favaca8888 написа:SMITH написа:Вълчинов и интелигентно момче, но е пак мишле от типа Тони Велков.
Аз лично не съжалявам изобщо. Съжалявам само, че на мача с Литекс чух многократни псувни за ТРЕНЬОРА на Локомотив София и в същото време не чух НИТО ВЕДНЪЖ някой да скандира името ей така на един футболист.
Агитката на мразещите и псуващите всичко живо отново е във вихъра си. Колкото има истински Локомотивци, които мразят Гигов, не по-малко са и тези, които заради тези непрекъснати псувни карат всеки да се замисли преди да тръгне към стадиона.
Изобщо не ме интересува какви са Ви мислите и какви са Ви целите, мен лично тези простотии ме отвращават много повече от Гигов.
Айде със здраве!
Тренера си го псувахме, защото е НЕКАДЪРНИК и НАГЛЕЦ !
Не е вярно , скандирахме ДАНИ ПЕЕВ Е ЕДИН ОТ НАС !
"Агитката на мразещите и псуващите всичко живо отново е във вихъра си."
ЕСТЕСТВЕНО.КУП ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ И НАКРАЯ - НИЩУ !!!
Сектор "В" да е отворен ? Клубът да има официален сайт ?
Играта на отбора е трагична.След 21 трансфера, Велев иска още във всички линиии ?????
ХУбаво е че се замисляте.Жалко ако те отвращаваме, но и нас ни отвращава хората без позиция,
само хранещи и на принципа : " И така не е, ама и аз не знам как е ?"
Със здраве !!!
Първо - аз съм на стадиона за да подкрепям отбора на дядо ми, на баща ми и моя, а не ВСЕКИ МАЧ ДА ПСУВАМ И ДА МРЪНКАМ ПРОТИВ нещо и някого.
Второ - това, че някаква групичка симпатяги сте решили, че като сте боядисали две огради сте се превърнали в някаква превилигирована група, която трябва да казва кой е вън и кой е вътре, не означава, че всички трябва да мислят като вас.
Трето - да, отбора нищо не играе и аз знам, че може да играе по-добре само с позитивизъм, а не с псувни, мразене и вън еди кой си. По времето на стратега Тони Велков отбора беше десет пъти по-трагичен с юношите, "милеещи" за фланелката и "изяждащи" тревата всеки мач.
Ако наистина си мислите, че с поведението си помагате на този отбор - то наистина живеете в някакъв собствен свят и сте на светлинни години от реалността.
И в заключение - правете каквото искате, псувайте, обиждайте, мразете, кълнете.
Но не забравяйте, че на много ЛОКОМОТИВЦИ, включително и на мен това не ни харесва и аз лично определено се срамувам от такова поведение.