modor написа:Миналия сезон колко абонаментни карти бяха продадени?
Знам ,че си тъпо говедо и се заяждаш ,но ще ти отговоря .Последния път когато имахме карти бяха малко над 100 продадените .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
modor написа:Миналия сезон колко абонаментни карти бяха продадени?
vesat написа:10 лева е билета САМО ЗА МАЙНИ И ЗА сандо-психара...![]()
![]()
!!!Ще видим колко карти ще се продадат на Локото и Ботев чух ,че са пуснали такива...
!
Успех в Евротурнирите ,та да заместите починалата Цецка...!![]()
!
james написа:modor написа:Миналия сезон колко абонаментни карти бяха продадени?
Знам ,че си тъпо говедо и се заяждаш ,но ще ти отговоря .Последния път когато имахме карти бяха малко над 100 продадените .
modor написа:james написа:modor написа:Миналия сезон колко абонаментни карти бяха продадени?
И защо реши, че се заяждам???
botevforever написа:vesat написа:10 лева е билета САМО ЗА МАЙНИ И ЗА сандо-психара...![]()
![]()
!!!Ще видим колко карти ще се продадат на Локото и Ботев чух ,че са пуснали такива...
!
!
Да разбирам ли,че се гордеете с решението на Гигов за билетите ни?Ако е така-много жалко.
Винаги съм Ви уважавал,макар,че сте малко.Явно и сред Вас има тъпи парчета,което предвид бройката Ви прави притеснителен процент.![]()
А що се отнася за продадените карти за Колежа-със сигурност са доста повече от средната Ви посещаемост на домакинските Ви мачове.
botevforever написа:vesat написа:10 лева е билета САМО ЗА МАЙНИ И ЗА сандо-психара...![]()
![]()
!
!
Да разбирам ли,че се гордеете с решението на Гигов за билетите ни?Ако е така-много жалко.
Винаги съм Ви уважавал,макар,че сте малко.Явно и сред Вас има тъпи парчета,което предвид бройката Ви прави притеснителен процент.![]()
А що се отнася за продадените карти за Колежа-със сигурност са доста повече от средната Ви посещаемост на домакинските Ви мачове.
james написа:modor написа:james написа:modor написа:Миналия сезон колко абонаментни карти бяха продадени?
По -друга причина не си влизал в нашия форум.
modor написа:james написа:modor написа:james написа:modor написа:Миналия сезон колко абонаментни карти бяха продадени?
По -друга причина не си влизал в нашия форум.
Това че не носите на бъзик....аз не съм ви виновен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта