлагам темата да се затвори. Набъкана е само със заядливи мнения и отговори след тях.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 07 авг 2013 10:15

Явно в нашия форум няма модератори , само след мач със Славия влиза онуй нещо форевъра да ни банва. Иначе санди и чрез неговите допълнителни профили уркото,шотгън,майстор манаси и другите не ги помня ни изпълва темите с простотия . Но това е демокрацията за ФК Левски има за другите не :)

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Мнениеот thevortex » 07 авг 2013 11:43

Бях пуснал тема по въпроса: lokosf/viewtopic.php?f=54&t=148235
Която беше заключена и преместена след отговор на един от модераторите.

Аз му отговорих на лично, като се опитах да обясня ситуацията. Но не получих отговор обратно.
Въпреки че виждам, че част от първоначалните заядливи мнения са махнати.

Ако знаете някой друг форум, където бихме могли да обсъждаме Локото на спокойствие.
Да свободата на словото е хубаво нещо, но само ако не пречиш на другите да водят нормални дискусии.

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 07 авг 2013 12:10

естествено,че има такъв форум
http://www.ultrasloko.com/forums

Върни се в “Локо София”