Явор Вълчинов напусна ДЮШ на Локомотив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

SMITH
Контакти:

Re: Явор Вълчинов напусна ДЮШ на Локомотив!

Мнениеот SMITH » 29 юли 2013 21:38

favaca8888 написа:
SMITH написа:Вълчинов и интелигентно момче, но е пак мишле от типа Тони Велков.
Аз лично не съжалявам изобщо. Съжалявам само, че на мача с Литекс чух многократни псувни за ТРЕНЬОРА на Локомотив София и в същото време не чух НИТО ВЕДНЪЖ някой да скандира името ей така на един футболист.
Агитката на мразещите и псуващите всичко живо отново е във вихъра си. Колкото има истински Локомотивци, които мразят Гигов, не по-малко са и тези, които заради тези непрекъснати псувни карат всеки да се замисли преди да тръгне към стадиона.
Изобщо не ме интересува какви са Ви мислите и какви са Ви целите, мен лично тези простотии ме отвращават много повече от Гигов.
Айде със здраве!

Тренера си го псувахме, защото е НЕКАДЪРНИК и НАГЛЕЦ !
Не е вярно , скандирахме ДАНИ ПЕЕВ Е ЕДИН ОТ НАС !

"Агитката на мразещите и псуващите всичко живо отново е във вихъра си."

ЕСТЕСТВЕНО.КУП ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ И НАКРАЯ - НИЩУ !!!
Сектор "В" да е отворен ? Клубът да има официален сайт ?
Играта на отбора е трагична.След 21 трансфера, Велев иска още във всички линиии ?????
ХУбаво е че се замисляте.Жалко ако те отвращаваме, но и нас ни отвращава хората без позиция,
само хранещи и на принципа : " И така не е, ама и аз не знам как е ?" ;)

Със здраве !!!

Първо - аз съм на стадиона за да подкрепям отбора на дядо ми, на баща ми и моя, а не ВСЕКИ МАЧ ДА ПСУВАМ И ДА МРЪНКАМ ПРОТИВ нещо и някого.
Второ - това, че някаква групичка симпатяги сте решили, че като сте боядисали две огради сте се превърнали в някаква превилигирована група, която трябва да казва кой е вън и кой е вътре, не означава, че всички трябва да мислят като вас.
Трето - да, отбора нищо не играе и аз знам, че може да играе по-добре само с позитивизъм, а не с псувни, мразене и вън еди кой си. По времето на стратега Тони Велков отбора беше десет пъти по-трагичен с юношите, "милеещи" за фланелката и "изяждащи" тревата всеки мач.
Ако наистина си мислите, че с поведението си помагате на този отбор - то наистина живеете в някакъв собствен свят и сте на светлинни години от реалността.
И в заключение - правете каквото искате, псувайте, обиждайте, мразете, кълнете.
Но не забравяйте, че на много ЛОКОМОТИВЦИ, включително и на мен това не ни харесва и аз лично определено се срамувам от такова поведение.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 29 юли 2013 22:08

Смит ти виждал ли какво е състоянието на школата? Гигов убива Локомотив. Имаш ли нещо да кажеш за това? Знаеш ли благодарение на Кокъла колко деца вече не са в Локомотив?
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

SMITH
Контакти:

Мнениеот SMITH » 29 юли 2013 22:16

Pride написа:Смит ти виждал ли какво е състоянието на школата? Гигов убива Локомотив. Имаш ли нещо да кажеш за това? Знаеш ли благодарение на Кокъла колко деца вече не са в Локомотив?

Въпросът ми е:
Псувните как по-точно помагат на школата и как по-точно Гигов спира да убива Локомотив?

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 29 юли 2013 22:52

Pride написа:Смит ти виждал ли какво е състоянието на школата? Гигов убива Локомотив. Имаш ли нещо да кажеш за това? Знаеш ли благодарение на Кокъла колко деца вече не са в Локомотив?

Знам колко деца не са в Локомотив благодарение на Велков.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 юли 2013 23:25

Всеки има право на мнение и позиции.Уважавам всяко мнение стига, то да бъде обосновано.
Съжалявам ако ти разваляме кефа, но това е положението.

И АКО НЕ БЯХМЕ С "НАЩЕ ПСУВНИ" НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ ДАЛИ ЩЯХМЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ В НАДЕЖДА.
НА СВОГЕ И НА СЛАВИЯ ПО-ДОБРЕ ЛИ Е ?

Аре стига глупости ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 30 юли 2013 00:22

loko29 написа:Само че при Т.Велков имахме по -добър отбор от сега и то без пари.А Кокала изгони всички на които може да викаш името.Останал е един Галев.

Лично за мен отборът,който беше направил Т.Велков е най-слабия ни за последните 25 год.Моите уважения към момчето,но победите му се броят на пръстите на едната ръка,а някои от резултатите си бяха срамни.

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 30 юли 2013 12:36

hd29 написа:
loko29 написа:Само че при Т.Велков имахме по -добър отбор от сега и то без пари.А Кокала изгони всички на които може да викаш името.Останал е един Галев.

Лично за мен отборът,който беше направил Т.Велков е най-слабия ни за последните 25 год.Моите уважения към момчето,но победите му се броят на пръстите на едната ръка,а някои от резултатите си бяха срамни.

Спор няма,при Велков играхме много слабо за без пари и с играчи събрани без пари.Но какво става при Велев?Колко по-добре играем при него с 21 нови футболисти?Този наглец има претенции,но за 20 мача от както е начело като треньор има 5(пет) победи за първенство,три от които му бяха купени(Монтана,Литекс,ЦСКА)и една съмнително дали е постигната от него.Да не говорим,че нямаме никакъв стил на игра и играем безобразно слабо!Колко още трябва да търпим треньора,който откъдето е минал трева не никне?

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 30 юли 2013 13:02

Само,че при Велков се спасих ме сами,а при Велев други ни спасяваха.При Велков играеха 10 локомотивци,а сега не повече от един.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 30 юли 2013 14:32

loko29 написа:Само,че при Велков се спасих ме сами,а при Велев други ни спасяваха.При Велков играеха 10 локомотивци,а сега не повече от един.

Колкото с Велев толкова и с Велков се спасихме сами.

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 30 юли 2013 14:34

favaca8888 написа:Всеки има право на мнение и позиции.Уважавам всяко мнение стига, то да бъде обосновано.
Съжалявам ако ти разваляме кефа, но това е положението.

И АКО НЕ БЯХМЕ С "НАЩЕ ПСУВНИ" НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ ДАЛИ ЩЯХМЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ В НАДЕЖДА.
НА СВОГЕ И НА СЛАВИЯ ПО-ДОБРЕ ЛИ Е ?

Аре стига глупости ;)

И защо решихте че благодарение на вас сме се върнали в Надежда ????????

Върни се в “Локо София”